ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
להבנה כללית אם נקח בחשבון את שני הצורות, חדשה וישנה. בצורה החדשה האוטו מיוצר עם מנוע 1.6 טורבו בנזין עם 180 כ״ס כמו רוב המנועים שמיוצרים היום ובצורה הישנה היה מנוע 1.5 עם 182 כ״ס, לפי קריאה האוטו כבד באזור 1.6 טון. אבל היום כולם שואפים לחיסכון בדלק, פה בדיוק ההפך עושה 1 ל 7-8 לליטר כמו מנוע של האמר. ממה נובע השתיינות של הדלק? תודה
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה הטרמפ של אשתי לעבודה יצא לפנסיה והיא משתמשת הרבה ברכב שלי שיש לו עלות נסועה יחסית גבוהה. אני מחפש רכב לא יקר, אזור ה 25K, אמין כמה שאפשר ובעל צריכת דלק נמוכה כדי שהיא 'תתחרע' עליו כל יום לעבודה. שתחנה בין מכוניות בלי שיכאב לי הלב על כל פתיחת דלת. שתחנה מתחת לעצים בחניון ולא אנקה כל ערב לשלשת יונים... בקיצור, מחפש רכב "עבודה" תרתי משמע. כשהכנסתי את הנתונים ליד 2, אני בעיקר מוצא צרפתיות. קצת מטרידה אותי האמינות שלהן וגם עלות התחזוקה. הצעות?
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 743 צפיות
שלום מחפש רכב לחבר באזור ה30K. חשוב שיהיה מושבים נוחים, מאובזר (דגש על מסך מולטימדיה ושלטי נוחות), חסכוני, טפולים זולים, שנתון גבוהה. קראתי כמה פוסטים, ראיתי המלצות על סריון, פיקנטו, סיאט מיי, פיאסטה, אך אף אחד לא נתן התיחסות על נוחות המושבים. על הפיקנטו דיברו הכי הרבה אבל מניסיון עם מושבים פחות נוחים בנסיעה ממשוכת. וגם לכל האלה אין להם אבזור מיוחד. אשמח לחוות דעת על הדגמים הממולצים ולשמוע עוד המלצות.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אמא שלי פרסמה את הרכב שלה למכירה באינטרנט והיא בקושי מקבלת טלפונים, למרות שהוא במצב מעולה וממש שמור, אז חשבנו לפנות לחברת מכירת רכבים ולמכור להם את הרכב. החברות האלה משלמות בד"כ מחיר מחירון או פחות? ומה אמור לצאת משתלם יותר, זה או טרייד אין? הבנתי מהמאמר הזה http://www.batyam4u.co.il/%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%95-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A2/ שבטרייד אין צריך להוסיף כסף על רכב חדש, שזה הגיוני, אבל הם גם נותנים הנחות מעבר למחיר הרגיל? בשורה התחתונה, עדיף לחכות לקונים פרטיים או ללכת לחברות?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, זקוק לייעוץ בנוגע לרכישת רכב שני עד 30 אלף שח. נסיעה של כ30דק סה"כ כל יום (עבודה קרובה לבית). אוטומטי. אפשר גם קטן אבל לא פיצי. בעדיפות עד 100k ק"מ. מכיוון שהדרך לעבודה הינה עלייה/ירידה עם סיבובים משוגעים, רצוי יציבות כביש טובה. מצאתי אופל אסטרה שנתונים 2011-2012 וגטה 2010. כמובן שיש עוד סוגים של רכבים אבל לא התעמקתי בהם. האסטרה שבדקתי (1600, גרמניה) נראית נחמדה ומתאימה מכל הבחינות אך חסרה לי אינפורמציה לגבי בלאי ובעיות בגיל הזה של הרכב. אשמח לחוות דעת מנסיון לגבי אופל ו/או לגבי רעיונות אחרים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 816 צפיות
היי החיפוש הוא לרכב נוסף למשפחה, ולכן יכול להיות גם משפחתי וגם סופר מיני. הנקודות החשובות: אמינות מרווח פנים (אשתי ואני גבוהים + יש מאחורה שני כסאות בטיחות) שיהיה (יחסית) מהנה לנהיגה הרכב מתוכנן להיות לטווח ארוך (5-6 שנים לפחות) לכן אמינות ועלויות תחוקה חשובות. השאלה הגדולה האם לקחת משפחתי בשנתונים 13-15: סוזוקי קרוסאובר, מאזדה 3 , קורולה או לנסות להתאמץ קצת כלפי מעלה ולקנות רכב חדש: איגניס, I20 (רכבים שהיינו בהם וראינו שמרחב הפנים מספק) ?
