Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחכת שהיו לנו 3 ימים בהם המחירים עלו????

תאמין לי מעודכנת ביותר ואתה לא יודע עד כמה:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם עלו בשלושה ימים כי העלו את החיר בהדרגה, אבל מההתחלה היה ידוע שהמחיר יהיה כפי שנקבע לאחר שלושה ימים אלו.

בעקרון המחיר מעודכן כל ראש חודש ע"פ 5 ימי מסחר אחרונים בחודש.

אם זה לא היה ככה אז הירידה שקרבה ובאה היתה צריכה להתבצע כבר בתחילת החודש כי המחיר של חביות הנפט ירד כבר כמעט לפני חודש.

פורסם

חברות נוספות מצטרפות להוזלה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3159775,00.html

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל הכבוד להם !!!

יש לי פז ביבנה, ואני אלך לתדלק שם !

ככה מושכים לקוחות !

הלוואי שכל החברות ילמדו מהם !

וגם אם המחירים ירדו, מי שרוצה שיהיו לו יותר לקוחות, שימשיך עם המבצעים האלה !

באמת, בימים קשים כאלה מה יכול להיות יותר טוב מתחרות בין החברות ?

רק אנחנו מרויחים !

פורסם
חברות נוספות מצטרפות להוזלה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3159775,00.html

ל'

הכל בולשיט בתחנת הדלק באיזור תעשיה הצפוני של אשדוד (תחנה של חברת דלק) ברחוב הקדמה

יש הייתה ותמיד תהיה הנחה של 30 אגורות עם שירות מלא של מתדלק וללא דמי שירות לא ביום לא בלילה

וגם לא בחלום הלילה, הכל טריק שיווקי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בואו כולנו נהיה אופטימים ונקווה שירד המחיר...

ובקשר למה שכתוב בYNET אי אפשר לדעת ולסמוך על כל המאמרים האילו...

נקווה שיהיה טוב!

פורסם

ככה צריך!!

אנשים באמת התחילו לנסוע פחות בעקבות העליה במחיר. חבל רק שאי אפשר מראש להתחשב בציבור עם המחירים.

עוד משהו שמעניין אותי הוא למה אין עידוד למעבר להנעה בגז? זה חסכוני, זה לא מזהם וזה יותר זול!

מה שקורה עכשיו עם מחירי הדלק זה רק רמז למה שעוד הולך להיות. הגיע הזמן שיתחילו להתעורר ולעבור לצריכה חכמה...

פורסם

יאללה סוף סוף הגיע הזמן שמחירי הדלק הלא שפויים והכבדים ירדו.

עכשיו כל סוף כנראה הכל ישתנה לטובתנו, נוכל ליסוע יותר, וללחוץ יותר.

I feel LEGACY

פורסם
כמעט לכל רכב אפשר להוסיף מערכת גז!

עד כמה שידוע לי לכל רכב כמעט משנת 1996 ומעלה.

ל'

פורסם

הירידה עכשיו במחיר רק יוצרת אשליה שהמחירים באמת הולכים לרדת אבל המצב לא משהו הנפט בעולם נגמר לאט לאט יש יותר ביקוש מהיצע המזקקות כבר עובדות בכמעט 100 % מהתפוקה בקיצור

אל תצפו לירידת מחירים רצינית פשוט כל אחד צריך קצת לחסוך ולאן שאפשר ללכת ברגל ולא להתעצל

פורסם
עד כמה שידוע לי לכל רכב כמעט משנת 1996 ומעלה.

ל'

נכון וגם זה בערבון, כי יש המון חאפרים שבשביל מזומנים ידחפו את המערכת לכל רכב, גם אם הוא מתחת לשנת 96.

רק אין בנתיים ערכה לרכבי דיזל, בארץ כמובן.

• תוכן חדש...