Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי Mitsubishi ASX, לא מה שחשבתי, וגם שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בMotodeal שיש עסקאות על הSUV הזה במחיר די קורץ, 118K שנת 2018

מדובר ברכב חדש, היתכן שהוא נמכר כבר לחברות הליסינג?, זה לא כך לרכבים שלא נמכרו תוך שנה?

מודה שעדיין לא דיברתי איתם כי אני צריך לבדוק את עניין הטרייד אין, אך מעניין אותי אם אני אהיה גם כאן יד שניה ולא ראשונה.

בכל מקרה, באמת חשבתי לעשות טרייד אין, אך אתמול נסעתי לראות את הג'יפון הזה כדי להתרשם,

מבחוץ לא מרשים כל כך, נראה כמו לנסר מגודלת, אך די בסדר, אך האכזבה הגדולה הגיעה כאשר נכנסתי פנימה :-(, פשוט לקח לי כמה רגעים לחשוב על זה בצורה כזו שאולי בגלל שאני רגיל לראות את האטראג' שיש לנו בעבודה, אני מרגיש שהוא קצת "אוי", אך במחשבה שניה, פשוט לא יאמן שמדובר ברכב שנת 2017, כל כך קודר ,משעמם וממש לא מודרני, ובאמת הזכיר לי מאוד את האטראג', יצאתי די מאוכזב עד כדי כך ששכחתי לתאם נסיעת מבחן.

כרגע אני מתלבט אם ללכת על הג'יפון הזה במחיר הזה, מה אתם הייתם עושים?

פורסם

הלכת לראות אותו והרכב איכזב אותך בגדול, אז מה השאלה? תעשה נסיעת מבחן ותראה אם זה מה שישנה את דעתך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה דגם שרץ כבר כמה שנים בחול,אני משער שכלמוביל קיבלו מחירים ממש טובים עליו בצירוף הביקוש לגיפונים בארץ גרמו לכלמוביל לקבל החלטה לייבא אותו.

מחיר זה לא הכל,בשורה התחתונה אתה תשהה ברכב יום יום וצריך גם להנות מהרכב ששילמת עליו הרבה כסף.

פורסם

רוברט, זה בדיוק העניין, מאז שהתישבתי ברכב ירד לי כל החשק לנסיעת מבחן.

כנראה שאני אוותר ואמתין אולי לאקליפס קרוס, לפי התמונות שיש ברשת, לפחות הוא נראה מזמין מבפנים.

• תוכן חדש...