Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמש זורחת במזרח,

השמש שוקעת במערב,

ילדה קטנה משחקת קלאס,

אך אין כמו בנייה מפיבר-גלאס.

סחטיש עופר. :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקחתי את הפודים לצבע בערב חג אבל לצערי אנשים לא רוצים לעבוד-יושבים ולא עושים כלום.

מחר בבוקר אני ינסה את מזלי שוב אצל הצבעי שלי ואולי בסוף השבוע יהיה תמונות של החלק מורכב.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
זה לא הרכב של עופר אלא פולו אחרת שיוסי ועופר עבדו עליה.

אם אני לא טועה, הסקאן-ספיק דורשים נפח גדול יותר, ובבניה של יוסי ועופר יש פחות נפח.

מה שכן, זה מאד יפה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לפני שאתם קופצים ומדברים על נפח אני מציע לחזור לתמונות ולראות שהרמקול בעצם משתמש בנפח של הדלת.

פורסם
אם אני לא טועה, הסקאן-ספיק דורשים נפח גדול יותר, ובבניה של יוסי ועופר יש פחות נפח.

מה שכן, זה מאד יפה.

הבניה משתמשת בנפח של הדלת גם כן אבל בכל מקרה דיברתי על הכיסים ולא על הגודל.

פורסם

טוב, היום בבוקר מצאתי "צבעי" שיעשה לי את העבודה(הצבעי שלי בחופש עד אחרי סוכות),שמתי אצלו את העבודה וקבענו שבצהריים אני אוסף אותה.

באתיב1200 לקחת את העבודה וראיתי שחור בעיניים(תרתי משמע),מישהו היה צריך לשלול ממנו את הרשיון להחזיק פיסטולט עוד שהוא היה קטן!

אני לא יפרט יותר מדי מה אמרתי לו לעשות ומה יצא בפועל אבל יצא ממש אבל ממש גרוע!

בינתיים לקחתי ממנו את העבודה למרות שהוא הציע לתקן את זה ביום ראשון ואני יחכה לצבעי ה"אומן" שלי שיעשה את זה אחרי סוכות.

• אחראי פורום
פורסם

צבעי טוב זה כמו מוסכניק טוב או רופא שיניים...לא מחליפים! :-D

חבל...הבנייה טובה מאוד, אבל כל צבע, גרוע ככל שיהיה- תמיד ניתן לתיקון.

תפרט מה הוא לא עשה טוב? אולי תמונות...מעניין אותי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במקום להשתמש בביקורת (thickeness) הוא החליט לשייף (כל זה בלא ידיעתי) ומה שקרה זה שהופיעו סימני שיוף על הבנייה (אחרי שהיא עברה החלקה),כמו כן הפרשי גבהים בנקודות מסויימות.

אחרי בונדו נשארים לפעמים נקודות קלות שהביקורת ממלאת אותם-לא נעלמו!, וגם הצבע לא נכנס לכל המקומות.

תחשוב על עבודת פחחות לרכב אצל קצב-->ככה זה נראה!

• תוכן חדש...