ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,589 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עכשיו צריך לחפש משהו אחר. אז ככה, התקציב הוא גג 60K אולי אפילו טיפה יותר הצרכים, רכב משפחתי, 1600 גג. מה לא בא בחשבון: פז'ו 306 , אימפרזה, אלמרה, סיוויק עכשיו לשאלות: יש כמה מכוניות אם מחירון מאוד נמוך, כלומר אפשר להביא שנה מאוחרת. 1. פורד אסקורט 98-99 2. יונדאי לנטרה 98-2000 3. פיאט מריאה אשמח לשמוע את דעתכם על המכוניות הנ"ל אני מקווה למצוא פוקוס 2000 מהשכרה או ליסינג (בגלל המחיר) באילו חברות אפשר למצוא רכבים מיד ראשונה (אלדן, אוויס וכו') ??? איזה עוד אפשרויות יש ??? בתודה, לאון
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
כנסו תביעו דעה...............
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקנות 306 שנת 95 אדומה יד שנייה ממכונאי רכב בן 40 האוטו לא עבר תאונות אין אפילו פגיעות בפח אה והוא עשה 70,000 קילומטר ist to good to be true או שכדאי ללכת על זה אחרי בדיקה כמובן אה והוא רוצה מחירון, שווה
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
טוב אז יש רשיון, יש כסף (לפחות חלקו ) ורק מכונית חסרה להשלים את החבילה, אז קפצתי לפורום ליעוץ... התקציב שלי בסביבות ה 50K (אפשר להתגמש), אני מחפש מכונית נוחה, עם מנוע "בריא" אבל לא קריטי, שתיהיה מהנה לנהיגה ושלא תכפה עלי פגישות תכופות עם המוסך. אפשר גם להוסיף למתכון קורטוב פוזה (לא מזיק! ). אז מה אתם אומרים? אני אישית קצת נדלקתי על הסיוויק הצ'בק, אבל אני לא יודע עד כמה היא מתאימה לתקציב. נ.ב 306 לא באה בחשבון מסיבות שלא תלויות בי תודה דור
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום הייני בן 17 וחצי שאולי יש חלק שזוכרים אותי בהתחלה הייתה לי את הטויוטה עברתי לגאסטי וכיום אני בלי אוטו ומחפש משהו לקנות בעיה של כסף אין(החברה הצליחה בריבעון הנוכחי) ואני מחפש משהו עם כ"ס גבוה פוזה והרבה הרבה דאוין זכרו שאני בין 17 וחצי ורצוי אוטו בעיקר בשביל הפוזה והפתיחות גם אני עדיין לא ניכסנתי לראש של הסיבובים וכול זה שה-106 ראלי לוקחת את כולם אבל אני רוצה משהו שמאיץ בקו ישר האימפרזה טורבו מגעילה איביזה מגעילה הקליאו קטנה מדי 206 CC חלשה מדי - כנ"ל לגבי ה-GTI הקיצר מדובר על קנייה של רכב חדש מהיצרן ותנו הצעות חופשי(רצוי טורבו!!!!!) מרשרשים עומדים על -200 אלף שקל
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי חבר שהדרישות שלו הם כאלה : קומפקטית, ידנית, מנוע עד 1400, זריזה ונוחה עד כמה שאפשר. המחיר - עד 40K ש"ח, מינימום שנת 95. כמובן שישר הצעתי את ה 106 (ומיד אחריה את ה 205) אבל היא נפסלה בגלל שהיא קטנה מדי, ואיתה הלכה גם הסקסו. ההצעות הבאה שלי, קליאו כמו שלי, וקורסה, הן המועמדות הרציניות. אני צריך השוואה עניינית בין הקורסה, הקליאו, פונטו (75 כ"ס), איביזה, פולו, ואפשר לזרוק גם כמה מילים בנושא ה 106/205/סקסו. תתנו את הדגש בהשוואה בין הקליאו לקורסה, ותתמקדו באחרות רק אם הן עדיפות לדעתכם. הנושאים החשובים - בעיקר 'זריזות' ונוחות, ומילה או שתיים על אמינות, צריכת דלק ושמירת ערך. בענייני הנוחות והזריזות, מאוד עדיף מניסיון אישי של נהיגה ברכבים, לדוגמה - מי שלא נ…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם מדובר ברכב שכדאי לאישה בת 40 לקנות(אם טופל כיאות) או שלהתרחק כמו מאש? והאם צריכת דלק הגיונית ?? (1600 אוטומט)..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
.......
