Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה למשפחה שלי אין רכב,ונכון לעכשיו אין לי על מה לנסוע בתקופת המלווה.

השאלה אם כדאי לי לקנות במשותף עם המשפחה רכב זול כגון ג'אסטי ושאבא שלי שהוא המלווה היחידי שלי יהיה איתי בנסיעות.

הבעיה שאבא שלי צריך לעשות שיעורי ריענון כי הוא הרבה שנים לא נהג,וגם כנראה הוא לא צריך את הרכב הרבה,אולי פעם בשבוע.

וגם אני לא אשתמש ברכב אחרי שיסתיים המלווה כל כך הרבה כי אין לי הרבה כסף לתחזק את הרכב מבחינת דלק.

עכשיו השאלה אם כדאי לי לקנות עכשיו ולשלם חצי מהרכב שיהיה משפחתי ולהתאמן בתקופת המלווה וכדי שאני לא יישכח לנהוג או שכדאי לחכות 3 חודשים שיהיה לי כסף ואני אקנה את הרכב ולא תהיה מגבלת מלווה.

מה אתם אומרים?

פורסם

לשכוח לנהוג אתה לא תשכח כי אתה עד לא יודע לנהוג זה שעברת טסט לא מלמד אותך לנהוג, עניין אחר זה עד כמה אתה לחוץ ואם אתה אומר שאף אחד חוץ ממך לא ישתמש ברכב אז עדיף לך לקחת בשותף ככה גם האבא מדי פעם ישאיר לך דלק בטנק אני כשעשיתי מלווה על רכב של אמא שלי לא שילמתי טיפת דלק

על כמה עומד התקציב שלך לבד ועל כמה בשותף?

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

לשכוח לנהוג אתה לא תשכח כי אתה עד לא יודע לנהוג זה שעברת טסט לא מלמד אותך לנהוג, עניין אחר זה עד כמה אתה לחוץ ואם אתה אומר שאף אחד חוץ ממך לא ישתמש ברכב אז עדיף לך לקחת בשותף ככה גם האבא מדי פעם ישאיר לך דלק בטנק אני כשעשיתי מלווה על רכב של אמא שלי לא שילמתי טיפת דלק

על כמה עומד התקציב שלך לבד ועל כמה בשותף?לבד בעוד שלושה חודשים הוא יהיה כ7000-9000 שקל.

כרגע יש 2000+,עוד חודש אני יוכל לקנות איתו בשותף איזו ג'אסטי של 7000 אלף שקל

פורסם

סבלנות עם הנהיגה חבר , אל תדאג יהיה לך עוד המון זמן לנהוג.

ולפי דעתי אם תקנה בשותף איזה ג'סטי שמורה מתחילת שנות ה90 ( ואפשר למצוא כאלה) אז הסתדרת.

יוגב

פורסם
סבלנות עם הנהיגה חבר , אל תדאג יהיה לך עוד המון זמן לנהוג.

ולפי דעתי אם תקנה בשותף איזה ג'סטי שמורה מתחילת שנות ה90 ( ואפשר למצוא כאלה) אז הסתדרת.

יוגב

תגיד אחי,ג'אסטי מתחילת שנות ה90...לכמה שנים היא תחזיק לי בסבבה?

פורסם
תגיד אחי,ג'אסטי מתחילת שנות ה90...לכמה שנים היא תחזיק לי בסבבה?

קוראים לבחור "יוגב", לא "אחי".

כללי פורום - קראת?

וכל רכב הוא לגופו, אין חוקיות.

תלוי בכמה היא מטופלת עד היום ובכמה אתה תטפל בה מהיום שתרכוש אותה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
גרר איזה מעצבן זה שיש רשיון אבל אין במה לנהוג

א. מה קשור גרר?

ב. תחסוך כסף ותהיה סגור מה אתה רוצה ותגדיר תקציב הן לקנייה והן לאחזה שוטפת +דלק+טסט+ביטוח+שונות+נוצות -כנפים-נאונים

ג. תנהג על מכוניות אחרות עם מלווה ותגמור את התקופה - לידיעתך שאתה לבד אתה באמת לומד לנהוג

ד. אם אביך לא נהג הרבה שנים אז ספק מה הוא יודע ואם הוא צריך שיעורי ריענון זה יקח לו זמן ועוד זמן ידרש למצוא רכב ולקנות אותו ככה שאני בספק עם מה שאתה רוצה כזה מעשי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם!,לקחתי לתשומת ליבי.

אמ...וקראתי גם את כללי הפורום.

השאלה הכי מעניינת שאני אשאל אני חושב איזה רכב עדיף ג'אסטי פיאסטה סוויפט או שרייד מבחינת אמינות ודלק.

אני אפתח נושא מתישהו

• תוכן חדש...