Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם את הכרטיס אפשר לגנוב.....

לבוא לבעל מרצדס עם בכין ופשוט לבקש את הכרטיס יפה.... או לדפוק את הארנק ועל הדרך יש אופציה לעוד קצת כסף לדלק....

אני בעד להסתובב עם אקדח, זה פותר כ"כ הרבה בעיות ביום יום...

haters will hate

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

האמת זה גם יוצר לא מעט חדשות: כמו למשל להסתובב עם לפחות איזה 3 תעודות על הנשק, וכל קניון שאתה נכנס אתה חייב להראות את כל האישורים האלה, ויש מקומות שבכלל אוסרים להכניס נשק (בתי משפט למשל). ושלא לדבר על זה שהחמושים (במקרה וקורה משהו) הם המטרות הראשונות של כל תוקף!...

בקיצור - בתור אחד שעבר קורס ירי מעשי (מי שיודע מה זה אומר - לא צריך הסברים) עוד לפני שלמדתי לנהוג (17), ובילה כל שבוע שעתיים שלוש לפחות במטווח... אני יכול להגיד כבר בגילי הצעיר (19.5), שמיציתי לחלוטין את עניין הנשקים. ולא מתכנן לרכוש אחד בקרוב... (בייחוד לא בגלל האוטו, או איזה כרטיס מפגר/ארנק).

במילים אחרות: קונים פיאט אונו, או חיפושית... שמים מערכת של 500 שקל, צבע "שרוט", כמה מכות צד... ואף אחד כבר לא מתעניין!

בהצלחה לכולם במיגון של האוטו!! ;-)

בברכה!

יונתן.

פורסם
גם את הכרטיס אפשר לגנוב.....

לבוא לבעל מרצדס עם סכין ופשוט לבקש את הכרטיס יפה.... או לדפוק את הארנק ועל הדרך יש אופציה לעוד קצת כסף לדלק....

אני בעד להסתובב עם אקדח, זה פותר כ"כ הרבה בעיות ביום יום...

מקרה מוכר....:? גנב נכנס באחד הלילות לבית כדי לחפש את המפתחות של המרצדס בשעה 4:30 בבוקר...אך הוא נמלט מהבית כאשר התעוררתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התעוררת מהחלום של המרצדס? :wink:

ובקשר לנשק, גם אני הלכתי למטווחים המון כבר מגיל 16. אני רואה באקדח אביזר לגיטימי ולא ממש חייבים להילחץ מכל הקטע של הרישיונות וכאלה... חפיף.

אני לא מתכוון ללכת עם נשק על החגורה או כאלה, נשק עדיף שיהיה במכנס ובחלק הקדמי של הגוף, כשמישהו מתנפח עלייך מספיק להרים מעט את החולצה ע"מ למנוע מצבים לא נעימים.

ולגביי הכניסה לקניונים לבן דוד שלי שהוא במקרה נהג מונית יש פאוץ' (אופייני) ובתוך הפאוץ' הוא שם את הנשק בתוך גרב, מעולם לא ראיתי שומר שמבקש רישיון לגרב, הלכתי איתו לכ"כ הרבה מקומות והייתי בשוק מהקלות שבה ניתן להכניס נשק לכל מקום...

אני נתקלתי בהמון מצבים לא נעימים בלילות של יפו שנשק עזר יופי....

haters will hate

פורסם

שמע... בוא נאמר כך (ואנחנו קצת יוצאים מגבולות הדיון פה - אז מבחינתי, נסגור את הדיון על הנשק אחרי ההודעה הנ"ל (או התשובה שלך)): לאבא שלי יש אקדח, והוא מסתובב איתו כל הזמן כמעט... ובאופן דיי תדיר הולך למטווחים ותחרויות ירי והוא גם ביחידת צלפים משטרתית (של מתנדבים)... לשנינו (לי ולו) יצא לירות בכל דבר החל מאקדח פשוט, דרך קראבין, M16, עוזי, M-14 (צלפים), רמינגטונים (צלפים) שאט-גאנים ועוד כמה חיות רעות....

הוא עושה את זה משתי סיבות: הנאה, והרגשת בטחון אישי ("במקרה של... בלה בלה בלה")... אני עשיתי את זה מתוך סקרנות של נער...

לגבי בן דוד שלך - העניין עם הגרב, זה אולי אחלה פתרון למניעת שאלות מיותרות, אבל במידה ומישהו (שוטר/שומר) מתעניין למה הגרב קרה/כבדה/קשה - יעלה ה--ר--ב--ה יותר שאלות אם הוא יגלה שמסתתר שם אקדח... אז גם זה מבחינתי לא פתרון כל כך טוב...

