Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,בירשותי סובארו טנדר,ידני,בעיתי היא ,כאשר אני ממלא את הרדיאטור במים עד הסוף,ומבצע נסיעה קצרה ,מיפלס המים יורד ב3ס'מ,אולם מיפלס זה נישאר קבוע,גם הסע 500ק'מ נוספים.האם מצב זה סטנדרטי לסובארו.או שישנה בעיה שהיא.תודה

פורסם

שלום,

האם אתה ממלא מים רגילים או נוזל קירור איכותי ?

האם לרכב יש מיכל עיבוי (מיכל מים נוסף) ?

אין למלא מים עד גובה הפקק,המים מתפשטים עקב החום הקיים ברדיאטור ובגלל שאין למים לאן להתפשט אז הם נפלטים דרך הפקק של הרדיאטור שבנוי להפתח בלחץ מסויים.

מלא מים לגובה כ-2 סנטימטר מתחת לגובה פתח המילוי.

חזור לדווח.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוודאי !

מים עוברים לצינור העודפים רק כאשר השסתום בפקק נפתח ומאפשר זרימה של מים דרך הצינור.

מלא מים לגובה הנכון כ-2-3 סנטימטר פחות ממה שמילאת עד היום ובדוק האם עדיין המים נוזלים דרך צינור העודפים.

במידה והמים עדיין נוזלים החלף את הפקק לפקק חדש אורגינלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,תודה ,הפקק תקין,מפני שלאחר שהמים יורדים מצינור העודפים,נישאר מיפלס קבוע של המים,3ס'מ פחות,רואים זאת שפותחים את מיכסה הרדיאטור,ומצב זה נישאר קבוע ,אפילו שהסע עוד 500ק'מ. תודה.

פורסם

המצב תקין ואין מה לעשות, המים שחסרים הם נפלטים על ידי המכסה לחץ, וזה תקין בהחלט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם
המצב תקין ואין מה לעשות, המים שחסרים הם נפלטים על ידי המכסה לחץ, וזה תקין בהחלט!

בברכה

צביקה

היי,

האם זה תקין בכל רכב?

ספציפית, בשבוע שעבר החליפו לי את הפקק של הרדיאטור (לאחר שהפקק נפל, אולי מהקור והמים נגמרו לגמרי. הבאתי אותו למוסך עם גרר מאחר ולא ניתן היה למלא מים בכלל).

במוסך הם מילאו מים איכותיים וכאשר בדקתי למחרת, ביום שני בבוקר, מפלס המים היה עד קו המקסימום המותר. כעת בדקתי שוב ומפלס המים ירד. הוא מעל המינימום אז יותר קרוב למינימום מאשר למקסימום.

האם זה מעיד על נזילה? במהלך השבוע נסעתי ברכב בכל יום.

* ייתכן שהיתה התחממות של הרכב ביום חמישי שעבר מאשר שבתום נסיעה המאוורר של המנוע נשאר דולק גם לאחר שכיביתי את המנוע. לא ידוע לי באיזה שלב הפקק עף אולם הנסיעה היתה לא ארוכה, ובמוסך אמרו שיבדקו לי אם הוא התחמם ולא דיווחו על בעיה כזו.

* יש לי רכב וולבו 940 שנת 96.

פורסם

כטשר נוגעים במערכת הקירור כלומר מרעננים נוזל קירור ייתכנו חוסרים קלים בהתחלה ואז זה ייסתדר. אתה פשוט תמשיך לעקוב ולעדכן אותנו.

• תוכן חדש...