Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתבצעת תחרות ג'ימקאנה ברגעים אלה ממש בבית הספר מסלולים באשדוד ליד בתי הזיקוק.

חזרתי משם לפני כמה דקות וראיתי שעוד מגיעות מכוניות משופרות אז כל מי שגר בסביבה ומעוניין ...

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם קודמת שניסו לארגן אירוע כזה הודיעו מראש ,גם המשטרה הגיע מראש וביטלה את האירוע

אם זה קורה עכשיו אז כל הכבוד ואיפה התמונות?:wink:

פורסם

אשר אין שום סיבה שתבוא לשם משטרה זה בי"ס לנהיגה מתקדמת והכל קורה במקום סגור ומאורגן זה לא קורה באמצע כביש מהיר...

פורסם

חזרתי משם.

ברחבה של מסלולים אירגנו ג'ימיקאנה יפה מאוד.

לצערי, לא ידעתי שזה היום אז לא הגעתי עם המיאטה (זה ממש ליד העבודה שלי...)

רוב הנהגים לא ממש נוהגים טוב וחלק אבל חלקם ממש נוהגים טוב.

רכבים: אימפרזות אסי ... אבולושן, גולפים וסיאטים מוגדשות, קליאו ספורט וגם רכבים רגילים כמו פזו או פוקוס אוטומטיות ...

קטגוריות: עד 1600, עד 2 ליטר או קטגוריית על (טורבו או מנועים גדולים).

בתחרות הבאה גם אני שם :-)

פורסם

חבר שלי הציע לי לבוא , אבל לא היה לי כוח לקום בבוקר...

כנראה שפיספסתי , לא נורא יהיה שוב וחבר שלי אמור להשתתף אני יידע את הפורום כך שיגיעו צופים.

פורסם

אני לא יודע איך כל-כך הרבה אנשים פספסו את זה. הודיעו על זה בכל פורום כולל פה :???:

אני חזרתי משם עכשיו אחרי שביליתי שם את כל היום וגם השתתפתי בקטגוריה של עד 2000.

ניר

פורסם

באמת לא שמעתם כלום על זה ?

מסלולים התחילה לארגן מין ליגת ג'ימקאנה שבה יהיו חמישה אירועים במשך השנה (זה הראשון).

ובאירוע האחרון זה יהיה גמר של כל המנצחים.

בכל מקרה זה עולה/עלה 140 ש"ח. כל משתתף עושה סיבוב הכרות ואז שני סיבובים של מדידת זמנים.

אח"כ אלה עם התוצאות הטובות ביותר עולות לגמר ובגמר עושים סיבוב אחד בלבד שקובע הכל. מה שעושים קודם לא נחשב לצערי :bigcry: . עשיתי את הזמן הטוב ביותר בקטגוריה שלי במוקדמות ובגמר היה לי שוב את הזמן הטוב ביותר אם אנשים היו עוורים ולא שמים לב שהעפתי קונוס :wink: . זה עלה לי בקנס של שלוש שניות וירידה למקום השלישי.

לפחות הפסדתי למישהו ראוי ביותר: מישל גדז' :mm_yeah:

היה שווה. השתתפו קרוב ל-60 איש (כל קטגוריה קרוב ל-20) והיו גם הרבה צופים.

ניר

אגב, אני ממש אשמח אם מי שצילם יוכל להעלות תמונות או יותר טוב, סירטונים שהוא צילם (בעיקר של הקליאו השחורה שלי :twisted:).

פורסם

שלום

הוזמנו לאירוע בהתראה קצרה וחבל כי עקב תוכניות אחרות יכולנו להשאר ולצלם רק את הקטגוריה הראשונה ,

התרשמתי מאד מהאירוע שכן בניגוד לתחרויות המקצועיות אותם אני מכיר ,בהם אנשים מגיעים עם רכבים יעודיים לתחרויות ,פה ראיתי ספורט מוטורי עממי במיטבו ,כזה שכל אחד יכול לבא עם הרכב הפרטי היומיומי שלו ולהתחרות וזה יפה

פעם הבאה נקווה שנהיה לכל אורך האירוע

אריה פאהן

MARSHALS

נ.ב - גלריית התמונות שצילמנו תעלה לאתר כנראה מחר

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
140 שקל :-) אבל היה שווה כל שקל הנאה מובטחת :wink:

140 ש"ח???????????????? על מה ולמה???????

בשביל 3 סיבובים סביב פילונים על האספלט המדהים במסלול "מסלולים"רינג שבאשדוד.

חוצפה לדרוש כזה מחיר בשביל כל כך מעט, לא פלא שהספורט המוטורי בארץ לא מתפתח כיוון שהוא נדחף על ידי אנשים אינטרסנטים וחמדנים!!!

פראייר מי ששילם ולקח חלק בארוע זה!

I don't drive fast, I fly low

פורסם

אהלן!

כרגע חזרתי והשתתפתי בקטגוריה הראשונה. לצערי הזמנים לא היו משהו (גם זו הג'ימיקאנה ההראשונה שלי וגם הסיוויק הראתה לי תת-היגוי רציני מהו). לסיכום, היה ממש ממש כיף, גם בתור צופה. (למרות שהיו רגעים קטנים שהיה ממש משעמם, אבל בקטנה).

לגבי המחיר: למרות שהארגון היה ברמה, לדעתי 140 ש"ח זה יקר מדי. בין 80 ל-100 זה סביר. מה עוד שנתנו לכל אחד רק שני סיבובים חוץ מהפרקטיס, וזה מעט.

פורסם
פראייר מי ששילם ולקח חלק בארוע זה!
תודה באמת :evil:

פעם הבאה אני אדאג להשתתף בעשרות האירועים המוטוריים ההוגנים האחרים שיש לנו בארץ...:roll:

ולצלמים - הקטגוריה השניה אכלה אותה ? מרשל צילמו רק את הקטגוריה הראשונה ורוב האנשים השקיעו רק בתמונות של החבורה הפוטוגנית של הקטגוריה השלישית...

ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...