ובכל הנוגע לנשק ומיקומו על הגוף: יש לי מספיק מומחים בבית (וחברים של אבא) שיכולים ללמד אותי אותך ואת כל שאר הפורום איך אפשר לשאת נשק בצורה טובה... קיצר... דיון סתם :-)

ועוד דבר: אם הגעת מספר רב של פעמים, למצב שבו היית צריך "להראות" לאנשים שיש לך אקדח, כדי להימנע מאי-נעימות - אז אולי כדאי לשקול החלפת מקומות בילוי??....

וכמו שבזמנו אמר ז'וז'ו מקומדי סטור... "חחחח!! ות'חשבו ע'ל זה!!..."

בברכה!

יונתן.

פורסם

התבססות על הנהג עצמו לא תעזור שכן אין ספק שתמיד תהיה אפשרות להתגבר על זיהוי הנהג בעזרת טביעת אצבע, DNA וכיו"ב.

לטעמי הפיתרון צריך לבוא בגדר תהליך אכיפה מוגבר שיכלול זיהוי ושליטה מרחוק ברכב ובתנועה כך שלגנב לא ישתלם לגנוב את הרכב שכן הוא ידע שהוא לא יצליח לממש את זממו. נכון להיום אין זה ריאלי למימוש בשלמותו אך בעתיד אני מאמין שהתשתיות והטכנולוגיות יאפשרו זאת.

פורסם
ומה עושים במקרה שיש יותר מנהג אחד ברכב? משפחה למשל...

אז מתכנתים כמות מסוימת של טביעות "רצויות" כדי שרק אנשים מורשים יוכלו להכנס לרכב.

המערכת באמת לא מי יודע מה מבריקה. האמינות הביומטרית היא אומנם מצוינת (הודות גם להיטאצ'י :)), אבל מה קורה במקרה והמערכת נדפקת? הבעלים יפרוץ את הרכב של עצמו?? לא הייתי נותן לרכב קרדיט :)

אני סומך על הנעילה והאזעקה. במידה והשניה לא תעבוד תמיד יש את המפתח הטוב והמוכר.

פורסם

שמעו... אני חייב לציין שהמערכת של רנו מגאן בדור הראשון שלה (כמו שיש לי),הייתה אחת המעצבנות, אבל גם נראה לי אחת המטורפות ביותר שנתקלתי בהן! (לא שניסיתי לפרוץ הרבה מכוניות בחיים שלי, אבל בכל זאת ;-) )

1. המערכת עובדת על שדר אינפרה אדום, ולא על גלי רדיו כמו שאר האזעקות - דבר שקודם כל מצריך התקרבות לאוטו על מנת לפתוח אותו בשלט, ומה שהופך את השכפול של המפתח (שהוא גם המשדר לאזעקה) במקומות כמו "רב-בריח" לבלתי אפשרי!! (כי הסורק שלהם מיועד לגלי רדיו בלבד).

2. אם בכל זאת פתחת את האוטו (אפילו עם המפתח עצמו), אז ישר תופעל האזעקה והאימובילייזר לא ייתן לאוטו להניע.

3. כביכול יש מין מפתח נוסף שאמור לנתק את האזעקה מתחת למכסה מנוע... אבל הוא לא עושה את זה!!

4. ואם כל זה לא מספיק: אם במקרה מת לכם המצבר, אז להניע אותה מדחיפה יהיה בלתי אפשרי! כי ברגע שהמכונית תניע והמצבר יקבל טיפה מתח - המערכת ישר נדרכת ומכבה חזרה ת'מנוע!!!

קיצר מערכת אזעקה מהמעצבנות, אבל יחד עם זאת דיי יעילה!

ולגבי מה שGOLF אמר - יש כאן משהו: כי בד"כ תראו לרוב המערכות ה"מתוחכמות" האלה, מערכות גיבוי בצורת מפתח ישן וטוב, או לפחות איזה קודן פשוט (למקרים שלמשל מישהו צריך לפתוח את האוטו במקומך)...

ואז בעצם - אין שום טעם בלפרוץ מערכת כה מתוחכמת כמו זיהוי טביעת אצבע, כשאפשר פשוט לפרוץ את המנעול או אפילו את הקודן!

