Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאוטו תופעה מוזרה.

1.שהאוטו קר.. המנוע מרגיש חי וקצת חזק יותר.

2.כאשר עוזבים את הגאז יש הרגשה כיאילו נכנס אוויר זר למערכת היניקה,(לאוטו לוקח מעט זמן עד שיורד לסלד נורמאלי).

ניקיתי חיישן אויר ומזרק אך לא הועיל.

מה עוד אפשר לנסות..?

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אם זה דגם המנוע שאני חושב, אז כשלב ראשון נסה לנקות את הפין של מנוע הצעדים (הפין חיצוני וממש דוחף את הגז מכנית) ואז לשמן אותו.

בגלל שהוא חיצוני, הוא מתלכלך, ותנועתו מתקשה.

בהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לי זה נשמע פשוט כמו פעולת הצ'וק אוטומטי... כאשר הרכב קר הטורים יותר גבוהים. כשאתה עוזב את הגז הטורים יורדים לאט ככל שהרכב מתחמם.

כך הדבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין במכונית הפייסטה המדוברת צ'וק כי אין קרבורטור וזאת מע' הזרקת דלק.

בברכה - רפי לין :-)

אכן זוהיא הזרקה..והבייעה של הטורים גם שקר וגם שהוא חם.. הסחיבה לאומת זאת משתנה.. יש לציין שהמנוע מיצר קומפרסיה יחסית טובה ואין נפילות בין הצילינדרים.

פורסם
אם זה דגם המנוע שאני חושב, אז כשלב ראשון נסה לנקות את הפין של מנוע הצעדים (הפין חיצוני וממש דוחף את הגז מכנית) ואז לשמן אותו.

בהצלחה.

דני

פרפר המצערת נסגר היטב ואין לו מפריע... מה עוד..!?

פורסם

בהצלחה.

דני

פרפר המצערת עובד חלק וניסגר ללא קושי.. אני מהמר על בעיית הזרקה כל שהיא אולי משהוא יודע התנגדויות חיישנים..?

פורסם

בדקת את זה עם מנוע עובד או על מנוע כבוי?....

כי אם על מנוע כבוי, זו ממש לא בדיקה ראויה.

אם על מנוע פועל והמצערת נסגרת עד הסוף אז או שנדמה לך שזה עד הסוף או שאם זה עד הסוף, הטורים חייבים לרדת, אלא אם קוד המנוע שונה והמנוע צעדים איננו עם פין חיצוני.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדוק (T.P) סנסור:

נתק את הקונקטור מהסנסור ובדוק התנגדות,בין הפינים מס" 2-3,מצערת סגורה 290 אום.

(אם יש 290 אום הפרפר לא תפוס,כפי שכתב דני.)

מצערת פתוחה עד הסוף 3490 אום.בתנועת המצערת הסקלה צריכה להיות חלקה,לא קופצת או מתנדנדת.

בדוק (IAC) שסתום:

נתק קונקטור מהשסתום, פתח סוויצ",בדוק מתח על הצמה,פין מס" 1 לגוף 12V.

סגור סוויצ",בדוק התנגדות על השסתום,בין שני הפינים 6-20 אום

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...