Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר שביעות הרצון של top gear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת בעיה מוכרת - הקולר המקורי של הגיר קטן מידי והגיר נוטה להתחמם ולשבוק חיים אחרי 120-100K.

מחליפים לקולר גדול יותר והבעיה נפתרת :-)

בתור אחד שעובד מכונאי במקום שביום עוברים לי תחת היד בין 10 ל20 מכוניות ולפחות 10 מהם סקודה...(די עם השקודה הזה) אני יכול להגיד לך ש :

קולר גדול לא פותר את הבעיה, הקלאטצ'ים מתפרקים מהר מידי, יש המון בעיות אלקטרוניקה, חיישנים של ABS עושים רק צרות, AFM הולכים על הכיפאק, פלסטיקה ירודה אחרי 150\200 אלף קילומטר מתפרקת בצורה היסטרית...ביטנות גלגל וחיפויים תחתונים אחרי מספר פעמים כבר אי אפשר להחזיר כי הכל נקרע, בוקסות משולשים איכות סוג ז' ! ואני יכול להמשיך ככה שעות, אל תהפכו את הסקודה למה שהיא לא, וכן...לדוגמא בגולפים אפילו אחרי 400 אלף קילומטר אין את הבעיות האלו...מנגד יש בעיות אחרות...

בקיצור שוב : אל תהפכו את סקודה למה שהיא לא, היא ממש לא כליל השלמות וממש לא הDL של שנות ה90 המוקדמות...בשוק המוניות נכון להיות היא הרע במיעוטו....כל מרצדס 250 שנת 90 היתה לוקחת אותה בהליכה...כמו שכל סובארו DL שנת 91 היתה חולפת על פניה ללא מיצמוץ !

ולאלו שהולכים לערער תחסכו ממני, אני לא "מבלה במוסכים" אני לא "דיברתי עם אנשים" אני אישית במו ידיי (טוב נו...יש גם פטיש אוויר "פראס" וכו') מחליף את כל הדראק המתפרק הזה !

פורסם

ואחרי בריטניה הגדולה, נעבור לאחת הקולוניות- Australia's best vehicles for 2005 in various categories:

Best Small car: Hyundai Getz (1.6-litre, $14,490)

Best Mid-size car under $28k: Ford Focus CL (2.0-litre, $20,990)

Best Mid-size car over $28k: Honda Accord Euro (2.4-litre, $35,500)

Best Large car: Mitsubishi 380 (3.8-litre, $35,990)

Best People Mover: Honda Odyssey Luxury (2.4-litre, $45,290)

Best Sports car under $57k: Volkswagen Golf GTI (2.0-litre turbo, $39,990)

Best Sports car over $57k: Mercedes-Benz CLK 350 Coupe (3.5 litre, $118,600)

Best Luxury car under $57k: Subaru Liberty 3.0R (3.0-litre, $50,990)

Best Luxury car over $57k: Audi A6 3.0 TDi Quattro (3.0-litre turbodiesel, $97,900)

Best Recreational 4WD: Ford SX Territory Ghia AWD (4.0-litre, $53,950)

Best Luxury 4WD: Lexus RX330 Sports (3.3-litre, $73,200)

Best All-Terrain 4WD: Land Rover Discovery 3 (2.7-litre turbodiesel, $73,650)

גטס? גטס?!?! לא עדיף כבר להשתנע על קנגרו? :wink::razz:

(נ.ב. ברור לי שהקשר חלקי אך מצאתי לנכון להמשיך בשרשור הזה מאשר לפתוח אחד חדש)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

וואו, סקר על מקררים בפורום חובבי רכב.

סקרי שביעות רצון רק מראים כמה מה שחשוב לי ברכב שונה ממה שחשוב לקונה הממוצע. אני מוכן לאמץ בחום כל רכב מהעשירייה הסוגרת על פני כל אחד כמעט (נו טוב הייתי לוקח S2000) מהעשירייה הפותחת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בתור אחד שעובד מכונאי במקום שביום עוברים לי תחת היד בין 10 ל20 מכוניות ולפחות 10 מהם סקודה...(די עם השקודה הזה) אני יכול להגיד לך ש :

קולר גדול לא פותר את הבעיה, הקלאטצ'ים מתפרקים מהר מידי, יש המון בעיות אלקטרוניקה, חיישנים של ABS עושים רק צרות, AFM הולכים על הכיפאק, פלסטיקה ירודה אחרי 150\200 אלף קילומטר מתפרקת בצורה היסטרית...ביטנות גלגל וחיפויים תחתונים אחרי מספר פעמים כבר אי אפשר להחזיר כי הכל נקרע, בוקסות משולשים איכות סוג ז' ! ואני יכול להמשיך ככה שעות, אל תהפכו את הסקודה למה שהיא לא, וכן...לדוגמא בגולפים אפילו אחרי 400 אלף קילומטר אין את הבעיות האלו...מנגד יש בעיות אחרות...

בקיצור שוב : אל תהפכו את סקודה למה שהיא לא, היא ממש לא כליל השלמות וממש לא הDL של שנות ה90 המוקדמות...בשוק המוניות נכון להיות היא הרע במיעוטו....כל מרצדס 250 שנת 90 היתה לוקחת אותה בהליכה...כמו שכל סובארו DL שנת 91 היתה חולפת על פניה ללא מיצמוץ !

ולאלו שהולכים לערער תחסכו ממני, אני לא "מבלה במוסכים" אני לא "דיברתי עם אנשים" אני אישית במו ידיי (טוב נו...יש גם פטיש אוויר "פראס" וכו') מחליף את כל הדראק המתפרק הזה !

אז מדוע האוקטביה מצילחה כלכך בשוק המוניות?
פורסם

הצלחה של רכב בשוק המוניות נובעת מכמה גורמים - מחיר, אחריות, עדריות.

אל תחזיק מנהגי מוניות מבינים גדולים ברכב. גם לא בנהיגה.

פורסם

לגבי האוקטביה ונהגי המוניות אוכל להגיד שכיוון שכל תקלה מבחינת נהג מונית זה הפסד כספי, האוקטביה היתה בתחילת דרכה מעין הימור, ואכן היא נקנתה עקב מחירה הנמוך בזמנו.

הרכב הוכיח אמינות גבוהה מבחינת מנוע וגיר, ורובם של נהגי המוניות אשר לקחו אותי לנתב"ג היו מאוד מרוצים מהרכב ומהאמינות הכללית שהוא הציע.

לגבי סקרים, אני אישית לא מאמין בהם, הרגשות סוביקטביות משחקות כמרכיב עיקרי ולאוו דווקא איכיות הרכב.

פורסם
הצלחה של רכב בשוק המוניות נובעת מכמה גורמים - מחיר, אחריות, עדריות.

אל תחזיק מנהגי מוניות מבינים גדולים ברכב. גם לא בנהיגה.

לא אמרתי שאני מחזיק מנהגי מוניות בשום מובן שהוא אבל שיערתי שאם הרכב כלכך נפוץ בשוק המוניות כנראה שהוא מגלה אמינות מסויימת לא?

פורסם

דווקא הגיר האוטו' של קונצרן פולקסוואגן לא מחזיק בד"כ יותר מ 170-200 ק"מ...

וזו החולשה , מחירו .

אז מה עושים , או משפצים ( יקר ) או קונים משופץ ( יקר ) או קונים מפירוקייה ( יקר )

עכשיו כמו שהבנת האופציות יקרות .

והגיר המשופץ לא מחזיק הרבה למעשה...

שמעתי כבר על כמה מיקרים שבעלי הגיר אוטו' דיזל "העיפו" את רכבם בגלל זה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...