Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WD-40 עוזר היטב גם עם דבק מגע.למיטב ידיעתי אינו פוגע בבקליות ובשאר פלסטיקים-נבדק ונוסה על פלסטיק בפנים הרכב שלי ז"ל על דבק מגע שלא היה בו שימוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מספיק לבלבל אותו...

חבר שמע לעצת מומחה אני עובד במפעל שמשתמש קבוע במחומרים להסרת דבקים מהסוג שאתה

אומר הפתרון ?

גש לבית מרקחת ובקש בקבוק של בנזין לבן, יעלה בסביבות 15 שקל.

בטוח לפלסטיק ויוציא תוך שתי שניות את הדבק.

בדוק ! יום טוב ושבוע טוב.

פורסם

אם אני לא טועה, דלק זיפו זה בנזין לבן

וזה גם הרבה יותר זמין ודי זול

ובכל מקרה, מנסיון- זה לא פוגע בפלסטיק

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

שלא תעיז לשים ספריי קרבורטורים או דלק או טינר יהרסו לך את הפנס!!!!

תנסה עם נפט כמו שאמר לך שמר ואם לא אז קח סמרטוט עם ספריי ברקסים ותנסה להרטיב את הסמרטוט ולעבוד

פורסם

שמע אחי אני חוזר בי לא אמרת בהתחלה שזה פנס אז המלצתי על טינר וספרי קרבורטור.

בקשר לזיפו אני עדיין חושב שאפשרי, עוד שיטה זה אם אתה יכול לנסות עם מים קצת בלחץ לנסות להעיף את הדבק אבל תיזהר לא לשבור את הפנס.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

חבר

קח דלי ומלא אותו במים רותחים ותכניס את הבקלית לתוך הדלי

תשאיר את זה שם איזה 10 דקות ,ותראה מה הפלא ,הכל יורד

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אתן לך שיטה טובה כמעט לכל סוגי הדבקים, טוב גם להורדת דבקים וצבעים מהידיים: קח משחת ידיים מאד שמנונית או ווזלין, מרח ביד רחבה על המקום והחל החדיר . זה לוקח קצת זמן אך יעיל ללא נזקים, כל יתר הומרים כולל חום עלולים לנזוק את השקיפות. אפשר גם עם שמן מנוע אך הוא רעיל לידיים.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

יש לי שיטה בה אני משתמש כדי להוריד מדבקות של טסט וכו' מהשמשה וזה עובד 10!

תרתיח מים , אם אתה יכול פרק את הבקלית, שפוך את המים לדלי כוס או לא משנה מה, תחזיק את הבקלית מעל כך שהאדים יגיעו לאיזור עם הדבק תן לזה דקה ותוריד את הדבק בניגוב כאילו לא היה כלום!

נסה ותעדכן!

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...