Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הושט ידיך! קבצן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלה בשלום באמת מגזימים .. חבר שלי פירק אחד מהם .. לא היה נעים לראות אבל הם הגזימו .. הוא ביקש מהם לא לשטוף את החלון , שטפו, רצו כסף, לא נתן, בעטו באוטו (כנראה לא קלטו שהוא 1.93 ושוקל קרוב ל 160 קילו), יצא אליהם , קימט אחד מהם , השני ברח .. דפק לו מכות רצח .. ואנשים ברכבים עמדו והסתכלו ולא עניין אותם בכלל ..

אגב לי יש ברכב אקדח אוויר (כזה שיורה כדורי פלסטיק קטנים) , מצאתי אחלה שיטה להמנע מעימותים מיותרים (והיא אפילו חוקית, בדקתי !) כאשר מישהו שלא מוצא חן בעינייך וקרוב מדי לרכב שלך, מספיק להוציא את האקדח , לכוון לכיון למטה (רגליים) ולדרוך אותו. הבנאדם נעלם בשניות :) (כל זה כמובן מבלי לכוון אליו את האקדח או לאיים או משהו, רק להראות נוכחות)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן תקנה אקדח מצת, אותו אתה יכול לכוון גם לפנים זה לא ממש מסכן מישהו וזה נראה אמיתי לכל דבר ואם אתה מעשן אז תשתמש בו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מכירים את הקבצן שמתהליך לו כבר כמה שנים בתחנה מרכזית "המפרץ" בחיפה?

פעם הוא היה עונד על צווארו שלט שכתוב עליו שהוא חירש עילם ומוכר בובה תמורת 10 שקלים.

היום הוא מסתובב רק עם הקופסא ומחכה לכסף.

לפני שנה בערך אני וחברי שמנו לב שהוא עונד מדי פעם שעון של "ראדו", מוזר!

אף פעם לא תרמתי לו.

לעומתו בצומת הצ'ק פוסט עומדת ליפעמים אישה זקנה ונכה, לה אני תמיד תורם כמה שקלים.

:king:

פורסם

בדוק - השיטה הכי טובה היא.... לבקש מהקבצן שקל. תוך שניה הוא כבר לא שם.

יש בראשון קבצנית חרשת, שמכיתה ד' לכל מקום שאני הולך אני נתקל בה... קניון הזהב, ים, נאפיס, פאבים.

שמה בובה על השולחן עם פתק שמבקש 10 ש"ח (שוד?). לפחות אני מתנחם שעוד מעט היא כבר תצא לפנסיה.

No worries 8)

פורסם

תראו, למרות שמאחורי הקבצנים עומדת רשימת ה-11 ולמרות שרוב הסיכויים שכל לירה שנופלת לכוס שלהם הולכת או למנה או לבקבוק, בכל זאת מדובר באנשים מסכנים.

כסף אני לא נותן למטרות לא נאותות. וסמים שאינם קלים אינם מטרה נאותה בעיני.

אבל גם אם אתה קצת ציניקן, בכל זאת זה צובט בלב.

אז מה עושים?

לי אישית יוצא מדי פעם לעצור בבוקר ולקנות איזה שקית בורקס\קרואסונים כשהבטן מתחילה להציק. ברוב המקרים העיניים שלי יותר גדולות מהיכולת לבלוס בורקס על הסובוח, אז את מה שנשאר אני נותן לקבצני רמזורים שאני נתקל בהם. אז נכון שהוצאתי חמישית מדמי הבורקס שלי על תמיכה בנציגי אירגוני הפשע וכוחות האופל, אבל לפחות אני יודע שהגרושים האלו הלכו לבטן של בן אדם רעב ולא לוריד שלו.

ותאמינו לי - זה עושה לי טוב על הלב לכמה שעות.

פורסם

ברחוב הנשמות הטהורות

הקבצנים פושטים עורות

גורפים כספים פורטים שטרות

חושפים מומים לעשרות

ומנגנים על כינורות

ברחוב הנשמות הטהורות

הפנסים ללא אורות

אזוב וטחב בקירות

הגנבים בחצרות

אוספים בשקט עוד צרות

פורסם
לירה שנופלת לכוס שלהם
רק רציתי להבהיר שכשאני כותב כוס אני מתכוון לדבר הגלילי הזה מפלסטיק ששמים בו תה, ולא לחור בבשר ששמים בו בולבול כדי לעשות ילדים.

אני בחיים לא אשים כסף או בורקס בזה השני של אף אחד בכלל ושל קבצנים בפרט.

פורסם
רק רציתי להבהיר שכשאני כותב כוס אני מתכוון לדבר הגלילי הזה מפלסטיק ששמים בו תה, ולא לחור בבשר ששמים בו בולבול כדי לעשות ילדים.

אני בחיים לא אשים כסף או בורקס בזה השני של אף אחד בכלל ושל קבצנים בפרט.

אני שמח שהבהרת את זה. עכשיו אני יכול לישון בשקט.

בקשר לדיון עצמו, אני אישית מכיר קבצן, שהמקום הקבוע שלו זה קניות רוטשילד בראשון לציון...

מאחוריו עומד סיפור מעניין, ובואו נגיד שהוא חי ממש לא רע, לא סמים ולא חארטבונה.

כן כן, לא לא.

פורסם
אגב לי יש ברכב אקדח אוויר (כזה שיורה כדורי פלסטיק קטנים)
לי יש גם , אבל כזה שיורה כדורי עופרת גדולים, 0.45 אינץ' :twisted:

לא שאי פעם הוא יראה אור יום מחוץ לנרתיק ברחוב, אבל לפעמים כל כך מתחשק...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בדוק - השיטה הכי טובה היא.... לבקש מהקבצן שקל. תוך שניה הוא כבר לא שם.

יש בראשון קבצנית חרשת, שמכיתה ד' לכל מקום שאני הולך אני נתקל בה... קניון הזהב, ים, נאפיס, פאבים.

שמה בובה על השולחן עם פתק שמבקש 10 ש"ח (שוד?). לפחות אני מתנחם שעוד מעט היא כבר תצא לפנסיה.

גדול!!!! את זה אני הולך לנסות...

עוד לפני שהקבצן יספיק לפנות אליי אני אזרוק לו איזה: "אחי יש לך שקל וואלה חסר לי לפלאפל..." , "אני חייב להגיע לצנתור וחסר לי בדיוק שקל" , "וואלק חסר לי ארבע שקל לגרעינים שחורים..."

וואלאק אתה!!

פורסם
ברחוב הנשמות הטהורות

הקבצנים פושטים עורות

גורפים כספים פורטים שטרות

חושפים מומים לעשרות

ומנגנים על כינורות

ברחוב הנשמות הטהורות

הפנסים ללא אורות

אזוב וטחב בקירות

הגנבים בחצרות

אוספים בשקט עוד צרות

שמר בעקבות התגובה הזאת ניסיתי לקחת איתי קבצן צמתים לשתות איזה כוס קפה אצל ברטה.

הוא פשוט הלך לאוטו הבא.

haters will hate

• תוכן חדש...