הודעה אחרונה מאת esebl, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 843 צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב אמין ללא פשרות. אופציה שמצאתי: טויוטה ספייס ורסו GLI, שנת 2011. יד 1, 99,0000 קילומטר. במחיר של 36,000 שקל. במקור חיפשתי טויוטה יאריס עם תיבת הילוכים רציפה. אך המחירים יקרים יותר. כמובן שאבצע בדיקה לפני מכירה. האם יש דברים שיש להימנע מהם? האם העובדה שהפסיקו לשווק את הדגם הזה ב-2016 עלולה להוריד מהמחיר או לגרום לרכב להיות בלתי סחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, רכב עד 50K. הוא הולך לשמש בעיקר אישה, אבל אחת לכמה זמן יצטרכו להיכנס פנימה 4 אנשים (כולל נהג). אני מחפש את כל הקלישאות; אמין, חסכוני בדלק, מחירי טיפול סבירים, ורכב איכותי באופן כללי. אשמח לשמוע המלצות...
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש לאחותי רכב קטן ואוטומטי לנסיעות בתוך העיר - עד 30 אלף מתלבט בין קיה פיקנטו, יונדאי I10, מאזדה 2 הציעו לי פג'ו 107 אבל אני מסתייג מהגיר הרובוטי ו3 צל' מה מומלץ לחפש?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, הוצע לי בליסינג את הרכבים הבאים: Ambition fabia space סטיישן בנזין אוטומטי 1197 COMFORT FIAT TIPO סדאן בנזין אוטומטי 1598 Hyundai I25 בנזין 1.4 ליטר אוטומטי INSPIRE מבחינת צרכים -שילוב של נסיעות בינעירוניות ועירוניות. לרוב אסע לבד (עבודה) כשיצטרפו גם נוסעים מאחור (2 ילדים במושבי בטיחות ומבוגר). מבחינת מאפינים שחשובים לי: נוחות לנהג בטיחות יכולת נסיעה בינעירונית טובה (מהירויות של כביש 6) מקום במושבים האחוריים אודה מאוד לכל עצה מניסיון. ויטלי
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום הולך לראות סקודה יטי כמעט בת 3 (עלה לכביש בפברואר 14) 1200 סמק, ידני עם 145K קמ מה חשוב לבדוק ברכב? מה לחפש בהיסטורית טיפולים? האם זה קילומטרז' גבוהה מידי? איזה מכון בדיקה מומלץ באיזור השרון (כפר סבא, רעננה, הוד השרון)? פתח תקווה גם אפשרי תודה
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 682 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב ראשון. הבנתי שהסוג שהכי יתאים לי הוא סופר מיני. רציתי לשאול אתכם מהו הדגם שיענה הכי טוב לצרכים שלי ביחס למחיר. רצוי שהרכב יהיה מה5 שנים האחרונות (2013 ומעלה), ובמחיר של עד 40 אלף. חשוב שהרכב יהיה אמין, ושלא יזדקק לטיפולים תכופים במוסך... בנוסף חשוב שהרכב יסחוב טוב את העליות לירושלים בלי להיחנק גם כשיש יותר מבן אדם אחד ברכב. יכול להתפשר גם על רכב ידני בשביל המחיר. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
