Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב ראשון. הבנתי שהסוג שהכי יתאים לי הוא סופר מיני.

רציתי לשאול אתכם מהו הדגם שיענה הכי טוב לצרכים שלי ביחס למחיר.

רצוי שהרכב יהיה מה5 שנים האחרונות (2013 ומעלה), ובמחיר של עד 40 אלף.

חשוב שהרכב יהיה אמין, ושלא יזדקק לטיפולים תכופים במוסך...

בנוסף חשוב שהרכב יסחוב טוב את העליות לירושלים בלי להיחנק גם כשיש יותר מבן אדם אחד ברכב.

יכול להתפשר גם על רכב ידני בשביל המחיר.

תודה לעוזרים!

פורסם

אם ידני הייתי בודק את רנו קליאו 0.9, הרכב מספיק חזק, מאובזר וניראה מעולה, בעיר מרגיש נוקשה אך יציב בכביש מפותל.

יש כמה דאציה סנדרו סטפוואי מודל 2015 ב 44 אלף, מנוע דומה לקליאו עם נוחות נסיעה עדיפה אבל איכות פנים ועיצוב מיושן יותר, מאחור מרווחת יותר.

סיאט איביזה/פאביה/פולו עם מנועי 1.4 יספקו ביצועים טובים למדי, הפולו איכותית יותר ומרווחת יותר אך תהיה יקרה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...