Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן וידני - 206 או גטס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחרי שכל הפרטים הטכניים נאמרו,

אני חושב שה-206 מעוצבת מאוד יפה :). זאת גם נקודה למחשבה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לקנות קליאו / 206 זה סיכון מבחינת אמינות.

חשוב לשים לב שעייפות החומר ב פיג'ו ניכרת אחרי 3 שנים בין אם אם זה בפלסטיקים שמקרקשים,

וכלה בריפודים והדיפונים שהמתחילים להקרע / להתקלף.

בקליאו נראה כי החומרים טובים יותר ואיכות ההרכבה מוצקה יותר.

הגטס תראה לרוב אמינות טובה יותר מהשתיים, אבל מרגישה מאוד זולה, קופצנית ובגרסה האוטומטית

זוללת דלק.

במידה וכן הוחלט לקנות את הגטס, כדאי לרכוש את גרסת ה GLI או ה GLS. גרסת ציי הרכב GLF -

מאובזרת בכרית אויר אחת, וללא ABS - לא כדאי להתפשר.

בהצלחה

פורסם
גל1 לדעתי אתה קצת משוחד מה קליאוים:) אבל ניתן לומר שבכמה נקודות קליאוB עוברת את 206:

1)באותו שנתון קליאו זולה משמעותית

2) קליאו יותר בטיחותית

זה נראה לי הכל כל השאר זה כבר עניין של טעם.

בהצלחה בקניה!

זה מה שאני בדיוק כתבתי דרך אגב המנוע ברכב שלך הוא של הקליאו דור ישן 8 שסתומים .ממודל 2001 אים אני לא טועה ,לא זוכר בוודאות מאיזה מודל מדובר ב 98 כ"ס 16 שסתומים והוא מנוע מודרני וחזק משל ה 206 בצורה משמעותית.
  • תוכן חדש...