Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שסובארו ישן זה הרכב הכי נגנב במדינה,אני חושב שיהיה כדאי לי להתקין אזעקה.

ד"א אני גר בפ"ת וגונבים כאן הרבה מכוניות,העיר במקום החמישי שנגנבות בה הכי הרבה מכוניות בארץ.

הייתי רוצה איזה אזעקה דו כיוונית שתשלח לשלט\ביפר הודעה שמנסים לגנוב את הרכב שלי.

חשבתי על אזעקה כזו אבל בגלל שאין חלונות חשמל ונעילה מרכזית...איזה פונקציות כן יכולות לתפקד?

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5703784

ד"א יש לי אימבולייזר..

תודה לעונים

• אחראי פורום
פורסם
ד"א אני גר בפ"ת וגונבים כאן הרבה מכוניות,העיר במקום החמישי שנגנבות בה הכי הרבה מכוניות בארץ.

ואני כבר התחלתי להירדם בלילה...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

768שח כולל משלוח

עוד על התקנה, אתה עובר 1000שח.

גש כבר ישר למתקין , קנה ממנו ושהוא יתקין ותיהיה לך אחריות אצל אותו מקום על הכל!!

בגדול, אם אין מקיף, צריך לבצע ניתוקים חכמים, המייצרים קצרים ללא נזק משמעותי לעת נסיון גניבת הרכב.

הגנבים עוקפים בשניות את האימובילייזר.

גם התקנת האזעקה ללא השקעה מיוחדת, תנוטרל בקצר מאוד, אם כי יתכן וכבר תיהיה לך התראה.

ההתראה היא לדלתות פתוחות בתנאי שהמתקין יוודא חיבור כל לחצני הדלתות, תא מנוע ותא מטען.

גלאי זעזועים.

שים לב, הכי חשוב, האזעקה הזאת מגיעה ללא גלאי נפח!!!!!!!!!!!!

גם הסירנה היא כנראה ללא גיבוי, לא זוכר , בדוק זאת,

יש לוודא ביצוע ניתוק חכם.

יש לוודא הסתרת המח של האזעקה חיבור חוטים בהלחמות והסתרות בשרשורים.

כדאי כבר לחבר נעילה חשמלית לפחות ל2דלתות קדמיות והפעלתם ישירות דרך מוח האזעקה ללא מח נעילה , ללא המח , רק להתקין לוקרים בלדתות בחיבור ישיר לאזעקה.

בברכה

דני ממצת אור חיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

768שח כולל משלוח

עוד על התקנה, אתה עובר 1000שח.

גש כבר ישר למתקין , קנה ממנו ושהוא יתקין ותיהיה לך אחריות אצל אותו מקום על הכל!!

בגדול, אם אין מקיף, צריך לבצע ניתוקים חכמים, המייצרים קצרים ללא נזק משמעותי לעת נסיון גניבת הרכב.

הגנבים עוקפים בשניות את האימובילייזר.

גם התקנת האזעקה ללא השקעה מיוחדת, תנוטרל בקצר מאוד, אם כי יתכן וכבר תיהיה לך התראה.

ההתראה היא לדלתות פתוחות בתנאי שהמתקין יוודא חיבור כל לחצני הדלתות, תא מנוע ותא מטען.

גלאי זעזועים.

שים לב, הכי חשוב, האזעקה הזאת מגיעה ללא גלאי נפח!!!!!!!!!!!!

גם הסירנה היא כנראה ללא גיבוי, לא זוכר , בדוק זאת,

יש לוודא ביצוע ניתוק חכם.

יש לוודא הסתרת המח של האזעקה חיבור חוטים בהלחמות והסתרות בשרשורים.

כדאי כבר לחבר נעילה חשמלית לפחות ל2דלתות קדמיות והפעלתם ישירות דרך מוח האזעקה ללא מח נעילה , ללא המח , רק להתקין לוקרים בלדתות בחיבור ישיר לאזעקה.

בברכה

דני ממצת אור חיפהתודה על ההסבר!

פורסם

אני חושב שהכי טוב לא להתקין אזעקה אלא

כדאי לעשות סוויטש סודי מוסתר הייטב ( ניתוק אחד או שניים )אל תשכח

איפה הסוויטש.

ברכב שנדרשתי ע"י הביטוח לעשות מערכת אזעקה , פורקה המערכת

ע"י הגנב/ים ונזרקה על החול לצד האוטו , מה שהציל את המצב הסוויטש

הסודי הישן שלא ידעו להתמודד איתו .

כבר לא עושים דברים כאלו היום, אז תחשוב על זה.

יואב

• תוכן חדש...