Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הוא 106XS 1999

במהלך נסיעה ממהירות של 50 ככה ומעלה או פחות (לא זוכר במדוייק) יש לי רעשים שכאילו משהו משוחרר, ז"א- הרעש הולך וניהיה איטי לפי המהירות.

הרעש מתחיל כאשר אני משייט ללא רגל על הגז במהירות כל שהיא ונפסק כאשר אני מלטף\לוחץ על הגז.

הוא נפסק גם במהירויות אפסיות של גלישה וכדומה...

בהתחלה חשבתי שהרעשים הם מהתושבת מנוע התחתונה , הוחלפה היום והרעש ממשיך.

כמו כן הוחלפו היום גם ציריה ימנית שדפקה בסיבובים, גומיה של הציריה השמאלית ואטם מכסה שסתומים כחלק מהישור קו לאחר קנית הרכב.

אינני יודע מאיפה הרעשים הללו מגיעים , הספקות שלי הם שזה משהו בקלאץ או בגיר אבל אני ממש ממש לא יודע אם זה נכון.

:?::?:

מבקש מאוד את עזרתכם המקצועית .

המון תודה , כפיר

פורסם

אני זורק ניחוש (תיכף יכנסו התותחים ויגידו שאני מדבר שטויות) אבל היה לי כזה רעש בדלתא כשמיסב של אחד הגלגלים היה שחוק. (וגם הוא התחיל ממהירות מסויימת).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

היה לי גם בפג'ו 205 את זה החלפנו את הזרוע של הגלגלים וזהו היסתדר...

תבדוק..

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

• תוכן חדש...