היי שאלה לי- האם הגיוני שמזדה 2 מודל 2017 עם 4 כוכבי בטיחות לעומת יאריס 1500 סמק 2017 5 כוכבים לפי הדירוג האירופאי? אני יודעת שההונדה גאז 5 כוכבים. מישהו יודע מה עשה את ההבדל במזדה 2 שקיבלה רק 4? משום מה מפתיע אותי שיאריס יותר בטוחה ממנה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לקנות קיה נירו חדשה, שנת 2018, ורציתי לשאול האם תא המטען שלה הוא מספק עבור עגלת תינוק או אופני ילדים (עם גלגלי עזר). ידוע לי שתא המטען של הנירו הוא 401 ליטר לפני קיפול מושבים, וראיתי אותו בעיניים, אך קצת קשה לי להעריך האם באמת יהיה מקום. והאם לדעתכם יהיה מקום גם ללא קיפול מושבים או רק במידה ועושים זאת. תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני שוקל לרכוש את הסונטה הייבריד החדשה. מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מכוון לרכב היברידי, אשמח לחוות דעת ממנוסים בדבר בכלל וברכב זה בפרט באשר לעלויות האחזקה - דלק, טיפולים וכדומה. אופציות נוספות על הפרק - האינסיגניה החדשה 1.5 טורבו ו- סופרב 1.8. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן אני מתעניין ורוצה חוויה עם רכב ספורט .. חשבתי על סובארו gt/wrx יש גם גולף ופולו gti.. תקציב עד 50 אלף בערך , ושיהיה רכב ספורט עם חוויה ולא רק זריז כגון איביזה tsi , תודה
הודעה אחרונה מאת loliman123, -
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לאחר שאופציית המיניוואן נפלה, צימצמתי את האפשרויות לרכב לאשתי לארבע. יש לנו שלושה ילדים, אבל אין שבוע שבו אנחנו לא פותחים את השורה השלישית (כיום אשתי נוסעת בגרנדיס, שהיא הגודל האולטימטיבי בשבילנו). הפרמטר הכי חשוב הוא אמינות: רכב שרוב הסיכויים שיראה מוסך רק פעם בשנה (עושים פחות מ15 אלף ק"מ בשנה). אלה האפשרויות: 1. פורד אקספלורר SEL 2012-2014 . לצערי, גירסת 2X4 נמכרת רק ברמת הגימור הנמוכה, אבל אני לא רואה שום הצדקה למי שגר בת"א להחזיק 4X4 שזה אומר חלקים נעים מיותרים ועוד צריכת דלק. 2. שברולט טראוורס 2014-2017, רמות גימור LT או LS (ראו הסבר לגבי האקספלורר). 3. קיה סורנטו, הדגם שהחל מסוף 2015 4. ניסאן אקסטרייל 2016. בכוונה לא הכללתי מיצובישי אאוטלנד…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 18.8 אלף צפיות
רכב מפורסם למכירה, ברישיון מופיעה שם חברה לציוד משרדי ולא שם של אדם פרטי. אבל זה ישירות של החברה, כלומר לא ליסינג עד כמה שאני מבין. זה נחשב כבעלות פרטית? יש לזה השפעה על המחיר?
