Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כיצד עובד בלם יד ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת כיצד עובד המנגנון של בלם יד ...

השאלה נוצרה כי בזמן האחרון באוטו שלי (FORD FOCUS) בלם יד יורד ועולה חופשי כאילו ללא "חיכוך" והקליק נשמע רק בנקודה הכי עליונה. מה זה אומר ואיך מטפלים בזה ?

תודה מראש על התייחסותכם.

פורסם

באופן כללי כשאתה מושך בלם יד, אתה מושך כבלים שבתורם מושכים את הברקסים האחוריים והם נועלים את הגלגלים האחוריים (בד"כ, בחלק ממכוניות סובארו זה נועל דווקא את הקדמיים).

 

 

ספציפית לגבי הפוקוס שלך אני לא מכיר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הטיפול הנכון הוא:להוריד שני גלגלים אחוריים,לבדוק את עובי הסנדלים

אם צריך מחליפים,ולכוון את הבלם יד.

 

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

×
×
  • תוכן חדש...