Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 309 שווה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפיזו 309 למכירה מודל 88....

המחיר שהוא דורש ממש מצחיק....2500 שקל ...

אני רוצה לקנות אותה בכרב נוסף ....אני לא מצפה ממנו להרבה

200 אלף קילומטר +-

עכשיו כמה נקודות ....הרכב מעשן .....והגיר הוא אוטומטי אבל יש שמה 1 2 3 4 כלומר אין הילוך דרייב שיעביר אותם ברצף....הבן אדם טוען שהרכב מצב מכני מצויין ...עובד טסט והכול

באוטו יש מזגן ....חלנות חשמל וכול מיני דברים נחמדים ....למחיר הזה ....

אז ככה

כמה דלק הוא אוכל ...?

הוא אמין פחות או יותר?

מה הבעיה של הרכב שהוא מעשן וכמה אמורה לעלות הבעיה?

וכעקרון ...הרכב סובח??כי זה רק 4 הילכוים אני לא מצפה ממנו להרבה...אבל עדיין אם הוא סוחב...

תודה מראש קובי

פורסם

ל-309 אוטומטי יש רק מנוע אחד 1580 סמ"ק 80 כ"ס.

ה-4 משמש כהילוך דרייב ואם הוא לא מעביר הילוכים באופן אוטומטי אז הגיר דפוק, ולתקן את הגיר יעלה בערך 5K

פוטנציאל ההוצאות הצפויות על הרכב הזה הוא גבוה, אם יש לו טסט ליותר מחצי שנה אז אם הוא יסע עד הטסט ואז תזרוק אותו, אין לך הרבה מה להפסיד.

אם הוא לפני/ללא טסט, תברח - ויפה שעה אחת קודם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ל-309 אוטומטי יש רק מנוע אחד 1580 סמ"ק 80 כ"ס.

אולי באותו שנתון, אבל בשנתונים הגבוהים יותר יש 92 כ"ס (אותו הנפח)

רכב מעשן יכול להיות מהרבה סיבות, איזה צבע העשן?

פורסם

טסט לעוד חודשיים וחצי.....ומה שבעל הרכב אמר ......

צריך להעביר להילוך ראשון שני שלישי רביעי .......כלומר ההילכוים לא עוברים ברצף........תראו אני מחפש רכב כמו שאומרים לקרוע לו תצורה עד הצבא .....משהו כמו שנה......הטסט שלו עד סוף חודש 3.....

אם הוא יוריד מחיר ל2000 יש טעם ?

פורסם

הגיר דפוק, יכול להיות שיפסיק לעבוד פתאום

יש אחד למכירה בנתניה, אוטומטית, יש עליה שלט כבר המון זמן, אם אתה רוצה אני אביא לך את המספר

פורסם
אולי באותו שנתון, אבל בשנתונים הגבוהים יותר יש 92 כ"ס (אותו הנפח)

רכב מעשן יכול להיות מהרבה סיבות, איזה צבע העשן?

92 כ"ס יש רק בידניות האוטומטיות היו 80 כ"ס עד יומו האחרון של הדגם.

מה גם שבשנת 88 היה מנוע 80 כ"ס לכל הגירסאות.

ולעצם ההצהרה של בעל הרכב שהרכב "עובר טסט" לא שווה כלום במיוחד שהוא אומר זאת 10 חודשים לאחר הטסט.

קח בחשבון שיעלה לך כמה אלפי שקלים להעביר את האוטו טסט חוץ מהעובדה שהגיר האוטומטי כבר מת מוות קליני וזה רק עניין של זמן קצר עד שימות לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי הגיר המוכר סתם מקשקש לרכב יש D ועוד איך היה לי רכב זהה משנת 90

אני לא אעייף אותך בכל הבעיות שהיו לי איתו ( והיו הרבה ) כי למרות שמאז אני לא מתקרב לפג'ו

ייתכן וזה הייתה נפילה אישית שלי.

הרכב במצב תקין סוחב לא רע אבל צריכת הדלק זוועתית 1ל 9 הייתה הצריכה הכי טובה שהגעתי איתו.

אם אתה מתכנן להחזיק רכב ליותר מכמה חודשים בלי להשקיע בו גיר חדש וייתכן גם ראש מנוע אם

העשן הלבן קשור גם להתחממות, חפש לך רכב אחר ולא גוויה.

פורסם

איזה קטע..

בדיוק היום במוסף ממון של ידיעות אחרונות יש כתבה על פיז'ו 309... על השנתון שלך מומלץ לדלג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
92 כ"ס יש רק בידניות האוטומטיות היו 80 כ"ס עד יומו האחרון של הדגם.

מה גם שבשנת 88 היה מנוע 80 כ"ס לכל הגירסאות.

ולעצם ההצהרה של בעל הרכב שהרכב "עובר טסט" לא שווה כלום במיוחד שהוא אומר זאת 10 חודשים לאחר הטסט.

קח בחשבון שיעלה לך כמה אלפי שקלים להעביר את האוטו טסט חוץ מהעובדה שהגיר האוטומטי כבר מת מוות קליני וזה רק עניין של זמן קצר עד שימות לגמרי.

אתה בטוח לגבי ה80 כ"ס ?

אפילו בGLX של 93' ? איזה סיבה היתה להם להשאיר את המנוע הישן ?

• תוכן חדש...