ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,513 נושאים בפורום הזה
-
רכב שני ב30K
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולכם. אני מעוניין לקנות רכב בסכום של 30K פלוס מינוס. הצרכים הם הגעה לעבודה ותו לא. לנסיעות אחרות יש לי רכב אחר. רצוי גיר אוטומט אבל לא חובה. אין משמעות לגודלו הפיסי של הרכב-כך שחשבתי על קליאו ואיביזה וגם על פיג'ו 405. אשמח לקבל המלצות ודיעות תודה ערן
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
דחוף ! המלצה מגאן 1600, 98, אוטומטית, 100000 ק"מ. כדאי
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם כדאי ? האם המנוע אמור להגמר בטווח הק"מ הקרוב ? המלצות ?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
כו שכולם יודעים יש לי רכב ואני לא צריך עוד אחד אבל שאלה של כדאיות : ידוע שכמעט כל חברי הפורום לא ממש אוהבים רכבים אמריקאיים אבל - שברולט מתחילים לשווק את הקוואליר החדשה : מנוע 2.2 עם 147כ"ס (אותו מנוע של האלרו,ווקטרה חדשה...) וכל זה בסכום של 108K בלבד.... שאלתי היא : האם חברי הפורום יגדירו קנייה זו כקנייה טובה???? לטעמי , רכישה כזו היא רכישה מוצלחת ביותר... אשמח לתוגבתכם
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ה-106XSI היא גם יקרה מאוד לאחזקה כמו ה 205GTI ? או שהיא יותר שפויה?
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חבר שלי מהעבודה רוצה לרכוש רכב קטן. הדרישות הן: ידני. עד 30K גודל - לא קריטי. חשוב - כמה שיותר חדש. נפח מנוע לא פחות מ 1.4. אני חשבתי על 205 FOREVER או על 106 או 121, גם פיאסטה היא אופציה הצעות נוספות?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מכיוון שאני רואה את המפקד שלי כבר תקופה ארוכה שובר את הראש איזה רכב לקנות אז החלטתי לעזור לו ובשביל זה אני נעזרת בכם. אז ככה, הוא מחפש רכב עד 30,000 ש"ח משנת 92' ומעלה לא משנה ידני או אוטומט אבל חשוב שהרכב לא יהיה 3 דלתות. מה שבטוח זה שפיאט אונו הוא לא רוצה ולא שום דגם של סובארו. ניסיתי לברר עם תומר (טרייד אין פיאט) על איזה בראבה או בראבו אבל אין שם שום דבר מעניין כרגע כך שבראבה או בראבו גם באות בחשבון. מה דעתכם? יש רעיונות? ג'ולייטה
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
-
התייעצות נוספת
מאת Guy- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר שלי מבקש את עצתי... החלטתי לשאול גם את דעתכם! רכב חברה, האופציות: 307 1.6 מצריכה תוספת של 250 שקל לחודש. קורולה החדשה (אפשר לבחור 4 או 5 דלתות) פוקוס אפשר לבחור 4 או 4 דלתות. אני הייתי הולך על הפוקוס 5 דלתות. אמרתי לבחור... שה307 ניראית טוב יותר מבפנים באופן משמעותי. הוא אומר שחשוב לו הנאה מנהיגה (כנראה...) ולכן הוא ילך עם הבחירה שלי - פוקוס. הייתם ממליצים אחרת? גיא שואל שאלות.
