Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן או ניסאן אלמרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקנו הצעות טרייד אין של יבואנים ואת ההצעה הטובה ביותר קיבלנו אצל לובינסקי.

באופציות שיש לנו זה רנו מגאן 1600 או ניסאן אלמרה טנקה(מסך בשקל על בקרת אקלים רדיו דיסק מקורי ועוד שטויות), שתי האופציות באותו המחיר.

אני רוצה לדעת מה עדיף לדעתכם רנו מגאן או הניסאן 5 דלתות.

מבחינת אמינות אני יודע מה מוניטין האמינות של הצרפתיות ומה של היפניות האם ההבדלים כול כך גדולים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לאמי הייתה רנו מגאן 2004 , 5 דלתות , המאובזרת עם כל התוספות האפשריות..גג פנורמי והכל.. (מכרנו אותה מהר ככל האפשר, כ6-7 פעמים הייתה על גרר במשך שנה וחצי, רכב חדש! בעיקר בגלל בעיות חשמל)

הרכב בעל סלון יפה יותר ונוח יותר מהניסן זה בטוח, (בגרסה המפוארת).

אבל מאוד לא אמין ושוק גרוע.

ולאבי יש ניסן אלמרה , כרכב עבודה. (לא רכב קבוע)

והניסן הרבה יותר אמינה, איכות הנסיעה שלה טובה יותר, היא קלה וזריזה יותר ולפי מה שהרגשתי חסכונית יותר בדלק.

פורסם

אני בעלים של ניסאן אלמרה ואני יכול להגיד לך שהבחור מעליי צודק כמעט בהכל.

אלמרה היא מכונית אמינה מאוד, כמעט ולא צצות תקלות מפתיעות. הניהוג והשלדה טובות מאוד(יחסית למתחרות).

מה שבטוח זה שהניסאן תהיה פחות נוחה מהמגאן, הנוחות באלמרה סבירה.

עוד דבר שמפריע לי זה הקלות והזריזות - חד משמעית, האלמרה אינה כזאת קלילה וזריזה, לדעתי היא אף כבדה וחסר לה קצת כוח.

זה מה שאני יודע על האלמרה, תשווה את זה למגאן ותבחר.

אלכס

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

הצרפתים לא מדהימים במערכות חשמליות למיניהן אבל למרות זאת הם תוקעים ברכבים שלהם כמעט כל גאג'ט חשמלי אפשרי: כרטיס חכם להנעה, חיישים למיניהם. דברים כאלה אמינים בטויוטה אבל בהחלט לא ברנו.

במקרה הזה התשובה חד משמעית (לפחות לפי דעתי) - אלמרה.

פורסם

משהו פה לא ברור לי. מדובר על משומש בטרייד אין של לובינסקי? או שפשוט התבלבלת בין לובינסקי יבואני פג'ו סיטרואן, לבין קרסו יבואני רנו - ניסאן?

האם מדובר ברכבים חדשים או משומשים?

היתרון הגדול של המגאן הוא בבטיחות, ובנוחות. אם מדובר עם מגאן 4 דלתות, אז גם יתרון ענק במרווח לנוסעים מאחור, ובתא המטען.

לי יש ניסיון של שנתיים עם מגאן II, עד עכשיו היתה תקלה אחת קטנה של מנוע חשמלי של חלון שטופלה באחריות, וזהו. אם כי לרכב המדובר ק"מ נמוך. האלמרה מיושנת יותר מהמגאן, היתרון היחידי שלה הוא באמינות, ומעט בשוק (גם אלמרה היא לא הדבר הכי שכיר בעולם).

האלמרה לא עדיפה בכלום על המגאן, למעט אמינות. אני לא כל כך בטוח שהתשובה פה היא חד משמעית,השאלה מה חשוב לך יותר. נוחות, בטיחות, רכב מתקדם יותר, או אמינות.