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בנושא של אמינות והצריכת דלק בשני הרכבים האלה יצא לי לבדוק בכמה מקורות ובכל מקום רשום נתון שונה לגמרי
הודעה אחרונה מאת sergei11, -
-
שלום לכולם, מתעניין ביאריס TS (דגם ספורט) ומצאתי רכב די שמור מבחור שרכש את הרכב חדש מהחברה בשנת 2004 וכעת עומד על 128,000 ק"מ. נראה טוב ונשמע יחסית טוב אני חושב. הבעיה היא שבהתחלה דרש 14 אלף מעל המחירון ולאחר משא ומתן ירדנו לתשע אלף מעל המחירון אך גם זה נשמע לי מוגזם מעט יחסית לרכב שבסה"כ שמור טוב בלי שיפורים מכניים או משהו בסגנון. כמובן שנתונים אלו לפני בדיקה במכון. מה דעתכם? *קילומטר לשנתון יחסית טוב, אני צודק? אני מניח שלא יהיו בעיות עם הרכב. להבנתי הרכב אמין מאוד. תודה למגיבים, אבי
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. רציתי לבקש את חוות דעתכם לגבי סוזוקי ליאנה שנת 2005, האצ'בק GLX 1.6. חשוב לי בעיקר צריכת דלק, אמינות ועלות תיקונים. כמו כן, רציתי לשאות לגביי ההבדל בין גרסת ה GLX לבין ה GL ו GLS. תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת fdgrgh, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
היי אשמח שתעזרו לי להבין מה ירידת הערך הצפויה עבור הרכב הזה המוצע למכירה + ירידת ערך מסחרית. וחשוב מכך האם יש לתאונה הזו השלכות בטיחותיות על הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת danezeq, -
התלבטות לגבי Mitsubishi ASX, לא מה שחשבתי, וגם שאלה
מאת Guest boobleit- 3 תגובות
- 898 צפיות
ראיתי בMotodeal שיש עסקאות על הSUV הזה במחיר די קורץ, 118K שנת 2018 מדובר ברכב חדש, היתכן שהוא נמכר כבר לחברות הליסינג?, זה לא כך לרכבים שלא נמכרו תוך שנה? מודה שעדיין לא דיברתי איתם כי אני צריך לבדוק את עניין הטרייד אין, אך מעניין אותי אם אני אהיה גם כאן יד שניה ולא ראשונה. בכל מקרה, באמת חשבתי לעשות טרייד אין, אך אתמול נסעתי לראות את הג'יפון הזה כדי להתרשם, מבחוץ לא מרשים כל כך, נראה כמו לנסר מגודלת, אך די בסדר, אך האכזבה הגדולה הגיעה כאשר נכנסתי פנימה , פשוט לקח לי כמה רגעים לחשוב על זה בצורה כזו שאולי בגלל שאני רגיל לראות את האטראג' שיש לנו בעבודה, אני מרגיש שהוא קצת "אוי", אך במחשבה שניה, פשוט לא יאמן שמדובר ברכב שנת 2017, כל כך קודר ,משעמם וממש לא מודרני…
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. עלה לי הרעיון לרכוש מיני קופר כרכב שני במשפחה. הנסיעות היו בתוך העיר לרוב ומאוד קצרות ועבור סידורים לאישה. הרעיון כמובן לרכוש רכש יד שניה (שנה לא קריטית) אבל מתחת 2014 1. האם יש דגמים בעייתיים שצריך להיזהר מהם? 2. מה רמת האמינות הכללית של הרכב? תחזוקה כמו עלות טיפולים פחות מטריד אותי. 3. העדפה היא לאוטומטית ולכן השאלה היא האם יש איזה בעיה עם גיר שלהם או שהוא יחסית אמין (כמובן בתנאי שימוש סבירים) תודה מראש למגיבים. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nimo, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 879 צפיות
אהלן חברה שלי רוצה לקנות רכב אז כמובן שאני עוזר לה.. 98% מהנסיעות הן עירוניות של 5קמ בערך (בית-עבודה) הדרישות הן כמה שיותר אמין, ועד כמה שאפשר חסכוני. אוטומט.. האופציות שיש לי בראש הן בגדול יפניות משנת 2000 ומעלה: טויוטה: יאריס, קורולה יונדאי: גטס, אקסנט, אלנטרה הונדה סיוויק מאזדה: 3, לאנטיס 323 וסביר להניח שיש עוד שלא חשבתי עליהן.. בכל מקרה, מבין הרעיונות האלה יש המלצה לכיוון טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת asaf1008, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , אני לא יודע אם אני שואל במקום הנכון.. אני לקראת קניית רכב בסביבות ה20-23k וחשבתי על הסקודה פאביה סביבות שנת 2008-9 ויש לי כמה שאלות : 1.איך צריכת הדלק של הרכב ? הוא חסכוני יחסית? 2.חווית נסיעה ? 3.איזה דגם עדיף של הפאביה בשנים הללו ? 4.דברים נוספים שאני צריך לדעת או הצעות אחרות?
