Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון מדהים לשולחן סלוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה דידי על התמונה

ובני ראיתי כבר דברים יותר גרועים שעשו למיני לפחות לאלו יש שימוש כמו המנגל שבניתי מהפרונט של מיני שמצאתי בגן ילדים

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
resizeddscf4211bl9.jpg

חכו עד שטל יראה את זה ... :twisted:

אחלה גריל יש לה..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפחות כאן הם לא שחטו אוטו אמיתי בשביל זה- השולחן הוא רפליקה יפה, אני מאמין שעשויה כולה מפיבר או משהו! 8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני החלטתי שבקיץ הזה אני הולך לעשות שולחן קפה כזה שהבסיס הוא בעצם מנוע ומעליו יש פלטת זכוכית

אני בטוח שהרבה אנשים פה מכירים את השולחן הזה ולכן אני כותב פה... אבל מי שלא מכיר שיחפש בגוגל engine table

עכשיו בשביל להתחיל אני צריך מנוע, ורציתי להתייעץ בנוגע לזה, איזה מנוע לבחור ומאיפה אפשר להשיג מנוע כזה? האם מנועים עולים כסף או שהם זרוקים ליד כל מוסך ואפשר פשוט לבוא ולקחת?

הדבר השני שרציתי לשאול זה איך אפשר לפרק את המנוע? אני צריך לפרק את רוב המנוע והשאיר רק את הבלוק, מהם כלי העבודה הנחוצים לפירוק המנוע? האם אדם שלא נגע בחייו במנוע יכול לפרק אותו בקלות?

הדבר השלישי שרציתי לשאול הוא איך אני יכול לנקות את בלוק המנוע מכל הגריז והשמן? אני מניח שהוא יהיה שחור ומגעיל ואני רוצה להחזיר אותו לצבע מתכתי, איך אפשר להסיר את הגריז? חומרי ניקוי מיוחדים?

אבא שלי הציע לשלוח את המנוע להתזת חול וככה לנקות אותו, האם אתם שמעתם על התזת חול? זה עובד טוב? כמה זה עולה בערך?

פורסם

במחיר הברזל של היום לא תמצא בלוק בחינם, חוץ מאצלי, אם אתה רוצה קח מנוע של טנדר ויליס ,סופר הוריקן 6 ציל' עם ראש שטוח שפלטה יכולה לשבת עליו יציבה . ברוב המנועים תצטרך לשים את הפלטה על צילינדרים פתוחים - בלי ראש.

להזהירך - הוא כבד ונמצא 50 מ' מאיפה שמגיע אוטו.צריך לסחוב ביד.

• תוכן חדש...