Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה תגידו מה שווה יותר להשקיע נגיד יש לי תקציב 2000 שקל לקומפוננט ולמגבר

מה שווה יותר להשקיע בקומפוננט או במגבר?

ונגיד אני מביא מגבר מפלצת (שאתם תגידו לי מה עלות של כזה מגבר)אבל עם טעם טוב..

מה כדי להחזיק עם המגבר הזה קומפוננט וסאב? או רמקולים האחוריים והסאב?

תודה לכולם שיהיה לכם שבוע טוב

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

בבקשה תעזרו לי למי שמבין

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

הבנתי תודה רבה

ואיך אתה מסדר לי את זה מבחינת התקציב יענו המגבר והקומפוננט?

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

לפי דעתי חצי חצי 1000 למגבר יש לך את האינפיניטי מהדיוטי פרי שכולם ממליצים עליו ודוטק עוד 1000 וסגרת עניין

ואחרי שתחסוך עוד כסף ותוכל להביא סאב בלי לקנות עוד מגברים פשוט לחבר אותו למגבר הנ"ל

פורסם

אתם ממליצים על המוראל בתור זוג קומפוננט ?

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

תשמע זה דבר נורא אינדיבידואלי......

אין מצה עדיף ומה כדאי...... תשמע כמה קומפוננטים בכמה שילובים...

רק ככה תוכל להיות מרוצה...... בסך הכל זה תקציב די יפה....

פורסם

מוראל זו חברה עם רפרטואר רציני ביותר - יש לי ברכב את המילניום שלהם שזה סט יחסית ישן שלהם והוא פשוט מצויין. הדוטק זה סט נהדר עשוי מרכיבים איכותיים מאוד ויש לו אפשרות של כוון הקרוסאוברים.

אינפיניטי חברה מצויינת גם כן - היה לי ברכב מגבר שלהם מסדרת קאפא. מצויין!!! ועלה לי סה"כ 99 דולר בדיוטיפרי לפני יותר משנתיים בערך.

אתה יכול באותה המידה לקחת סט קומפוננט של אינפיניטי וגם מגבר שלהם בדיוטיפרי אבל אני אישית מעריץ שרוף של מוראל למרות שהיום דווקא הרמקולים שלי מקדימה ברכב הם אינפיניטי (הם פשוט היו זולים מהדוטק ב300 שקל אבל ממש לא נראה שהם נופלים מהם בהרבה) הסט שאני קניתי הוא אינפיניטי 6510cs

עדיין בתהליך ההרכבה ככה שאני לא יכול לתת לך דיעה אובייקטיבית אבל אני משוכנע שהסט מצויין כי אני שמעתי את קודמו ברכב של חבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...