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
ראיתי לנצ'יה קאפה מנוע 2000 שנת 95 אוטומט 35,800 הוא רוצה. במצב טוב נראת כמו אוטו חדש. אבל נראה לי כמו עוד איטלקית מתפרקת (אני לא רוצה להכליל) אבל דוגמאות הפיאט היא דוגמה טובה, לפחות רוב המכוניות שלהם. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
BMW 325 מודל 88! 1 2
מאת HeadSpiN- 27 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מה יש לכם להגיד על 325 ? כדאי לקנות? הרכב די יקר למחירון שלו...אבל גם נדיר. הוא כנראה הילוכים ידני. ואני עדיין לא בטוח שהוא רוצה למכור אבל דיברתי איתו. ספרו מה שאתם יודעים.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
שברולט קאוליר
מאת Guest Anonymous- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה דעתכם על קניית שברולט קאוליר 95 /96 ?
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
A3? מה איתה?
מאת taos- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סתם חשבתי לי על A3 150כ"ס גיר רגיל מישהו יכול לתת פרטים איך האוטו בתור ספורטיבי? יותר נכון אם אפשר לעשות השוואה בין A3 150 כ"ס לבין 306 GTI ????????? בטח רועי וכל בעלי הפיג'ו יכולים לעזור נכון?
פיאט מריאה
מאת Guy- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
פיאט מריאה אוטומטית... מישהו מכיר? יודע ? בעד נגד? לי לא ידוע על איזה נגד גדול נגדה.... יש לה מחיר נמוך יחסית. האוטו בשביל חבר. אשר ביקש לדעת את דעתי, ואני לא מכיר אותו מספיק בשביל להביע דעה. החבר שלי אמר שמוסכניק כלשהוא הזהירו אותו מאוד מהמריאה בתור רכב מאוד לא אמין , למישהו יש מוסג? תודה מראש, גיא
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכם נהגים יקרים. כבר חודשיים שאני מחפש רכב ספורטיבי עם מנוע 1800 עד 2000 ולאור העובדה שהרבה פה המליצו על פיג'ו 306 במנועי 2000 החלטתי גם אני ללכת בכיוון. אבל, אני לא מוצא את ה306 בגרסאות ספורטיביות, ושכבר מצאתי אחד שפרסם בפורום אז הוא דורש מחירון ליד שניה שנת 96 XSI וזה לפני בדיקה. כפי שאתם יודעים השוק במצב חרא והאיש אינו מוכן להוריד לי במחיר או שאני טמבל ואני לא מבין בסוג אוטו הזה וככה הוא נמכר?( האוטו יד שניה שנת 96 עם שריטות בצבע ) (בנוסף ששומעים שאני כבר רוצה לתת לו מחירון אומרים לי אתה טמבל השוק חרא מה אתה מביא לו מחירון בלה בלה ומוציאים לי את החשק כבר מכל העניין בנוסף להתנהגותו המגעילה של המוכר) לכן אני פונה אליכם עם תקציב של 51 אלף ש"ח נכ…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה את כבתי פה ..... האם אפשר להעביר בעלות על רכב ללא טסט וללא ביטוח?
פיאט אונו
מאת Guest Anonymous- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו כאן יכול לחוות את דעתו על פיאט אונו משנתון 96? מנוע 1.4 אני כמעט בטוח שההאצות שלה מצוינות יחסית לרכב ששווה בערך 16,000 שקל במחירון.....אבל איך האוטו? איך צריכת הדלק? איך הנוחות מבפנים? יש הנאה מנהיגה בכזה אוטו? גם שמעתי שהאמינות של האוטו הזה לא משהו.....אבל זה לא כל כך חשוב, אם מתקלקל אז מתקנים
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
יש במכרז של MAX-PRICE דיהטסו YRV שנתון 2003 במחיר מפתה למדי. חשבתי שזו הזדמנות להחליף את הקורסה של אימא שלי באוטו הזה. מה דעתכם בנידון? כדאי להציע הצעה על האוטו הנ"ל? מה דעתכם בכלל על הדיהטסו הנ"ל? היא תסחוב את העליות של חיפה? אשמח אם תאירו את עיני בנידון, כלומר, איזה שאלות אני צריך לשאול את המוקדים שעונים לי בקשר לאוטו בכדי שאהיה בטוח שהוא תקין, טוב וכו....
