Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון של בית דין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול הבחורים,:-)

חברה שלי בצרה..

קראתי את ההיסטוריה של העניין של 2 נוסעים ולא ענו על שאלה כמו שלי

ואני רוצה להבין ...שאלה שלא נישאלה בפורום..:wink:

נכון שאסור להסיע יותר 2 נוסעים..

היא הסיעה 4 נוסעים בדרך לאילת ..עצרה אותה ניידת תנועה

(סליחה על מה שהיה כתוב כאן)

קיבלה הזמנה לדין..:-o

מישהוא כאן היה בהזמנה לדין כזאות?

ומה העונש שהוא קיבל..??

היא בת 20 נהגת חדשה עם שנה רישיון

:wink: תודה מראש דנדון

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

כן, לקחת עורך דין לעייני תחבורה. סליחה, להתעקש שזו תהיה תהיה עורכת דין, רצוי שתהיה יפה ולקוות שהשופט בבית המשפט לא יהיה מתרומם כמו השוטר שעצר אתכם ...

תגידי, באיזה עולם את חיה? מה רצית, שהשוטר יתן לך נשיקה וסוכריה על זה שעברת על החוק?

הרמה של הפורום הזה פשוט יורדת מיום ליום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הזמנה לדין - משמע אין אפשרות לשלם קנס ולשכוח מזה.

אם יש כסף - לוקחים עו"ד, יש הרבה המלצות בפורום. קחי בחשבון שזה סדר גודל של מעל 1000 ש"ח.

אין כסף - מקווים לטוב. אפשר לשלוח לבית המשפט הודאה בעבירה עם בקשה להקלה בעונש, ולקבל הביתה את פסק הדין, או להתייצב (בלבוש מכובד!), להסביר מה קרה, ולקוות שהשטוזה לא תהיה חזקה מדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני הייתי עושה אחד מהשניים: תלוי בזמינות הכסף בכיס:

1. שוכר עורך דין ומספר לו את הסיפור ועובר על כל פרט 17 פעמים כדי למצוא איזו נקודת חולשה באם קיימת. בתקווה שעורך הדין יחולל פלאים.

2. מגיע ביום המשפט מוקדם ומנסה להגיע לעסקת טיעון עם התובע לפני תחילת המשפט. בתקווה שקוצר הזמן והמערכת העמוסה יפעלו לטובתך.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אכן, כפי שאמר סולי, ניתן לבקש עיסקת טיעון עם התובע. אם היא חיילת, מדים עובדים טוב, אבל לא בהכרח.

שתנסה להתעקש על עסקת טיעון של קנס בלבד בלי נקודות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אכן, כפי שאמר סולי, ניתן לבקש עיסקת טיעון עם התובע. אם היא חיילת, מדים עובדים טוב, אבל לא בהכרח.

שתנסה להתעקש על עסקת טיעון של קנס בלבד בלי נקודות.

איך אני מגיעה לתובע?

בידיוק

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

את או החברה שלך?

מגיעה מוקדם יותר למשפט, שואלת איפה התובע המשטרתי, וניגשת אליו. זה פחות או יותר כמו שוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

היא צריכה לבוא אליו להגיד לו

אפשר לעשות עיסקת טיעון לפניי המישפט בבקשה אני חיילת...

מה עוד באיזה גישה לבוא אליו?

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

גישה עניינית. הוא רואה כל כך הרבה אנשים שהוא לא מרחם על אף אחד, ולא ממש אכפת לו.

היא צריכה לגשת אליו, להגיד לו שהיא ממס' תיק X, ולהגיד לו שהיא לא מעוניינת לבזבז את זמנו שלו ואת זמנו של בית המשפט, ולכן היא מעוניינת לסגור עסקת טיעון. הוא יציע משהו, ומכאן אפשר להתמקח. בכל מקרה, שתשים לב לא לסגור על עבירה שתוביל אותה לעוד שנתיים נהג חדש ותיאוריה. הכי טוב קנס כספי ובלי נקודות בכלל.

מבחינת התובע, הוא עבד פחות קשה, ונרשם שהוא השיג הרשעה, ולכן גם לו יש אינטרס לסגור את זה בעסקת טיעון.

מקווה שעזרתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני מקווה תודה רבה לך ...אבל כאן יש להם הוככות שהיא הסיעה יותר 2 נוסעים..

אז היא לא צריה להודות ביכלל..

יודעים שהיא עברה על זה...

עדיין לעשות את זה.....?

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

הסיכוי היחיד שלה לצאת זכאית הוא במקרה שהיא תכפור באשמה, ושהמשטרה לא תצליח להביא את השוטר לדיון ההוכחות.

היות והסיכויים לכך קלושים, היא צריכה לגשת לתובע, שמעדיף לעבוד כמה שפחות. כשיש לו עסקת טיעון הוא עובד פחות. מקסימום יגיד לה לא, וילכו למשפט, שם היא תוכל לבקש מהשופט עונש קל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

התובע איתו סוגרים את עסקת הטיעון מחזיק את כל התיקים לאותו היום.

סביר להניח שישב איפשהו ליד הכניסה לבית המשפט.

לגשת אלין חומר את השם שלך\ חברה שלך, ולשאול אם ניתן לסגור עניין מולו ולא להגיע לשופט.

לא ממש ניתן להתמקח איתו אבל אפשר לנסות.

בהצלחה.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לפי מה שאני מבינה לגשת אל התובע ולבקש ממנו עיסקת טיעון...

אבל אתם לא מבינים אפילו היא חתמה לשוטר על קבלת הד''וח ההזמנה

וזה אומר שהיא כן נסעה עם 4 נוסעים בלי מלווה...

עדיין אפשר לגשת לתובע?:|

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

היא חתמה על קבלת הדו"ח וההזמנה. לא על הודאה באשמה.

עדיין אפשר לגשת לתובע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

דנה, לגביי השרשור הנ"ל אמרו חז"לינו: "חיים ומוות ביד הלשון"

לגביי הנושא:

הייתי פעם בבית דין לתחבורה (מצד התביעה), אבל לפני שנכנסנו לאולם הנהג סגר עיסקה עם התובעת (ובזה תם העניין).

תנסי אין לחברה שלך מה להפסיד ....

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...