Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבתי נקלע למצבים כי אני לפעמים נקלע למצבים ביפו, לא מקומות שאני מבלה בהם בד"כ בלילות.

את בן דוד שלי חטפו לפני כ14 שנה כשהוא היה בן 13, ביפו, עד היום לא שמענו ממנו, אין גופה ואין בטיח, כשהייתי בן 16 הייתי מסתובב עם עוד קבוצה של כמעט אופנוענים (50 סמ"ק) רכב שיצא ללא אורות ולא עצר בעצור נכנס בחבר שלי בערך בשעה 02:00 החבר קם וברח, אני שמעתי מכה וחזרתי לראות מה קורה, הם היו חבורה מהשטחים עם 3 מכוניות, בני 25+ אני משער, כשהגעתי לצומת הם תפסו אותי והחליטו שאני זה שהיה מעורב בתאונה, לקורולה השתחרר הטמבון ונשבר פנס האיתות והחבר ברח עם כולם לבת-ים. אני הייתי לבד בלילה עם ח'ברה שפשוט התנפלו עליי ולקחו לי את המפתחות בכח, העלו את האופנוע לטנדר סובארו ואי אמרתי להם שיחכו כי עוד מעט הם יחזרו ושיסגרו איתו את העניינים... כלום, אחרי מספר דקות הם החליטו שאני בא איתם, קיבלתי קצת מכות ואז הגיעה הגאולה בדמות KLE משטרתי ושוטר עם נשק שמתווכח עם החארות השיכורים האלה..., 2 מילים והוא הוריד מכה למישהו, ביקש מהשאר להחזיר לי את האופנוע, הוא הגיע כי חבר אחד חזר, ראה את הכל ופשוט נסע ישר למשטרת יפו. הגיע עוד אופנוע והם השתלטו על המצב איכשהו, חיכנו לניידת ובינתיים החבר שהיה מעורב בתאונה חזר עם אבא שלו למקום, האבא ביקש מהשוטרים שאלך הביתה, והם נסעו כולם למשטרת יפו. הכל הסתבך שם כי לחבר היה אסור לברוח... ולהם לא היה אישור להיות בשטחי ישראל. בקיצור השאר לא מעניין אותי, העיקר שבשניות יכולתי לא להיות פה....

לפעמים נשק הוא גורם הרתעה מעולה, אני חושב שנשק אם הוא חוקי הוא טוב, ואני בקרוב אדאג שגם לי יהיה גלוק עם רישיון. אז אני לא מחפש שיגידו לי להתרחק מצרות כי אני מתרחק מאוד... אבל פה מספיק שתלך לבד מול כמה בכדי שתהיה תגרה, גם אם תסתכל לרצפה...

כבר שדדו חברים באיומי סכין, גניבה של טלפון אחת נגמרה בדקירה ועוד... זאת המציאות שלי. ולמרות שאני קובר את עצמי בעבודה אני לא מתכחש למה שקורה פה היום כשכל מניאק מסתובב עם סכין ואף אחד לא מספיק גבר כדי ללכת מכות אחד על אחד ללא עזרים חיצוניים....

טוב, להגיד ת'אמת - אני לא הייתי מודע למצב שלך שם, ואם מה שאמרתי התפרש בצורה שלילית - אז לא זאת הייתה הכוונה.

בכל מקרה - דווקא במקומות כאלה ובמצבים כאלה - אחזקת אקדח יכולה להפוך מכלי שמגן עליך לכלי שיפנה את גבו אליך וישמש נגדך.... בצורה מאוד פשוטה: אם אתה הולך עם חבורה, אז בכל מקרה אין לך כל כך מה לדאוג. אבל אם אתה הולך לבד: גם אם יהיה עליך עוזי, גלוק, M16 וכמה רימוני הלם ועשן.... זה הכל (במקום להגן עליך) יכול לשמש נגדך!!

כי תחשוב שאם מקיפים אותך 7-9 אנשים - לפחות אחד יצליח להתקרב אליך ולחטוף לך ת'אקדח!... ומשם רק ה' יכול לעזור לך...

ועוד דבר: החבר'ה על הKLE, אלה חבר'ה של יש"מ... כלומר יש שם עוד מספר "מצומצם" של אלמנטים מרתיעים חוץ מאקדחים!... בין אם זה זה שכולם שם רולות ואלופים במכות רצח, ובין אם אלה שוטרים, ובין אם הם לבושים בכל האפודים המגנים האלה... והרשימה עוד ארוכה.... בקיצור: אם אתה נראה מסכן, אתה תיראה מסכן גם אם יהיה לך בזוקה על הכתף...

אז אני לא מאמין באקדח ככלי להגנה עצמית, אלא ככלי להרגעה עצמית.

בברכה!

יונתן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

• תוכן חדש...