(נ.ב. - מי שלא יכול לחרבן -לא חייב להתעלל בתחת, אלא יכול לאכול קצת מלפפונים עם חלב, והכל יתחיל לפרוץ החוצה לבד!.... המבין יבין. ;-) )

בברכה!

יונתן.

פורסם

במקומות כמו סופרים למיניהם או קניונים זה בלתי אפשרי לבדוק כל אחד מכף רגל ועד ראש יש המון לחץ, המון לקוחות אחד בתוך השני, אלפים נכנסים מאותה כניסה של אותו מאבטח, מסתפקים בשאלה 'האם יש נשק' ובדיקה של תיקים\הגב התחתון.

מי שמגיע לרמה שיש לו נשק ברשיון וצריך ממש להחביא אותו מהמאבטח, אז לדעתי הוא לא בוגר מספיק בשביל לקבל רשיון על נשק.

אבל

אם המאבטח לא בדק כראוי, ז"א שלא שאל אם יש נשק, או לא בדק בכלל, מן הראוי לדעתי שנושא הנשק ידווח למנהל המקום או לקצין הביטחון.

(הכותב הוא בודק בטחוני ואחראי, למעגל אבטחה בן 6 אנשים).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כתבתי נקלע למצבים כי אני לפעמים נקלע למצבים ביפו, לא מקומות שאני מבלה בהם בד"כ בלילות.

את בן דוד שלי חטפו לפני כ14 שנה כשהוא היה בן 13, ביפו, עד היום לא שמענו ממנו, אין גופה ואין בטיח, כשהייתי בן 16 הייתי מסתובב עם עוד קבוצה של כמעט אופנוענים (50 סמ"ק) רכב שיצא ללא אורות ולא עצר בעצור נכנס בחבר שלי בערך בשעה 02:00 החבר קם וברח, אני שמעתי מכה וחזרתי לראות מה קורה, הם היו חבורה מהשטחים עם 3 מכוניות, בני 25+ אני משער, כשהגעתי לצומת הם תפסו אותי והחליטו שאני זה שהיה מעורב בתאונה, לקורולה השתחרר הטמבון ונשבר פנס האיתות והחבר ברח עם כולם לבת-ים. אני הייתי לבד בלילה עם ח'ברה שפשוט התנפלו עליי ולקחו לי את המפתחות בכח, העלו את האופנוע לטנדר סובארו ואי אמרתי להם שיחכו כי עוד מעט הם יחזרו ושיסגרו איתו את העניינים... כלום, אחרי מספר דקות הם החליטו שאני בא איתם, קיבלתי קצת מכות ואז הגיעה הגאולה בדמות KLE משטרתי ושוטר עם נשק שמתווכח עם החארות השיכורים האלה..., 2 מילים והוא הוריד מכה למישהו, ביקש מהשאר להחזיר לי את האופנוע, הוא הגיע כי חבר אחד חזר, ראה את הכל ופשוט נסע ישר למשטרת יפו. הגיע עוד אופנוע והם השתלטו על המצב איכשהו, חיכנו לניידת ובינתיים החבר שהיה מעורב בתאונה חזר עם אבא שלו למקום, האבא ביקש מהשוטרים שאלך הביתה, והם נסעו כולם למשטרת יפו. הכל הסתבך שם כי לחבר היה אסור לברוח... ולהם לא היה אישור להיות בשטחי ישראל. בקיצור השאר לא מעניין אותי, העיקר שבשניות יכולתי לא להיות פה....

לפעמים נשק הוא גורם הרתעה מעולה, אני חושב שנשק אם הוא חוקי הוא טוב, ואני בקרוב אדאג שגם לי יהיה גלוק עם רישיון. אז אני לא מחפש שיגידו לי להתרחק מצרות כי אני מתרחק מאוד... אבל פה מספיק שתלך לבד מול כמה בכדי שתהיה תגרה, גם אם תסתכל לרצפה...

כבר שדדו חברים באיומי סכין, גניבה של טלפון אחת נגמרה בדקירה ועוד... זאת המציאות שלי. ולמרות שאני קובר את עצמי בעבודה אני לא מתכחש למה שקורה פה היום כשכל מניאק מסתובב עם סכין ואף אחד לא מספיק גבר כדי ללכת מכות אחד על אחד ללא עזרים חיצוניים....

haters will hate

פורסם

יש קודנים שעולים כמה מאות שקלים עכשיו גם את זה !??!?

לבסוף נשים מאבטח על כל אוטו מה אתם אומרים?

אם לסבתא שלי היו גלגלים, הייתי משפר אותה

:roflmao:

• תוכן חדש...