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי קונה לאיביזה ! יש 205 GTI שמחכה לי.. אבא מוכן להלוות כסף אבל הוא לא מוכן להלוות לי כסף בשביל הGTI...ס בבקשה תעזרו לי.. אולי יש איזה קורס או משהו או כל דבר.. אני יודע... שיוכל להשפיע על הדעה שלו על ה205 GTI... ניסוחים כל דבר.. הוא חושב שבגלל שאני צעיר אין לי מספיק נסיון בלה בלה.. אבל דלק זורם בעורקים שלי. אני נולדתי לזה.. ויש לי את זה! נכון, אני צריך עוד נסיון אבל אני לומד מהר.. אני חייב אותו כי אני צריך שהוא ילווה לי.. אולי יש איזה שהם תחלופות, מכוניות עם אופי ספורטיבי שאין עליהם דעה של "מכונית ספורטיבית ומסוכנת לנערים" בבקשה תמליצו לי על מכונית!!!!!! אם אני נשמע ילד - טיפש - מסטול - כל דבר, זה רק בגלל שאני נואש וא…
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם ידוע לכם על בעיות \מענות\ת"ש ברכב או למה כן\לא לקנות? וחוץ מזה עוד כמה פרטים על הרכב לא יזיקו לי ושחכתי להוסיף האם הרכב אמין בנסיעות ארוכות(אני עושה 400 ק"מ ממוצע בשבוע) ואיך צריכת הדלק? תודה
הודעה אחרונה מאת luckies, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה, אתמול בערב הייתה לנו במסנג'ר שיחה משותפת עם אייל מהפורום שניסה לייעץ, וגם לדקה עם גיא. הבחור התעצל לכתוב הודעה בפורום.. הבחור לא ממש סגור על מה שהוא רוצה, אבל הדרישות העיקריות הן: תקציב- 70,000-80,000, עדיף לכיוון של ה- 70 בגלל הביטוחים. אין לו בעיה עם משומשת. אוטומט נוחות חשובה במיוחד. אמינות טובה, אבל לא רוצה יפנית. העדפה בולטת לגרמניות או ארופאיות בכלל. גודל- מעדיף משפחתית למרות שהרכב רק לבן אדם אחד� רוצה הרבה מקום, ורגיל לגודל של סובארו לגאסי שהייתה לו קודם לכן. ביצועים- חשוב לו שהמכוניות תהיה זריזה ו"תסחוב". לא חשובה ההנאה מנהיגה. והכי חשוב- הבחור גר ברמת השרון וצריך רכב ב"רמה" של הצפונבוניות המקומית� האופציות המועדפות עליו …
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לא הצלחתי למצוא סקרי אמינות, למישהו יש מידע אמין ורלוונטי?
הודעה אחרונה מאת חלי, -
-
מכונית קומפקטית 1 2
מאת גל106ראלי- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כמו שרובכם יודעים אנחנו חושבים כבר זמן רב על החלפת מכונית הרכב הוא אודי איי 3 וזהו האוטו של אמא שלי היא רוצה להחליף למשהו דומה במיבנה כלומר 3 דלתות ובביצועים מה אתם ממליצים עד עכשיו חשבנו על המיני קופר על ה147 ועל ה206 סי סי איזה עוד הצעות יש לכם??
הודעה אחרונה מאת יובל, -
המלצות לרכב משפחתי משומש עד 40000 ש"ח
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אוטומטי ועלויות אחזקה נמוכות. רוב הנסיעות בין עירוניות, אך גם הן לא רבות- האם כדאי מנוע דיזל? האם כדאי לרכוש מחברת השכרה- או שאין בטווח המחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אפילו שלדעתי לא מדובר ברכב יפה במיוחד.... האם הוא בעל התנהגות טובה?! מהנה לנהיגה? מתגמל?
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ובכן רציתי לדעת על שרייד 1300 אוטומטית. מומלצת?? נכון שיש ה-מ-ו-ן, אבל מפחיד אותי העניין עם הקרבורטורים. ממש לא מעוניין שהרכב ייתקע בחורף או משהו כזה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
אלפא רומיאו 33
מאת Guest Anonymous- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני נהג חדש, בן 17וחצי ומחפש לקנות רכב עד 10000 פחות או יותר. מצאתי מישהו שמוכר אלפא רומיאו 33 שנת 1989 מנוע 1700. הוא רוצה עליה 7000 והוא אומר שיש כמה דברים שצריך לתקן וגם צריך להעביר אותה טסט שזה יצא לי בסביבות ה 9500. עברה 230000 ק"מ. ויש לה תוספות: סאןרוף, מגנזיום, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מזגן. כדאי ללכת על האוטו הזה? איזה עוד מכוניות אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
