Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עופר תמיד היית תמיד תהיה הכבשה השחורה שמביאה דברים כאלה!

תתחדש באמת רדיו מאוד מיוחד...

על מה תתחדש?

לי אין אותו (בינתיים),היום רק הוציאו אותו ושמו בתצוגה....

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

חחחח....

לסבא שלי יש יותר משוכלל....

אין לו בכלל דיסקים ואפילו לא קסטות...

אני מוכר אותו ב 5000$ או לכל המרבה במחיר אההה ושכחתי לציין שהוא בגודל של מקרר.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

הייתי בטוח עופר כבר קיבל אותו..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש לי בבית מגבר שפופורות ישן של סוני (ביתי אמנם) הוא קטן מאוד והעוצמה שלו היא 20 RMS כפול שתיים - אבל אני חושב שאין תחרות לאיכות הצליל שלו!

עכשיו כשאני חושב על זה - אולי הגיע הזמן להתקין ממיר מתח ברכב ולשים עליו את הקידמיים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בצד ימין מופיע retail price שונה.

וזה עוד לפני הובלה ,שלא נדבר על מע"מ ומכס.

מי מסתכל על הRETAIL? לא הבאתי את הלינק כדי להראות שהמחיר בארץ לא הוגן אלא כדי להראות שהוא לא עולה 1500$ בארה"ב.

זה היה עוד איכשהו הגיוני (גם אם עדיין גימיק) אם נאמר השפופרת היתה בפרה אבל ככל הנראה היא של ההגברה מה שאומר שברגע שמשתמשים במגבר חיצוני אין לזה כל ערך.

כאמור זה לא מוצר חדש, רשום בלינק שהוא יצא ב2003 והוא הובא כאן בעבר.

שפופרות זה לא שם נרדף לאיכות צליל טובה, יש כמובן כאלו שמעדיפים את הצליל אבל גם רבים שלא. אני מעריך שגם אלו שהם חובבי מגברי שפופרות היו חושבים פעמיים אם להשתמש במגבר שכזה ברכב בשל מיקרופוניות (נגרם בשל ויברציות וברכב לא חסר לנו מהן) גם אם היצרן השתמש במנגנוני שיכוך כלשהם.

פורסם

המכשיר ניראה מדהים!

לא הצלחתי להבין כאן בשירשור, האם המכשיר הנ"ל נמכר כאן בארץ? ואם כן, היכן ומה מחירו? האם חברות חוץ מפנסוניק מייצרות HU לרכב עם שפופרות (מנורות)?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...