Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רז

לפעמים כדאי לקבל ביקורת כביקורת בונה ולא להתגונן, הרי ברור על פי ניסיון העבר שרכב יפני שומר על הערך שלו טוב יותר מרכב אירופאי, ואני מבטיח לך שאים לא היה מדובר ברכב אלא רק בהשקעה בבנק במניה ההית יודע טוב מאוד לחזות את העתיד וקונה מניה של יצרן יפני, אך מכיוון שאתה לא יודע לעשות את ההפרדה בין הכיף ואופי של הרכב ומה שהרכב נותן לבין שיקול כלכלי קר שלא מקובל עליך כי מבחינתך "קונים רכב בשביל להנות" אבל בשביל אחרים זה גם יהיה רוב הכסף לקניה הבאה לכן אתה צריך להבין גם אותם, ודרך אגב אין לי רכב יפני אבל אני לא מזלזל במי שקונה בלאנו כי הוא רוצה לגיע בשקט ובלי לראות מוסך מ A ל B, ולא מענין אותו התנהגות כביש וכו.

מיאטה/ מאזדה 6 תפסיק לקחת דוגמאות מהקצוות ממקרים קיצוניים, ולראות הכל שחור לבן.

פורסם

בנוסף לדברים של רז בנוגע לכמויות יצור, לא לשכוח שהקורולה סדאן מגיעה מתורכיה וה-run x מאנגליה.

גל1 היקר, אתה מוזמן לחיות עם האמת שלך בנוגע לעולם הרכב. אבל רק קצת עדכונים לפני שאתה רץ לקנות מניות של חברות רכב יפניות:

מאזדה (היפנית) - שייכת לפורד

ניסן (היפנית) - שייכת לרנו

סובארו (היפנית) - בבעלות חלקית של GM.

בנוסף:

מאזדה (היפנית) - מייצרת מכוניות בספרד.

הונדה (היפנית) - מייצרת מכוניות בטורקיה, ואנגליה.

טויוטה (היפנית) - מייצרת מכוניות בטורקיה, צרפת ואנגליה.

ניסן (היפנית)- מייצרת מכוניות בספרד ואנגליה.

תזהר לא לגעת במניות שלהן, הן מתרסקות מחוסר אמינות as we speak.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

עדיין ארץ יצור שונה - מטבע שונה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
רז

לפעמים כדאי לקבל ביקורת כביקורת בונה ולא להתגונן, הרי ברור על פי ניסיון העבר שרכב יפני שומר על הערך שלו טוב יותר מרכב אירופאי........ן.

אל תעשה הכללות - זה לא אינטלגנטי.

ואתה בטוח שלנטיס וגם/או אלמרה "יפניות" שומרות על ערך גבוה יותר מ.....פורד פוקוס למשל??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

רז

כן אלמרה ולנטיס שומרות על הערך טוב יותר מפוקוס, תפתח מחירון של לוי יצחק ותגלה ששניהם שומרות על המחיר טוב יותר, ושוב אתה מחפש קצוות ופינות, אני מדבר על הכלל ותמיד יהיה יוצא מן הכלל.

בנוסף השוק מוצץ בפוקוס מליסינג ומליסינג לשעבר יותר מאשר מאזדה ולכן אפשר למצוא פוקוס במחיר נמוך יותר.

דווקא השוק של האלמרה טוב והמחיר שלה גבוה.

פורסם
סובארו (היפנית) - בבעלות חלקית של GM.

כבר לא, הן נמכרו לטויוטה.

חוץ מזה ההבדלים באמינות בין המותגים היפאניים לאחרים אינם נובעים מארץ הייצור אלא מתכנון עדיף בשילוב איכות חומרים טובה יותר. מי שכבר נבר מספיק בקרביים של מספיק מכוניות בחייו יגיד לכם בדיוק אותו הדבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי בקורולה סדאן התחת בכלל לא קשור ולעומת זאת הRUNX יפיהיה והרבה אנשים יומרו לכך או להיפך ככה שהגודל או הכמות של הפח לא אומרת הרבה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

jink

עולם הרכב שלי זה לא לקנות רכב לפי שמירת הערך העתידית שלו, או לפי ההסתברות שישמור על שוק טוב אך אני מכבד אנשים שרואים בזה שיקול ומבין אותם, בדיוק כמו שאני מבין אנשים שקונים רכב בגלל שהוא נוח או יפה או בגלל כל פרמטר אחר.

ולא משנה איפה טויוטה, הונדה וכו מייצרים את הרכבים שלהם אלא העובדה שהביקוש למותגים אלא גבוה בשוק המשומשות והמשותף לכולם מותג יפני ואמין.

• תוכן חדש...