Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה , הבנתי יש פה הרבה מאוד תמימים ומתחסדים...

מה הוא קיבל ?? , שנתים שלילה, וזה על נסיון לרצח או לפחות הריגה..

רצח-רצח זה שבעצם אתה מתכנן לרצוח מישהו,אתה יושב חושב איך שאתה הולך לרצוח אותו ומתכנן את זה.

עד 25 שנה.

הריגה-הריגה זה כאשר אתה הורג מישהו בלי כוונת תחילה בלי לתכנן את זה אבל באותו הרגתה

התכוונתה והיה מודע לזה שאתה הורג אותו.

עד 20 שנות מאסר

אם כבר הוא היה הורג אותך אז זה היה הריגה ברשלנות,שזה אומר עד 3 שנים מאסר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אפשר להפחיד עד מחר את כל הילדים.

תוך שבועיים הם ישכחו את מה שראו.

תוך חודש ממתן הרשיון הם ינהגו כמו כל אלה שהיו לפניהם.

זה כמו שתיקח ילד שאתה יודע שהוא הולך להיכנס לשלולית ולהיות חולה אח"כ , ולתת לו את הסטירה לפני.

הוא ייפגע. הוא לא יבין למה הוא חטף את הסטירה.

אף אחד לא הולך להרוג את עצמו על הכביש.

אבל אף אחד לא מודע (לפחות לא עד שהוא חוטף) להשלכות של הנהיגה המטומטמת שלו.

מצד שני - מישהו שיעוף עם אוטו ללא שליטה על מגרש סגור - יבין מה זה "לאבד שליטה" .

אם ילמדו (יחנכו) אותו איך לצאת מזה - הוא גם ירוויח.

אם לא -לפחות הוא יידע מהי ההרגשה. היום הוא יוצא לכביש והוא בטוח שהוא הנהג הכי טוב בעולם (מספיק לגלגל עיניים בשורות האחרונות. כולם ככה).

אכיפה זה בסדר - אבל שיהיה מאחוריה משהו. כי אחרת השוטר שאוכף הוא סתם "מנייאק" שבא לו לזיין אותכם , ולא מישהו ש(אולי) מלמד אתכם בדרך זו כיצד לא לעשות שוב את העבירה.

פורסם

שמר אתה צודק ב100 האחוזים אבל אתה מסכים איתי שעל דברים כמו אי מתן זכות קדימה או חציית פס לבן לא צריך לקבל עונש בכלא.?

כי ישנם אנשים לצערנו שלא שמים לב וקורה (לא שאני מצדיק את זה) אבל קורה לפעמים נגמר בטוב ולפעמים נגמר ברע אבל לדעתי זה יותר מידי במקרה של תאונה קשה באחד האירועים עוד איכשהו אפשר להבין כלא או את הנוער שמקבל רשיון עולה על הכביש וחושב שהוא נהג מומחה ככה זה גיל ההתבגרות צריך למנוע את זה בדרך אחרת ולא בדרך של כלא אבל \אני ממש לא מבין את ניב כי זה כבר ניראה לי ממש מוגזם שבן נוער יכנס לכלא על זה שהוא התפלצף עם האוטו ליד חברה שלו!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

שמר אני חייב לצין שמילותיך כל כך נכונות, ואולי אם אפשר להוסיף את נושא ענין ההחלקה במגרש סגור לפרק... (שזה כבר פנטזיה) אך

צודק בכלז את, הדוגמא עם הילד והשלולית כל כך נכונה, ואת האמת מתאימה בדיוק לנושא זה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

יורוסוויפט כתב:

" אבל \אני ממש לא מבין את ניב כי זה כבר ניראה לי ממש מוגזם שבן נוער יכנס לכלא על זה שהוא התפלצף עם האוטו ליד חברה שלו!"

אה כן רק התפלסף עם האוטו ליד החברה..

אחר כך הוא מעמיס אוטו עם 4 חברים וממשיך להתפלסף, מאבד שליטה נכנס בעץ והורג את כולם..(לצערי זה כבר קרה , ויותר מפעם אחת !!)

מה אתה תגיד להורים של ההרוגים ליד הקבר , שהוא התפלסף ???

אם זה לא מובן עד עתה, המצב בכבישים רע מאוד, תפיחות על השכם ויהיה בסדר, כבר מזמן לא עושים את העבודה !!

אני חוזר ואומר, חינוך זה דבר מתבקש ונחוץ, אך לטווח הקרוב והבינוני זה לא מספיק, צריך הרתעה !!

לא נעים לשמוע , זו האמת.

פורסם

גם אצלנו הראו את הסרט הזה והוא על 6 צעירים שתיכננו לטוס כול הדרך חזרה מאילת באלפא 33 אדומה ובבמוו סידרה 3 לבנה כשאחרי כמה ק"מ שוטרים עצרו את המוו על מהירות מופרזת וכמה דקות אחרי זה האלפא שהיו בה 4 חיילים נכנסה לעיקול ב 180 קמ"ש ונכנסה בין המשאית לעגלה שלה.

אצלנו יש שיעורי תעבורה עם מורה לנהיגה שהיא אחת מהטובות בחיפה והיא הראתה לנו את הסרט כול שיעור היא מסבירה דברים אחרים כמו מערכת האי בי אס ואיך להתנהג בכול מיני מצבים וזה עוזר מאוד.

