Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לירון "המתוק שלנו...." בוגר יותר מכמה וכמה "קשישונים" שאנו מכירים במועדון...

אבי.

לאמרתי שהוא לא בוגר - רק לא בגיר :) הוא יודע שבספר שלי הוא על הצד הטוב

חוץ מזה - הגיטרה זה התוספת (אני באמת מנגנת זוועה, אבל שרה...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואירית,למה סתם? יש לי עו ד 112 יום יומולדת ,שזה כבר פחות מארבעה חודשים.:wink:

ממרומי גיל 18 המופלג, אני מאחל לך שתנצל כל רגע רגע לפני הבגרות...

כי זה מתחיל בתעודת זהות, רישיון נהיגה, בגרויות, ביטוח לאומי ובעוד כמה ימים אני הופך להיות עוד אחד שמשועבד למערכת, וסוף כל סוף פותח חשבון בנק...:puppydoge

:bigcry:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
על אף שהאבטומוביל הפך את עורו בהנהלה החדשה (שלוש פעמים כיפק) הוא עדיין לא שווה 30 שח.

פשוט בהשווה לעיתוני רכב מקבילים או ירחונים אחרים הנמכרים בחנויות.

אייל/הספל לא מתכוון להעליב או לפגוע או לבקר כיוון שהעבודה שהשקעתם מדהימה.

היי סורין,

אני בטוח שבכ"ז שתרשה לי להחזיק בדעתי - האבטומוביל בהחלט שוווה 30 ש"ח.

ההבדל בין הגישה שלי לגישה שלך כלפי העיתון - מה כל אחד מאיתנו מחפש באותו מוצר.

זה בדיוק כמו לאמר שהפורום טוב, וראיה לכך מס' המשתתפים, ושירשורים אין סוף על "מה הפורום בשבילי" וכד'.

ומצד שני יש כאלה שחושבים שהפורום לא שווה, כי כותבים בפורום דברים שלא לעניין, שירשורים שלא שייכים לרכבים וזה לא המקום לנושאים אלו.

גם בנושא האבטומוביל, אחד רוצה אינפורמציה נטו על רכבים, שני רוצה עירוב של מידע על מה שקורה בתחום גם בארץ וגם בעולם, שלישי רוצה עיתון קליל שיש בו פזילה מירבית להתרחשויות בארץ ולמועדון ה-5 וכו'.

אך אם נתעלם מהגישות והדרישות השונות, ונבחן את עלות הפקת העיתון, וכמות התפוצה שלו, מול המחיר שהוא עולה - האבטומוביל בהחלט שוווה 30 ש"ח.

זו דעתי, היא איננה מחייבת, אך אתם יודעים שאני צודק . . . :-D

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ממרומי גיל 18 המופלג, אני מאחל לך שתנצל כל רגע רגע לפני הבגרות...

כי זה מתחיל בתעודת זהות, רישיון נהיגה, בגרויות, ביטוח לאומי ובעוד כמה ימים אני הופך להיות עוד אחד שמשועבד למערכת, וסוף כל סוף פותח חשבון בנק...:puppydoge

:bigcry:

ACE

לא לשכוח ביטוח סיעודי!!! בגילך המופלג אתה כבר צריך לחשוב על זה...:wink:

ובכלל לאן נעלמת לי נשכחו להם חסדי נעורים?

אירית

פורסם

זה עובר מהר, אני עוד לא בן 21 ומרגיש כאילו העתיד מאחורי

אבל כנראה זה רק אני, כששאר החברים קונים ג'ינס ב700 ש"ח אני מעדיף לקנות 2 דוקרס בחצי מהסכום (עוקב אחרי מבצעים), הארון שלהם מלא בפומה, נייק, דיזל שמיזל וכד'.

אין לי בכלל נעלי ספורט, יש לי מגף שחור, מגף חום, נעל חצי שחורה, יש לי חגורות חומות, שחורות עם אבזמים בצבע ניקל, זהב, יש לי עניבות בשלל צבעים והמון חולצות תואמות. ואני אהיה בן 21 רק בעוד 4 חודשים.

בקיצור הכל בראש הגיל הוא רק מספר ואני תמיד אביט קדימה עם חיוך וציפיה.

רוב הדברים שאני אוהב רק משתבחים עם השנים, מוזיקה, מכוניות, גבריאל גרסיה מרקס, נשים, והטעם של ההמבורגר של מק-דיוויד. ואין דבר מתוק יותר מזיכרון והזכות להתפרק עליו.

haters will hate

פורסם

נעל חצי שחורה

קנה משחת נעליים שחורה דה-לוקס והחיים שלך רק ישתפרו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
נעל חצי שחורה
מה כזאת?

ac_sho_capbw.jpg

COOL

למה לא באת אתם לאירוע בשבת?

אירית

פורסם
יש גבול, אני לא רקדן סטפס. התכוונתי לנעל חצי, בצבע שחור....
משהו כזה?PICT0313.JPGempty.gif

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי זאב !

טוב קח אקדח ותן בי כדור...... מה אתה עצבני ? בסה"כ זרקתי רעיון או עצה ונכון שעצות לא עולות כסף אבל הלו תרגיע......

אגב לרעיון שלך אני מסכים ונתחיל בזה שכשעליזה תהיה מוכנה אז אני אצטרף למועדון וגם אעשה מנוי לעיתון

אם זה בסדר מבחינתך ...........

היי אבי- ערב טוב.

נדמה לי כי עז רצונו של ידידנו הנאור מר יונגר הנכבד להוציא לפועל את הרעיון המבורך ,מה דעתך,אם נציע לאדון רעיון כדלקמן,מר יונגר יוציא מכיסו סכום של מאתיים ומשהו שקלים,על חשבון חברותו במועדון לשנה אחת לפחות,קופת המועדון תראה מיד זכות על הסכום הנ"ל,ומר יונגר הופך להיות חבר מן המניין.

בבחירות אשר יתקיימו לאחר מכן, יציע האדון את עצמו להבחר כחבר בהנהלה,ככל שיבחר יוכל לממש,לבצע כל רעיון חיובי, כולל זה אשר הציע לנו כעת כיועץ חיצוני,יועצים הרי יש די, ולנו צריך איש מעשה,לא כן?

ערב טוב-זאב

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...