Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתדעו ותזהרו .

בטרייד אין חולון - שירותי רכב עומדת יאריס T 2004 עם שאסי כבד מאחורה,

הם לא מודים בזה בהתחלה אלא משקרים לך ישירות בפרצוף .

לידיעתכם .

פורסם

כסופה עם משהו כמו 35,000 ק"מ?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הם פשוט מחכים שמישהו יתלהב ויקח בלי בדיקה ( ועם קצת סבלנות ברכב לא כל כך מצוי - הוא מגיע )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המסקנה היא פשוטה ומתבקשת כבר ממזמן ואני מתפלא שהשקעת מזמנך לבדוק רכב כזה :

מכוניות ספורטיביות, ובמיוחד כאלה מבוקשות , לעולם לא ימצאו דרכן אל סוחרי רכב אלא אם כן משהו מסריח שם.

בנוסף, היום כשכל סוחר רכב קורא לעצמו "טרייד אין" , האזרח התמים מתבלבל וחושב שמדובר בעסק הגון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא היה צריך בדיקה,

ראיתי שמשהו שם מסריח והפעלתי לחץ פיזי מתון ...

בסוף הם הודו שיש שאסי והציעו להוריד 10K מהמחיר .

שקרנים .

פורסם

הרכב הוא שחור , 19,000 יד ראשונה ,

ממש מציאה !!!.

כבר בהתחלה אפשר לראות שהטמבון יושב עקום , תוסיפו לזה שהמגב האחורי לא עבד והם לא רצו שאני יוציא אותה לבדיקה מחוץ לחולון ....

פה כבר התעצבנתי והתחלתי ללחוץ עליהם ,

בסוף הם אמרו : כן יש שאסי , אם אתה רוצה תקח , אם לא עוף מפה .

להזכירכם בהתחלה הם אמרו שאין לרכב כלום , פשוט כלום .

פורסם

מכוניות ספורטיביות, ובמיוחד כאלה מבוקשות , לעולם לא ימצאו דרכן אל סוחרי רכב אלא אם כן משהו מסריח שם.

בנוסף, היום כשכל סוחר רכב קורא לעצמו "טרייד אין" , האזרח התמים מתבלבל וחושב שמדובר בעסק הגון.

ועוד בחולון... אמרו המון פעמים לבחון ב7 עיניים..

פורסם

מה עם אוטו-דיל?

הרבה פעמים אני רואה שם מכוניות ספרוטיביות כמו לאון טורבו, איביזה טורבו, סקודה וכו'...

לא כולם רמאים.

לעולם אל תגיד לעולם לא ;).

פורסם
מה עם אוטו-דיל?

.

הם בין הסוחרים היותר גרועים

אם נסיון למכור רכב כיד אחת פחות , או להסתיר שאסי , או לומר לך שהחליפו חיישן X לפי בדיקת מכון ואז לגלות שלא.

אישית כמעט אכלתי אותה מהם

רק בגלל השם היפהפה VW/AUDI TRADE IN

פורסם

ואני מנגד מכיר כבר שני אנשים שקנו מהם רכבים אחד קנה GTI ואחד קנה ליאון 20VT ומרוצים עד סוף היקום...את הליאון כבר מכרו ובבדיקה של המכירה (הוא קנה בלי בדיקה - טיפש...אבל ככה זה) הרכב יצא בון בון...

פורסם

ובמוסך שלי עומדת TS שחורה אחרי נשיקה צרפתית עם עמוד \ רכב כלשהוא. ממה שהספקתי לראות כבר החליפו קורה קדמית ומכסה מנוע... עוד שאסי לאוסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...