Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ערכתי רוני :wink: )

עם כל הרצון שלי לקנות GTI..

כבר ירד לי החשק מהאנשים שעושים מסחרה מהאוטו הזה!!

הצעתי גמול למי שיעזור לי , גמול של שני כרטיסים למשחק של מכבי בכדורסל על הפרקט או באמצע!

אנשים מתקשרים , קודם שואלים מה הגמול? מנסים להתווכח איתי עוד!! ועושים טובה שמביאים את המספר.

אתמול זה היה הקש ששבר את גב הגמל!

בן אדם מתקשר אליי, אומר לי שיש עוד אחד מהפורום שמחפש והוא הציע לו 3 אלף שקל על תיווך :roll:

ניתוק לפנים ושיילך לחפש מי ינענע אותו.

והמוכרים של הGTI? הכי גברברים..

כל אחד משחק לי אותה לא מוכר, אולי 10 מעל המחירון אני אשחרר לך.. ואני אומר לכם תכלס

10 מעל המחירון ?

מה נהיה מהאוטו הזה? מה אנשים נדפקו?

ועוד אחד עם 130 אלף קילומטר , עושה לי טובה שהוא יישאל את אבא שלו אם למכור את הרכב?

בקיצור.. יהיה טוב :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

3000 ש"ח רק עבור מסירת מספר הטלפון ? יש פה סוחרים שעושים את זה ב-2500 בלבד, ב-10 תשלומים ללא ריבית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92714

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

3000 שקל במידה ואני קונה את האוטו..

וקיבלתי איום, שכדאי שאני אשלם, כי האוטו של חבר שלו.. והוא לא יימכור אם אני לא אשלם.

גם 10 מעל המחירון אתה צריך לשלם ובנוסף 3 על תיווך

:-D

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני ערכתי. אתה מבין ? אני אומר לך שלא יערכו, ואני עורך בעצמי.

ככה גם המוכר עובד.

הוא מתקשר אליך, מציג את עצמו כמתווך ומבקש 3000 ש"ח כדי לתת לך את הטלפון של עצמו.

בשלב הבא גם יגבה עוד 2000 ש"ח על פתיחת תיק, ולא מוסר את הרכב עד שלא תסיים טופס טיולים.

אז מה היה לנו - גולף במחיר מחירון, תוספת 10K על פתיחת תיק ומנהלות, ו-3K על מסירת המספר.

עריכת כותרת, מחיקת ציטוט (מוטי עזר לי, מגיע לו 10% שאני מוסיף עליך), וחמוצים על חשבון הבית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רזי, ערכתי את הכותרת מחדש כדי לשקף את המצב כמו שהוא מצטייר בעיניי הקורא התמים.

אני מוכן ללכת לקראת אלעד בחלוקה של דמי התיווך והניהול לשלושה תשלומים שווים בלי ריבית.

מוטי

נ.ב: אל תשכח שצריכים לזרוק טיפ לרונלד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...