Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסף מחברת ביטוח אחרי 45 ואם לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בקרוב פג המועד שבו אני צריך לקבל את הכסף מחברת ביטוח לי על הרכב הישן (טוטאל לוס).

סוכן ביטוח שלי אמר שיש רבית על פיגור של כל יום מהתאריך האחרון, אשר חברת הביטוח תהייה מחייבת לשלם.

מישהו נקתל בתופעה ויש לו פתרון ממשי?

תודה מראש

פורסם

קרא את החוזה / פוליסה שיש לך עם חברת הביטוח.

אם הם לא עומדים בהסכם - שלח מכתב מעו"ד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עד כמה שזה מוזר כמעט אין לך מה לעשות.

הדרך הכי טובה היא לשלוח להם כרגע מכתב בדואר רשום וגם בפקס עם תיאור קצר של המקרה ועם אזהרה חריפה ביותר שישלמו מיידית את הכסף כי אם לא יעשו זאת תוך X ימים (לדעתי 5-7) אז תתבע אותם ותדרוש לקבל הפרשי ריבית והצמדה החל מיום ה- 45. ותאיים גם שתבקש שבית המשפט יקנוס אותם בריבית חריגה - יש דבר כזה.

ככל שיתקרב מועד התשלום "החדש" תדאג לשלוח להם התרעה נוספת.

אם יש לך קשר לעו"ד שינסח מכתב כזה - אתה על הסוס.

למה אני אומר שאין הרבה מה לעשות - כי עד שתגיש תביעה הם כבר ישלמו ואם בכל זאת זה יגיע לשופט אז הוא יגיד שנכון שהם לא היו בסדר אבל בסוף שילמו ומה אתה רוצה מהם. יש שופטים שגם על איחור משמעותי לא יגידו כלום ואתה תקבל מהם רק את הוצאות המשפט, במקרה הטוב.

אם הם לא ישלמו חלק מהכסף אז יש לך קייס רציני וגם אז אתה חייב לתת להם הזדמנות נוספת בצורה של התרעה ואולטימטום לתשלום

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...