גיא

פורסם

התבלבלתי בשם היבואן אני ישקול את הדברים שלך לפני שאני מחליט יש זמן עד יום ראשון לשמוע עוד תגובות, הרכב אמור להיות גם רכב משפחתי לכן רמת המיגון והנוחות גם תופסת, וכן מדבור בדגם ה4 דלתות.

אני יחכה לעוד תגובות.

פורסם

לא לשכוח נסיעת מבחן לפני הקניה.

ואם מדובר ברכבים חדשים, הייתי קונה מאזדה 3 ולא אלמרה. (או קורולה, ולא אלמרה).

גיא

פורסם

אני צריך לבדוק את עניין הטרייד אין בסוכניות הנ"ל

המאזדה 3 לא קטנה יחסית לאלמרה?

פורסם

למה טריד אין? כלכלית תמיד עדיף למכור את הרכב לבד, ולקנות חדש עם שיקולים שלא קשורים לטרייד אין.

הרכב הכי מרווח הוא המגאן 4 דלתות.

מאזדה 3 די דומה לאלמרה מבחינת מרווח, אבל טובה ממנה משמעותית בכל השאר.

גיא

פורסם

אנחנו יודעים שעדיף תמיד למכור את הרכב לבד הבעיה שקצת קשה למכור את הרכב שיש לנו(פאסאט 99 1600 120K), פירסמנו אותה אנשים מתקשרים אבל לא באים בגלל זה בדקנו אופציות טרייד אין וקיבלנו עליה 46000 (מחירון 3-52).

אני לא מבין בכלל למה אבא שלי רוצה להחליף את ה"גרוטעה" הזקנה אני אוהב אותה, אבל הוא רוצה רכב חדש הוא פוחד שהיא תתחיל לעשות לו בעיות.

ובקשר למאזדה זה כנראה לא אפשרי, אבא שלי חתם ברוב חוכמתו היום על איזה טופס עיסקה בסוכנות רנו ככה שזה או האלמרה או המגאן כמו שכתבתי בכותרת : /.

אמרתי לו לבצע נסיעת מבחן לפני אני מקווה שהוא יקשיב לי.

עוד שאלה איך הגיר של הרנו? שמעתי הרבה תלונות עליו?

פורסם

טוב יש עוד אופציה, המגאן דיזל ידנית.

דבר אחד מאוד מפחיד את אבא שלי עד כמה יהיה קשה למכור רכב דיזל ידני בעוד כמה שנים, האם זה סיפור "בלתי אפשרי"? או שזה פשוט יקח יותר זמן.

ועוד משהו, מישהו יכול לחשב לי כמה כסף נחסוך בשנה עם אוטו כזה, בהנחה שהוא אוכל 1 ל20 ורכב בנזין יאכל 1 ל13.

אנחנו עושים 3000 קילומטר בחודש.

אני פשוט לא יודע כמה עולה ליטר סולר וכמה האגרה על סולר וכמה האגרה על בנזין.

ועוד משהו אני צריך המלצה לרכב אוטומטי זול ואמיןן, אם אנחנו נילך על דיזל ידני אנחנו צריכים רכב שני אוטומטי לאמא(יש לה רשיון על אוטומט).

הרכב צריך להיות כמה שיותר זול וכמה שיותר אמין הוא לא הולך לעשות מרחקים גדולים.

פורסם

במידה והרכב יעשה 36000 בשנה בהתחשב בזה שמחיר הסולר קרוב למחיר הדלק, זול בשקל וקצת נדמה לי, ומחירי האגרות גבוהים בכ1500 ש"ח (לדיזל פרטי) אני עדיין חושב שתחסוך די הרבה.

תוסיף לכל הכתוב גם את ההפרשים בצריכת הדלק ובאמינות המנועים (נהגים צבאיים מתעללים ברנו דיזל השונים כאילו אין מחר והרכב נוסע כמו גדול).

בנוגע למכירת הרכב בעוד מ"ס שנים אני חושב שאביך צודק אבל בסופו של דבר אתם צריכים לחשוב על הרווח כרגע לעומת קשיי מכירה בעתיד ולעשות את החישוב שלכם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...