Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני יודע שנפתחו תרדים בנושא הזה - חיפשתי מידע ולא ממש מצאי משהו שיעזור לי - אני נואש מנסה ומנסה ושום דבר לא עובד.

אז הנה הבעיה - הרכבנו בבית רשת אלחוטית ואני מחובר ממחשב נייד קבוע - מאז האימיול מזהה נמוך ומוריד לי על 3K עד 8 גג...

אמרו לי שהבעיה היא או מהפיירוול של הHUB או מה NAT שלו, פיירוול אצלי על "דיסייבל" כל הזמן - עכשיו השאלה היא מה עם ה NAT, שמתי גם אותו על דיסייבל - האימיול קפץ ישר למהירויות אבל האינטרנט כבר לא עבד ואז גם האימיול התנתק.

אז תעזרו לי בבקשה למלא את הפרטים שאני צריך בלוח בקרה בHUB של האינטרנט אלחוטי - צירפתי תמונה עם הרבה קישקושים וכל מה שמקושקש שם אני בעצם שואל... אני מחכה לתשובות מכם,

ממש תודה, ומנהלים... בבקשה לא למחוק ניסיתי הכל לפני שכתבתי את ההודעה הזאת. תודה.

SAMIROOOOOOOOO.JPG

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

כדאי שתפנה לתמיכה הטכנית של ספק האינטרנט שלך. גם לי הייתה אותה הבעייה (LOW ID). התקשרתי אליהם והם היו צריכים לפתוח לי פורטים מסוימים בנתב האלחוטי כדי שיהיה HIGH ID.

תתקשר אליהם והם כבר יסדרו את הבעיה.

Veni Vidi Vici

פורסם
מנהלים... בבקשה לא למחוק ניסיתי הכל לפני שכתבתי את ההודעה הזאת. תודה.

מיועד לך או לכל מי שפותח שרשור שיש לו ספקות אודותיו :

לפני פרסום השרשור , אפשר לפנות בה"פ אל אחד המנהלים הפעילים , ולהתייעץ איתו.

אם המנהל מאשר - הסתדרתם.

אם הוא לא מאשר - חסכתם לעצמכם מחיקה ועצבים של שני הצדדים.

פורסם

סמיר יקירי,

אצלי ההגדרות הם להלן:

שים לב, PORT FORWARD הוא בעצם הפניית כל התקשורת מפורט מסויים לאייפי פנימי מסויים שאתה מגדיר.

VIRTUAL SERVER - חרטא.

תגדיר לעצמך PORT FORWARD לאייפי הפנימי של המחשב שלך, אצלי מוגדר ככה: TCP פורט מספר 4662, UDP פורט 4672, אם אתה רוצה להשתמש ב-KAD, אז תגדיר גם TCP פורט 4672.

שים לב! אם אתה משתמש ב-DHCP, הייתי ממליץ לך לקבוע לכתובת MAC של המחשב שלך STATIC DHCP - דהיינו, לפי כתובת החומרה שלך, ה-DHCP על הראוטר יתן לך אייפי קבוע ולא משתנה(פנימי), כך שאם יש לך כמה מחשבים בבית(מה שיש לך), לא תיתכן טעות מסויימת בהפניית הפורטים באם תקבל אייפי פנימי שונה מה-DHCP.(הפורטים בעצם יופנו לאייפי לא קיים או לאייפי של המחשב הלא נכון) או שפשוט תגדיר בהגדרות TCP-IP אצלך על המחשב אייפי מסויים שישאר סטטי(בתחומי ה-DHCP הקיימים), וכך גם לא תיתכן טעות בהפניית הפורטים.

עריכה: אם אתה לא מתחכם יותר מדיי - תגדיר את הפורטים של הטריגר אותו דבר גם ב-PRIVATE וגם ב-PUBLIC.

פורסם

ההסבר ששלד נתן נשמע לי לא רע בכלל, אז אני רק אדגיש את זה:

HUB ברשת Ethernet הוא רכיב פסיבי. אין לו MAC, NAT או כל "חוכמה" אחרת.

מה שאתה מדבר עליו זה ראוטר, לא האב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלד- עשיתי גם את מה שאמרת אצלי.

ויש לי גם שאלה, האם אני חייב לבטל את הפיירוואל מכל המחשבים, או שיש דרך כלשהי לבטל אותו רק אצלי במחשב?

וגם , האם צריך לכבות ולהדליק את הראוטר בשביל שההגדרות ייכנסו לתוקף?

פורסם

צחי שלום,

אתה לא חייב לבטל שום פיירוואל ושום בטיח, לא על הראוטר ולא על המחשבים, הפיירוול מגן עלייך מפני כל מיני התקפות ICMP והתקפות DoS, שנועדו לשגע את הראוטר בגדול... ולאפשר חדירה לתוך הרשת הפנימית המוגנת ע"י ה-NAT.

לשאלה השניה שלך - אם הראוטר לא מרסט את עצמו לאחר שביצעת את השינויים - כנראה שאין צורך, אבל אף פעם לא מזיק.

אגב, על איזה ראוטר אנחנו מדברים?

פורסם

צריך גם עזרה,

האימיול שלי על מצב "מזהה נמוך", יש לי ראוטר של חברת D-link דגם DI-604.

איך אני בידיוק פותח פורטים? ומה אני צריך לעשות כדי שהאימיול יהיה על "HighID"?

תודה

פורסם

גדולים אתם גדולים - סוף סוף קיבלתי HIGH ID... אני שמח זה עכשיו לא יורד ממהירות 50. תודה .

פתחתי את הפורטים ב NAT וזה הכל.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

טורבו-מן, אם אני לא טועה הממשק של ה-DLINK שלך דומה לשלי (614+).

בכל מקרה, ב-DLINK ה-PORT FORWARD משום מה רשום כ-VIRTUAL SERVER.

תגדיר את כל הרשימה שסימנתי גם אצלך בצורה דומה.

בשביל להגדיר STATIC DHCP אתה נכנס לפולדרים שנראים בתמונה השניה, ובעצם בוחר מתוך הקומבו בוקס את הכתובת מאק של המחשב שלך(יזוהה ע"י NETWORK ID לפני הכתובת מצד שמאל), ותגדיר לו IP שישאר קבוע תמיד לכתובת מאק המסויימת, אחרי שתעשה APPLY ה-ENTRY יכנס לרשימת ה-STATIC DHCP ויוסר מרשימת ה-DYNAMIC DHCP.

לילה טוב

dlink.jpg

dlink_dhcp.jpg

פורסם

sheled, עדיין האמיול מזהה LOW ID, אני לא יודע מה צריך לעשות כדי שאהיה על HIGH ID, פתחתי את הפורטים כמו שכתבת למעלה לאימיול, (TCP,UDP וה-TCP לקאדמיליה)אבל עדיין אני על LOW ID.

איך אני רואה איזה כתובת IP אני צריך לרשום בפורטים שאני פותח?

פורסם

כנס לתפריט START, RUN, אם אתה מריץ אקספי תכתוב CMD, אם אתה מריץ 98 תכתוב COMMAND, לחץ אנטר.

כתוב בחלון שיפתח ipconfig, ותחת האדאפטר של הכרטיס האלחוטי תמצא את האייפי הפנימי של המחשב שלך.

יום טוב.

פורסם

שלד , תודה אצלי הבעי נפתרה נראה לי.

הגדרתי אייפי קבוע דרך האקספי ופתחתי את הפורטים כמו שאמרת.

הראוטר שלי הוא של אדימקס , אני לא יודע את הדגם המדיוק.

• תוכן חדש...