Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשיים בהתנעה בג'סטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הרכב המדובר הוא סובארו ג'סטי 92 אוטומטית מנוע 1200 קצת יותר מ55 אלף ק"מ (למרות שאתם לא ממש מאמינים).

לאחרונה נוצר מצב שהרכב לא מתניע בסיבוב הראשון, יש סטרטר אבל קשה לו להתניע וזה לוקח פעמיים שלוש ולפעמים יותר עד שהאוטו נדלק.

אם אני לא טועה קראתי שאפשר למדוד את המתח במצבר עם רב מודד (יש לי אפשרות כזאת) וככה לבדוק אם הבעיה שמה.

במידה וזה נכון הבדיקה צריכה להתבצע שהאוטו מונע כן? כי אחרת הרב מודד יפרוק את המצב לא?

פורסם

לגבי בדיקה מקיפה של המצבר (טעינה, טעינת יתר וכו') ערוך חיפוש.

דני זומרשטיין ורפי לין הרחיבו לא מעט על כך לאחרונה.

לעניין רב המודד - לא. הוא לא ייפרוק את המצבר. ההתנגדות של רב מודד במדידות מתח גבוהה מאוד.

לעומת ההתנגדות הפנימית של המצבר ושל שאר הצרכנים המחוברים, ניתן להתייחס להתנגדות רב המודד כאינסופית (גדולה בכמה סדרי גודל). אין לך מה לחשוש לבצע מדידה בעת שהמנוע הרכב דומם. להיפך - זו המדידה הנכונה בתנאי בית מאחר ואתה לא מודד את האלטרנטור (כשאתה מניע את הרכב המנוע מן הסתם כבוי והאלטרנטור לא מפיק חשמל).

פורסם

"יש סטרטר אבל קשה לו להתניע וזה לוקח פעמיים שלוש ולפעמים יותר עד שהאוטו נדלק."

ידידי,אתה מחפס את התקלה במקום הלא נכון.הבעיה אינה במצבר.

חפס,קרבורטור,הצתה.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

או שתלך למוסך

או שתבדוק אם מגיע דלק לקרבורטור והפלאגים בסדר וכו.. (מה שבעצם יעשו במוסך..)

הרכב המדובר הוא סובארו ג'סטי 92 אוטומטית מנוע 1200 קצת יותר מ55 אלף ק"מ (למרות שאתם לא ממש מאמינים).

אני כן מאמין :wink:

לפני שנתיים מכרתי (בשביל שכנה) גאסטי ידני 92 עם 25000 ק"מ וחדשה לחלוטין בלי שריטה.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...