Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי ילביש את האפוד המכוער על הכיסא?! שמתי אותו בתא כפפות וגם זה יותר מידי, אין לי מקום לדיסקים. חוק אידיוטי, אפשר לחשוב כמה כבר אני נתקע עם האוטו בשוליים בדרך בין עירונית.

או: 4 וחצי שנים האוטו אצלי ועוד לא נתקעתי איתו אפילו פעם אחת בדרך בין עירונית. אפילו לא את הנסיעה שעשיתי באוגוסט 2004 בשיא החום מיוקנעם לירושלים. 153 ק"מ לכל כיוון.

פורסם
אני היום קניתי אחד כזה באוטו דיפו את שלי זרקתי בבגאז' עם הניילון ארוז וככה הוא ישאר עד ההודעה החדשה.:-)

לפי החוק הוסט חייב להיות בתוך תא הנוסעים במקום שהוא יהיה נגיש ללא יצאה מהרכב. אם אתה שם אותו בתא המטען זה לא חוקי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שנתיים האוטו אצלי ועוד לא נתקעתי פעם אחת

תומר, אתה זוכר שחודש הבא יש יום שישי ה 13, נכון?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ToMeR כתב:

שנתיים האוטו אצלי ועוד לא נתקעתי פעם אחת

אתה צריך לברך יום יום,יש לך מזל גדול, חשבת פעם למלא טוטו או מפעל הפייס?

מי ילביש את האפוד המכוער על הכיסא?! שמתי אותו בתא כפפות וגם זה יותר מידי, אין לי מקום לדיסקים. חוק אידיוטי, אפשר לחשוב כמה כבר אני נתקע עם האוטו בשוליים בדרך בין עירונית.

או: 4 וחצי שנים האוטו אצלי ועוד לא נתקעתי איתו אפילו פעם אחת בדרך בין עירונית. אפילו לא את הנסיעה שעשיתי באוגוסט 2004 בשיא החום מיוקנעם לירושלים. 153 ק"מ לכל כיוון.

גם אתה כנראה לא נוסע בו בכלל...

פורסם

הכי נוח "להלביש" אותו על המושב כי ככה הוא זמין מאוד. להוריד וללבוש ישר בלי מגירות או תאי אחסון.

השאלה שלי היא נניח ועוצר אותי שוטר אחרי ה-1 לינואר מכל סיבה שהיא. הוא יוודא שיש לי אפוד באוטו? במקרה ואין מה גזר הדין?

פורסם
הכי נוח "להלביש" אותו על המושב כי ככה הוא זמין מאוד. להוריד וללבוש ישר בלי מגירות או תאי אחסון.

השאלה שלי היא נניח ועוצר אותי שוטר אחרי ה-1 לינואר מכל סיבה שהיא. הוא יוודא שיש לי אפוד באוטו? במקרה ואין מה גזר הדין?

TAKE A LOOK

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98000

קובץ PDF הראשון

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מה כולם פתחו עין שלא נתקעתי שנתיים עם צרפתיה?

אני כן נוסע עם האוטו! ושיהיה 13 או שישי או מה שבא לכם, עדיין זה לא משפיע עלי.

והאמת כן יש לי הרבה מזל אבל לא בלוטו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה כולם פתחו עין שלא נתקעתי שנתיים עם צרפתיה?

תאמין לי עדיף להיתקע עם צרפתייה שנתיים מאשר עם גרוזינית לכל החיים :roll: (כמעט יכולתי להגיד מניסיון)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
TAKE A LOOK

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98000

קובץ PDF הראשון

כתוב בקובץ שאם השוטר רואה אותך מחוץ לאוטו (בשוליים), אז ניתן להעמיד לדין.

"יצוין כי נהגים שלא יצייתו לתקנה החדשה ולא ילבשו את האפוד הזוהר בעת היציאה מהרכב צפויים להעמדה לדין".

אך האם כשאתה נוסע ועוצרים אותך לבדיקה שגרתית, ואין את האפוד, גם אז מותר להם לתת לך קנס?

פורסם
לפי החוק הוסט חייב להיות בתוך תא הנוסעים במקום שהוא יהיה נגיש ללא יצאה מהרכב. אם אתה שם אותו בתא המטען זה לא חוקי.
רות,

אוקי אני מחר יעביר את המפת שולחן הצהובה הזו אל מתחת למושב הנהג.

ROFL

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בטח , כמו שהוא מוודע שיש לך פח ברכב , ג'ק, מפתח גלגלים וצמיג ספייר תקין מלא באוויר ,

הרי הוא משרת את הציבור , הוא בא לעזור לאזרח .

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

.

נושא האפודים ישכך בימהרה כמושנישכח נושא הפח ברכב שגם הוא כתנאי לעבור רישוי.

כל אשר אמרת נכון למעט הערה זו. באירופה , כל רכב חדש יוצא מהחנות מאובזר באיפוד זוהר בדרך כלל אדום!! , זה רעיון מצוין.

לנושא השאלה , מדוע על הכיסא: זה מוריד את ערך האפודים המשטרתיים אשר עד עתה היו יחודיים בצורה זו. זה עוד יביא לשינוי צבע האפוד המשטרתי , הם ישימו כתום, סימן להתנתקות או פועלי ניקיון!!!!!:-D

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

OT המשפט הזה פשוט מצחיק אותי. מכוניות אמריקאיות ואירופאיות בנויות למרחקים. כשאתה גר במדינה קטנה כמו שלנו מתחילים התרגל להכל קרוב, ופתאום נסיעה מתל אביב לחיפה או ירושליים זה כבר סרט "יו יו יו נסעתי שעה הלוך ושעה חזור" והאוטו לא התקלקל אפילו פעם אחת - חחחח

בארה"ב , אוסטרליה, דרום אמריקה, אפריקה, אסיה וארופה אנשים נכנסים למכונית נוהגים עשרות עשרות ומאות אלפי קילומטר בשנה וכאן בארץ מכונית בת 6 שנים עם 80,000 ק"מ על השעון נחשבת למתה לפני אוברהול

סליחה - ועכשיו בחזרה לנושא הטרד.... שימו בתא כפפות, מתחת לכסא בלה בלה בלה זה לא משנה.

כי ואם תתקעו אי שם בדרכים - תדליקו איתותי חרום. תציבו את המשולש אזהרה כמה עשרות מטרים מהרכב שיהיה לרכבים אחרים מספיק זמן להבין להאיט ולעבור נתיב. רצוי אפילו להצטייד בזיקוק אדום (flare) כי כזה באמת רואים מרחוק ואי אפשר להתאלם מזה ותלבשו את האפודון הזה. כי אם הנהגים האחרים בכביש לא ראו את כל שאר האורות מהבהבים ורפלקטורים ומשולשים אז לפחות למד"א ולזק"א יהיה קל יותר למצוא את הגופה זוהרת לה בצידי הדרך.

זו רק דעתי - I may be wrong

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...