Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיר עושה בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו 2001 (ספייס)

בשילוב רוורס הגיר עושה רעש כאילו לא לחצתי את הקלאץ (למרות שהוא לחוץ)

מצד שני בשאר ההילוכים (מ1עד5) אין בעיה שכזאת והם עוברים חלק ולכן לדעתי נשללת האופציה של קלאץ גמור (או שאני טועה?)

מישהו יכול לעזור באיבחון הבעיה לפני הריצה למוסך?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה בדרך כלל רוורס ידוע כהילוך קצת יותר "בעיתי" בקטע של השילוב.

אם אתה רואה שלא הולך תרים תקלאץ' שוב ונסה לשלב בשנית

אולי שמן גיר יעזור?

פורסם

ניסיתי ללחוץ כמה פעמים

לא עזר אבל נגיד אחריי כמה פעמים זה בסדר

לפני אלף ק"מ האוטו היה בטיפול 60 אלף

in the face

with a chair

פורסם

את ההסבר המדעי לתופעה אני אשאיר לגדולים וחכמים ממני, אולם את התופעה אני מכיר.

ברכבי (היאפני) הידני התופעה פוקדת לעיתים, מנסיוני סינכרון ההילוך האחורי לא מושלם עם יתר ההילוכים (וגם אין כל סיבה שהוא יהיה, למעשה אסור שהוא יהיה). דירדור קדימה או אחורה (דירדור יכול להיות גם טיפת כוח לזמן קצרצר לנסיעה איטית ביותר) ושילוב פותרים את ה"בעיה", אפילו מס' ס"מ לאיזה כיוון יאפשרו את השילוב החלק המיוחל. השילוב לא צריך להיות בתנועה, (אם כי זה יקל למצא את ה sweet spot הזה), כוונתי היא שבנק' סינכרון זה ישתלב חלק.

נסה את זה.

אגב, אם זה לא זה, אז ברכבי בעבודה קיימת בעיה דומה (גם ממוצא מלוכסן עיניים) רק עם הרוורס, ושום משחק עם הסנכרון (כלומר, התנועה הקטנה המתוארת לעיל) לא עוזרת לו - תמיד השילוב לרוורס מלווה בחריקה, מהרגל-הדבר הוא כבר נהיה לאינדיקטור שהאוטו ברוורס :) . מצד שני מדובר באוטו עם למעלה מ 450,000 ק"מ (בעבודה - ידיים רבות ונהיגה בהתאם), כך שלפחות במקרה זה זה מובן.

פורסם
פיאט פונטו 2001 (ספייס)

בשילוב רוורס הגיר עושה רעש כאילו לא לחצתי את הקלאץ (למרות שהוא לחוץ)

מצד שני בשאר ההילוכים (מ1עד5) אין בעיה שכזאת והם עוברים חלק ולכן לדעתי נשללת האופציה של קלאץ גמור (או שאני טועה?)

מישהו יכול לעזור באיבחון הבעיה לפני הריצה למוסך?

הילוך לנסיעה אחורנית

ברוב המכוניות המיוצרות, לרבות פונטו, ההילוך האח' אינו מסוכרן.

עקב זאת שילובו קשה יותר מההילוכים הקד'.

בד' מצמד בפונטו

בעת לחיצת דוושת המצמד, האם התחושה היא התנגדות/לחיצה קשה :?:

התשובה חיובית-הרכב זקוק להח' מצמד, נוצרה שחיקה באצבעות הפלטה.

רצוי לתת שימת לב לדברים הבאים:

(1)שטיח שאינו מפריע ללחיצת המצמד עד סופו(בפונטו כל מ"מ זה קריטי).

(2)מתי בפעם האח' הוחלף נוזל גיר?

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הנוזל גיר מעולם לא הוחלף אפילו לא בטיפול 60 אלף, הקלאץ אכן קשה אבל כשהתרעתי על כך במוסך וביקשתי החלפה אז העובד אמר שהוא (הקלאץ) עובד בסדר וזה שהוא קשה לא אומר שהוא גמור ולכן הם לא החליפו.

בקיצור בטיפול 60 אלף (טיפול גדול לפי החוברת) עשו לי בעצם טיפול 10 רגיל.

אם יש לי נזק בגיר כתוצאה מאי טיפול (לא רצו לעשות טיפול גדול) אני יכול להתלונן באיזה מקום או משהו?

in the face

with a chair

פורסם

יש סיכוי די טוב שמיסב הלחץ שלך בדרך.

כשאתה במוסך,תבקש מיסב לחץ של הדגמים הישנים.הוא עמיד יותר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זכור שבשילוב לרוורס אתה בעצם מוסיף עוד גלגל שיניים ולכן המצב של שילוב לרוורס שונה משילוב להילוכים קידמיים.

פורסם

גם לי יש את החריקה לפעמים בשילוב לרוורס. אחרי החריקה כל כינסה נוספת לרוורס נהיית חלקה. אני לא מתרגש מזה, נראה לי קצת טבעי. :wink:

דגם 2003

• תוכן חדש...