Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות מתבקשות..

איזה נזק מסוגל לעשות ילד עם אופניים שנכנס לך ברכב?

ומה ההבדל בין ילד עם אופניים לבין.. בא נאמר עשרות דלתות שנפתחות על הרכב שלך בחנייה באופן "שגרתי" , ביומיום?..

אם אתה מתעקש , שים כיסוי על הרכב.

GOT סחוג?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבנין הקודם שגרתי בו יש נהג מונית פדנט בטירוף..החנה בחניה הקבועה שלו מתחת לבנין,הגיע הילד של השכנה עם אופניים קטנות חמודות..ובלי גומיות בקצוות של הכידון!

נפל מהאופנים,גמר חתימה טובה על הדלת...וכל זה מול בעל הרכב..ואני נקרע מצחוק...מולו.

מרדף עד הבית כנסת..

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

צריך להחנות בחניה צידית ומבודדת עד כמה שאפשר. מקום שלא ממש ימשוך ילדים עם אופנים.

בכל אופן עדיף לפקוח עין.

פורסם

טוב, החלטתי...

לפזר מוקשים מסביב לרכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם ילד נכנס לך באוטו ב40 קמ"ש מעניין מה יקרה באמת..
אם זה יהיה 40 קמ"ש , מה שיקרה זה שלא ישאר הרבה מהילד :roll:

ותקווה שיהיה לו צד ג'.

וקונדסון , זה לא יעיל , הרסס יפגע בפח ובחלונות.

מה שאתם דואגים זה למכות מאופניים? אם הייתי מחנה ברחוב הייתי פוחד מההמון המהלך בחוץ

משועמם, שעמום יכול להזיק הרבה יותר...למרות שזה כיפור.

פורסם
כמה שאלות מתבקשות..

איזה נזק מסוגל לעשות ילד עם אופניים שנכנס לך ברכב?

ומה ההבדל בין ילד עם אופניים לבין.. בא נאמר עשרות דלתות שנפתחות על הרכב שלך בחנייה באופן "שגרתי" , ביומיום?..

אם אתה מתעקש , שים כיסוי על הרכב.

כיסוי לרכב לא ימנע בדיוק את המכות של אופניים שדוהרות לכיוון שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם ילד נכנס לך באוטו ב40 קמ"ש מעניין מה יקרה באמת..

קודם כל שיגיעו למהירות הזאת , אני מוריד את הכובע בפני שרירי הגורילה של ילד בן 10 שמסוגל לדווש במהירות כזו.., אולי אחרי כדור אקסטזי אבל אז יותר צריך לעניין אותך איך אתה מונע ממנו לקום , לקחת תנופה ולהיכנס לך ברכב עוד 200 פעם.

אני בכל אופן לא מכיר את הבעיה הזו , ואני גר בשכונה מפוצצת בשהידים קטנים.

אגב אם כיסוי לרכב לא יפתור את הבעיה , אתה יכול לחפש חניון עפר או שטח חולי כלשהו שידחה/יאיט את הקמיקזות.

GOT סחוג?

פורסם

לא אמרתי שלא.

אמרתי שהסיכוי שזה יקרה נמוך מאוד.

ולא יצא לי לראות עדיין קמפיין מודעות בערוץ 2 בסגנון " כל ילד שני בישראל מתרסק על רכבים ב - 40 /50 קמ"ש ביום כיפור והופך לחילבה"

מה שאומר שהבעיה כנראה עדיין לא הגיע למימדים מפלצתיים.

כך שלדעתי התופעה הזו לא צריכה להדאיג יותר מדי {טיפ : דאגה עושה לך טחורים - תפסיק לדאוג}

תחזור אחרי יום כיפור ותדווח על הנזקים.

GOT סחוג?

פורסם

פאפינו, כסה את הרכב, עמוד לידו עם האלה הכי גדולה שיש לך... זה מספיק.

ותזכור, קיפוח רכב דוחה נפש.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אין הרבה איך לברוח מזה!

כל שנה זה אותו דבר,ואין מה לעשות,ילדים ישארו ילדים!

וכמו שאני עשיתי נזק בילדותי וסלחו לי,אז איך אני לא אוכל לסלוח לילדים שעושים בדיוק את אותו הדבר לרכבי,הם פשוט מגיעים לכל מקום,לכל פינה ויהי מה!!!!!

מה שנישאר זה לקוות שהשנה זה לא יהיה הרכב שלך "התורן השכונתי"

פורסם

הבעיה:

ילדים מתנגשים במכוניות

הפתרון:

כיסוי שחפ"ץ

חומרים:

אוטו, כיסוי, כיסאות או ברזלים שלא צריך, בעליים משועמם, חנייה גדולה יחסית..

דרך ההכנה:

חונים את האוטו בחנייה גדולה יחסית ומבודדת יחסית, כלומר לא בכביש ראשי..

שמים מסביב לאוטו את הכסאות ככה שהמשענת לכיוון האוטו, ו"עוטפים" ככה את האוטו מכל הכיונים..

מפזרים עוד כמה ברזלים מסביב..

מכסים את הכל בכיסוי של האוטו (עם הכיסוי לא מספיק גדול אז מכסים רק את המשענת של הכסאות)

תוצאה:

ילד שיתנגש באוטו יתקע ב"שריון" שעשינו. את הילד יפנו לבית חוליים ולאוטו שלום..!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...