אוקיי אז ככה קודם כל הייתי רוצה אוטו ספורטיבי, אבל לא נראה לי שמשהו ממש נכנס בתקציב של 20,000 (אלא אם זה ממש ישן כמו למשל שנת 90 או משהו כזה ואז אני יצטרך להשקיע הרבה מאוד כסף בהתחלה על האוטו, דבר שאין לי יכולת אליו כרגע.) בכל מקרה, מה אתם הייתם קונים בכזה תקציב? לא סיטרואן כי אבא שלי בכלל לא מוכן לשמוע על זה.. אני מעדיף אוטו קטן (3 דלתות יהיה טוב בשבילי). ועכשיו, עוד שאלה (החשובה ביותר) ראינו פג'ו 205 FOREVER של חבר של אבא שלי. עכשיו, הפג'ו היא שנת 95 דגם GR עם 3 דלתות, אמרנו לו שהמחירון שלו הוא 20,000 ש"ח אז הוא רוצה 2000 מעל המחירון בגלל שהוא "השקיע" באוטו.. הרכב עבר טיפול 10,000 לפני כמה ימים וגם הותקן לו מזגן חדש לא מזמן.. מה אתם אומרים, כדאי אם הוא לא יתפ…
מכונית קומפקטית
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מתלבט בין 307, פוקוס וקורולה - ידני בלבד השמועות אומרות שהקורולה אמינה אך פחות כיפית לנהיגה (ואני חושב שאין ידני) ה 307 מפוארת אך בעית אמינות הפוקוס אמינה יחסית ונעימה יחסית אבל אין שוק, דגם מתחלף והשוק מוצף
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יכול להיות החברה ממועדון החיפושיות שחלקם עשו באגיזציה חלקית או מלאה לחיפושיות שלהם http://www.beetle.co.il זה האתר שלהם והם נפגשים בימי שישי מאחורי אווזי בשעות הערב המוקדמות
הודעה אחרונה מאת רון וינר, -
קניית 205 GTI 1 2
מאת Adabbbbbb-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
אז באמת ברכות על הפורום, נראה מצויין ונח. עכשיו, יש איזה 205 GTI שנתקלתי בא, למכירה. ואני שוקל בחיוב לקנות... קודם כל רציתי לדעת אם לאנשים פה יש נסיון עם הרכב? או איזה שהם תגובות.. דבר שני רציתי לדעת לאיזה דברים לשים לב לפני קניית 205 GTI, אני מתכוון לבעיות נפוצות או כל דבר שמומלץ להיות קשוב אליו לפני הקניה. אם הבדיקה הראשונית שלי תעבור אני רוצה לקחת אותו למכון בדיקה. אני צריך מכם המלצות על מכונים במחירים סבירים..
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
-
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחותי מקנאה באחות של זרזיר (או שלא ) ורוצה גם היא אוטו חדש. הכיוון הוא 307 XSI מנוע 2000 כרגע. למישהו יש רעיונות נוספים?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קטן אוטומטי ושיהיה מהיר וחדש את המיני היא לא תקנה גם לא קליאו האופציה היחידה שאני רואה זה 206 למישהו יש עוד רעיונות
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בחור שעובד איתי מחפש רכב בתקציב של 25-30K חשוב שיהיה אמין ויותר מזה שכיר. הבחור לא תושב הארץ והרכב הוא לתקופה של 8 חודשים אני חשבתי על משהו בסגנון 106 XR שנת 95 ידנית....אבל שוב, לו חשוב להגיע מ-A ל-B ב-0 תקלות ושיוכל למכור אותו ברגע האמת...כך שגם רכבים כמו יונדאי אקסידנט יתקבלו בברכה... 10X
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים! אני קונה רנו קליאו חדשה מהחברה 1.2 טורבו אוטומטית (הדגם המפואר) עכשיו אני ממש מתלבט בין צבע צהוב לשחור בצהובה יש מדבקות שחורות יפות יותר פוזה ... אבל אני מפחד שימאס לי ממנה , מה אתם אומרים ? השחורה מעורבת אם אדום תמונות: http://www.froggpond.com/renault-clio-fourth-generation-2013.html/2013-renault-clio-yellow-color-rear-top-three-quarters-view https://www.google.com/search?q=renault%20clio%20yellow&bav=on.2,or.r_cp.&bvm=bv.64125504,d.bGE,pv.xjs.s.en_US.1ipquFBLRi8.O&biw=1280&bih=709&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=bmJBU4aLJfSw7AaXuYCQCg#facrc=_&imgdi…
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 128 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- Supertigre
- yor2
- borsood
- NEW10
- קובי מאקו
- ldti
- eyalgr
- danielos
- mottis
- David32
- eladns