הודעה אחרונה מאת `Infinity, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אשמח לעזרתכם כרגע אני עם מאזדה 3 ספיריט ספורט האצבק 2008 מנוע 2000 ומתחשק לי להשתדרג אבל אין לי כיוון כרגע אני מאוד מרוצה מהמאזדה שלי ואני מעוניין להישאר בתחום היפניות במידה ויש איזה האצבק מעניינת שנכנסת בתקציב או עם חריגה קלה .. מה חשוב לי : - נראות שהאוטו לא יראה מכוער ומגושם כזה - זריז - מנוע 2000 - שנתון 2009 - 2011 - אמין !! - יפני ! תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Hanan Nurlian, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כרגע נוהג בפולקסווגן פולו 2011 tsi, אני נאלץ לוותר על הרכב מסיבות שלא ממש רלוונטיות ולהחזיר אותו למי ששילם עליו. בעל מקרה אני מתכוון לקנות רכב משלי. אני מתכוון ללמוד בשנה הקרובה אז המצב הוא כזה שאני מוכן להקריב הרבה בדברים כדי לשמור על כמה שיותר כסף בכיס. השימושים של הרכב יהיו בעיקר נסיעות עירוניות אך כמעט ללא פקקים. בתקופת הלימודים אני מתכוון או לנסוע בכל יום לאוניברסיטה או לגור שם ולהשאיר את הרכב לסופשים ולקחת אותו למקרי הצורך. מהניסיון שלי עם הפולו אני מעדיף שהרכב יהיה גדול יותר מכיוון שאני כל הזמן מקבל תלונות שאין מקום מאחורה, בנוסף הרגשתי שהרכב לא יושב כל כך על הכביש לעומת רכבים גדולים יותר. הדרישות שלי שהרכב יהיה כמה שיותר אמין.…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וחנוכה שמח. אני מחזיק כיום בפורד פוקוס 2013 אקובוסט ידנית (1600, 182 כ"ס) ונהנה ממנה מאד. ככל הנראה, הרכב ימכר בשבוע הקרוב. למה? האמת שאין לזה סיבה טובה חוץ מזה שאני נוסע המון, כ45א ק"מ בשנה ולכן חייב להחליף רכבים בתדירות גבוהה כדי לא להגיע לקילומטרז'ים גבוהים במיוחד. וחוץ מזה, כחובב רכב (ויש שיאמרו חולה הגה קשה), כבר התפתח לי תאבון לחוויה חדשה... אז המחשבה כרגע היא למצוא ב.מ.וו i118, ידנית בלבד. 1. הנאה מנהיגה? מישהו יודע? 2. האם יש למישהו ניסיון עם עלויות תחזוקה של הרכב? אני מצבע פה קפיצת מדרגה לרכב טכנולוגי יותר ו"פרימיומי" יותר אבל לא יכול להרשות לעצמי להסתבך עם עלויות תחזוקה פסיכיות. ברור שאני מבין שתהייה עליה בעלויות (וגם הפוקוס טורבו שלי איננה …
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 7 תגובות
- 834 צפיות
צריך ייעוץ בנוגע לרכישת רכב עד 105k עדיפות לגיפ חשוב שהרכב יהיה חסכוני, אמין חשוב שנתון מתקדם תיבת הילוכים אוטומטית
הודעה אחרונה מאת Cycleman,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 297 אורחים (הצג רשימה מלאה)