לנו אין ערסים בכיתה וכמעט ואין בשיכבה אבל רואים שזה משפיע מאוד על כולם במיוחד הקטע שהראו את המשאית הצבאית שלוקחת את ארבעת הגופות בכביש הערבה ובקטע הזה רואים שכמעט ולא נשאר כלום מהגופות ובטח לא משהו מהמכונית.

ד"א התאונה הזאת היא התאונה היחידה אני חושב שהתאונה הייתה מתועדת על ידי מישהו בתוך האלפא 33 האדומה ועד עכשיו וגם כנראה אף פעם אף אחד לא יבין איך המצלמה שרדה את זה והמשיכה לצלם,כמובן שצינזרו לבקשת המשפחה את הקטע של התאונה עצמה אבל מראים את הדקות לפני שהחברים הפעילו על הנהג לחץ חברתי וביקשו ממנו שיבדוק לכמה האלפא 33 יכולה להגיע.

פורסם

לגביי מה שמוטי אמר,

"לחנך...?" יש פה בעיה כי לרוב, לאלה שנוסעים כמו משוגעים ומסכנים אחרים, אין חינוך מהבית.

ואת זה אני אומר בתור מורה לעתיד,

ובתור מישהו שעובד עם נערים בתיכון (כיתות ט') ואני רואה כמה אין להם חינוך..מהבית, וכל מה

שמעניין אותם זה פלאפונים חדשים בגדים ואיזה נעליים יש לי...

זה קצת עצוב.

ועריכה: שמעתם על המקרה של שני הנערים שתקפו זקנה שעברה ברחוב?

במגדל העמק.

ביזיון...בושה,

לדעתי פשוט צריך להעניש אותם בחומרה, כי חינוך לא יעזור להם..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ג'רמי זה בדיוק מה שהראו לנו, ולכל מי שמחפש את הסרט תנסו בדרכים המקובלות לחפש את הסרט צעירים לנצח....

נ.ב.

גם אני קראתי על המקרה עם הזקנה...

ושוב כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, כבוד לחיי אדם.

נ.ב.נ.

אצלנו בשיעורי התעבורה מלמדים בדיוק מה שמלמדים בשיעורי נהיגה, רק עיוני..

כל מי שיש לו רשיון (אני ועוד אחד...) יכול פשוט לישון בשיעור הזה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אצלנו יש שיעור תעבורה עם מורה נהיגה בן הטובים באזור....

הוא מסביר על כל מיני מצבים על תמרורים ולפעמים מביא סרטים בנושא. לדעתי זה מצויין שעושים

את זה.

היה לנו איזה יום של תאונות בדרכים הביאו 2 מרצים(מחברת חשמל שאחרים לנושא) שהראו לכל השכבה קטעים מזעזעים של תאונות

ואחד המרצים סיפר אפילו סיפור אישי וכל השכבה פשוט קפאה עם פה פתוח

אחרי ההרצאה הם הביאו פיאט בראבו שהיה על מין שתי ברזלים שהתהפך והכניסו לשם תלמידים

להראות להם כמה חשובה החגורה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
לבן אדם כזה מגיע עונש ועוד איך אבל לא להגזים
מתי תתן לו "עונש ועוד איך"? אחרי התאונה הקטלנית?

וזה יחזיר את ההרוגים לחיים?

לא שאני מצדיק את הדיעה של 1NIV1, אבל מה שאתה כתבת טפשי למדי (לדעתי לפחות)

הנקודה היא שזה בכלל לא צריך להגיע למצב שבו הוא "יתפלסף" עם האוטו על דרכים ציבוריות ויסכן תוך כדי כך אחרים (עליו לא ממש אכפת לי, יקרה רק לו משהו- זבש"ו)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

פעם שנייה - המראה אמנם עושה רושם , כנ"ל גם הסיפורים - אבל הוא נשכח אחרי כמה חודשים.

קחו לדוגמא את רצח רבין.

לפני עשר שנים זו הייתה הטראומה הלאומית. היום חלק לא קטן לא יודע מי היה רבין, ולא נדבר על כל מה שהוביל לרצח.

מי שעף פעם - או עשה תאונה חלילה , יזכור לכל חייו את החוויה המפוקפקת.

מי שעבר ליד או שמע או ראה את התוצאות וכו' - זה יעבור באיזשהו מקום לידו.

ועד דבר על ה"הרתעה".

השיטה הזו גורמת ליציאת נהגים דפוקים ומפוחדים אל הכביש הישראלי.

די לנסוע אחרי אחד כזה בכביש מפותל ולראות את הפחד מהכביש שמתבטא בבלימות היסטריות לפני כל סיבוב וכו'.

תוך חמש דקות הנהג מאחור מעלה עשן.

לנהג מפוחד אין שום יכולת תגובה - כי הפחד משתק אותו.

הוא לא מסוגל להעריך כראוי את מהירות הנסיעה הדרושה , את יכולת הבלימה , את האחיזה , או כל פרמטר אחר הקשור בנהיגה.

אותו נהג שנקלע למצב חירום - גם אם לא באשמתו - יהיה מעורב בתאונה שבקלות היה יכול למנוע אם רק היה יודע מה לעשות.

פורסם

אתה צודק אבל תראה אין דרך אחרת במדינה שלנו אנשים פשוט לא מבינים אחרת

רק בדרך של הרתעה והפחדה כי אם תגיד להם על תעשה ככה וככה הם יקשיבו יום אחד

ינהגו כמו שנאמר ולמחרת הכל נשכח וחוזרים לעשות פוזות על חברים וחברות.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...