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
פגו' ב4000 ש"ח
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראיתי בירושלים פג'ו 205 (לא ידוע שנה) ב4000 ש"ח כדי?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בתקציב של 7000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
רנו מגאן 2001
מאת צ'רלי- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי הצעה די אטרקטיבית לרכישת רנו מגאן tdi שנת 2001 למישהו יש המלצות\הערות? העניין די דחוף, תודה...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום. הציעו לי ראש בראש וולו 740 GLE 2400 מודל 88 מה אתם אומרים על הכב הזה? ביצועים אמינות? שווה משהו? שילדה?! טוב אני מחכה לתשובות.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
תמיד היה מעניין מה אנשים מחפשים ברכבים שלהם... הגיע הזמן לסקור את זה.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
קורולה RUNX
מאת atm972- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת איך נוסעת המכונית...אין לי זמן לנסיעת מבחן בשלב זה והייתי רוצה לדעת אם כדאי בכלל ללכת לנסיעה כזו. מדובר רק בגרסת 5 דלתות וידנית.
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
עצה ברכישת רכב
מאת atm972-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ראיתי את הפניה הקודמת לגבי רכב עד 100,000 ומבחינת מחיר גם אני מחפש במגבלות הללו ( עד 110,000 ). העיניין הוא שאני רוצה קומפקטית בעלת 5 דלתות ( לא 3 ולא 4 ) , ידנית , רמת גימור מתקבלת על הדעת וביצועים סבירים ( ויותר - עד כמה שניתן ). הגודל הוא בסגנון אופל אסטרה ( מה דעתכם עליה ? ) או הרנו מגאן ( האם כדאי לרכוש לפני שתגיע המחליפה בעוד חצי שנה ? ). אני יודע שהמבחר גדול - וזו בדיוק הבעיה שלי. אשמח לעזרתכם. טל
הודעה אחרונה מאת atm972, -
-
רכב ב-20 אלף שקל (+ -)
מאת Guest Go!- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
איזה אוטו כדאי לקנות בסביבות ה20 אלף? אני מחפש לא אוטו גדול מדי, רצוי קצת יותר ספורטיבי (כיביכול), נח, נראה טוב, וגם פוזה לא תזיק...זרקו רעיונות.. תודה
התלבטות בין 3 רכבים קומפקטיים.....
מאת Guest Anonymous- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מתבלט בין פיאט אונו מנוע 1400 שנת 96, יונדאי אקסנט מנוע 1300 3 דלתות שנה 96 או פורד פיאסטה מנוע 1300 שנת 95 הדגש הוא על ביצועים, נהיגה מהנה ואיכות תא נוסעים. בטיחות לא משחקת תפקיד חשוב.....פחות בטוח מהשרייד שנת 90 שלי כבר לא יכול להיות
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
ההורים שלי
מאת shay69-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היו בנסיעת מיבחן על מזדה 6 אוטומטית והם התבאסו על שביזבזו זמן על האוטו הלא מוצלח הזה הם אמרו שהיא לא עולה בעליות(ירושלים) שהיא לא נוחה ולא יציבה על הכביש
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
קניית שרייד
מאת Guest Anonymous- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני זקוק לרכב לנסיעה של 70 ק"מ ביום. שנתי 15 א' ק"מ הציעו לי שרייד שנת 99 גיר רגיל עם תאונה ללא פגיעת שסי. הוחלפו 2 הדלתות עקב התאונה. חוץ מזה הוחלפו לא מזמן צמיגים, קלאץ' ומצבר. הרכב עם ק"מ של 70 אלף. מחירון עומד על 47,800 אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה צריך להיות המחיר הראוי אם בכלל! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה לקנות אוטו ראשון משלי הבעיה שהסכום הוא עד 5k אני יודע שחלק ממכם רק יראו את הסכום ויבהלו אבל בכל זאת אני יודע שיש מכוניות סבבה בסכום הזה כמו רנו 5 וכו ... רציתי לשאול אותכם איזה רכב אתם ממליצים לי אוטו ראשון שיהיה אמין עד כמה שזה אפשרי בסכום הזה ושזה לא יראה רכב "ערסמוביל ממוצע" לדוגמא סובארו פשע (dl) ... רציתי חיפושית אבל זה נראה לי קצת יותר מדי ישן ... אם אתם יודעים על סוג מסויים אמין שאולי גם יחסית מאיץ טוב (עד כמה שאפשר) זה ממש יעזור לי ... תודה מראש
-
איזה ג'פים אתם מכירים שעולים עד 15000ש"ח משהו בסגנון
הודעה אחרונה מאת אייל, -
יש לי שאלה... אני ממש לא יודע...
מאת Guest Guy Osherov- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
ניסן אלמרה לאיזה סוג הוא משתייך? משפחתיות קומפקטיות? מנהלים? למה המחיר גבוהה כזה? איך הוא, אוטו טוב?
הודעה אחרונה מאת אייל,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,303 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיטר גריפין
- RedLabel
- itaysamurai
- Galgaltz012
- 318i
- Night Driver
- pasat04
- שביט
- Step
- יבגניפ
- נירו72
- nir eli