Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באיזה חנות של אחד שמתעסק בהכל לאטו ודיברתי איתו על מערכת נעילה מרכזית לאוטו (פג'ו 405) 4 דלתות והוא אמר לי שזה יעלה לי 600 שקל כולל מנגנון של נעילה דרך שלט וגם שלט ...

איך המחיר שווה את ההתקנה הזאת? ואם תוכלנו להמליץ לי על מקום שעושים שם עבודה טובה ולא יותר מדיי יקרה לדבר כזה

תודה מראש ...

פורסם

אני התקנתי בנתניה ב500 שקל בזמנו במגנום, המערכת עברה התעללויות מתמשכות והחזיקה 400 אלף קילומטר... שווה את ההשקעה. היא מעולם לא התקלקלה, האוטו נגמר פשוט. לדעתי תתקין זה שווה את המחיר.

פורסם
הייתי באיזה חנות של אחד שמתעסק בהכל לאטו ודיברתי איתו על מערכת נעילה מרכזית לאוטו (פג'ו 405) 4 דלתות והוא אמר לי שזה יעלה לי 600 שקל כולל מנגנון של נעילה דרך שלט וגם שלט ...

איך המחיר שווה את ההתקנה הזאת? ואם תוכלנו להמליץ לי על מקום שעושים שם עבודה טובה ולא יותר מדיי יקרה לדבר כזה

תודה מראש ...

אם מדובר רק על נעילה חשמלית אז זה יקר, ניתן למצוא מתקינים שיעשו את זה באיזור ה400-450 ש"ח.

under construction..

פורסם

התכוונתי למתקין בתל אביב אנילא זוכר ממש את השם של החנות זה היה ככה בחפוז דיברתי איתו

אחי בקשר למגנום בנתניה אתה מדבר על 4 דלתות ושלט עם מנגנון?

פורסם

אם המקום איכותי ,סט הנעילה איכותי, אז המחיר אכן משעשע!!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...