Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות יותר מ 21W... יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש נורות לרכב עם אותו חיבור רגיל (כמו של הברקסים והאיותים) בעוצמות שונות?

אני רואה שכולם או 5W או 21W. אני מחפש משהו יותר חזק... יש?

ואם כן איפה אפשר למצא..

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אתה לא יכול לשים משהו יותר חזק כי הפיוזים והחיווט שלך מותאמים לעוצמות מסויימות

לדוגמא בווינקר איתות חזק יותר ויתחילו להשרף לך "אוטומט ווינקר" בכמויות..וחבל זה איזה 350 שקל אחד כי זה בילט אין בתוך הכפתור של הנורות אזהרה

פורסם

מסכים עם עתיד - העלאת עוצמת הנורות בלי שינוי כל המערכת (חיווט, פיוזים וכו') יעשה לך צרות צרורות.

תשקול אולי לעבור ללדים, אמור להיות יותר עוצמה באותו הספק.

...Carpe Diem

פורסם
יש נורות לרכב עם אותו חיבור רגיל (כמו של הברקסים והאיותים) בעוצמות שונות?

אני רואה שכולם או 5W או 21W. אני מחפש משהו יותר חזק... יש?

ואם כן איפה אפשר למצא..

למה אתה צריך?

למה - אחרי ההשחרה של הפנסים לא רואים את אורות הברקס כמו שצריך?

פורסם

אהבתי :wink: .

ראיתי כבר הרבה נסיונות טיפשיות של אנשים לחבר מנורות חזקות כאילו שמין הסתם מפיקות יותר חום וגרמו לעיוות רציני של הפלסטיק ועם הזמן אני יאמין לא ישאר פלסטיק אלה הכול יעלה באש,

תמיר

פורסם

הוא לא הולך לשים נורה של 50 וואט במקום 21 וואט, גג 30 וואט? אז אולי ביום קיץ ממש ממש חם הפיוזים ישרפו לך אבל לא, זה לא יקרה... אין הבדל גם בחיווט, חוטי החשמל מסוגלים להוליך יותר בבטחה יותר ממה שהם מוליכים כרגע, פשוט המנורה לא תאיר במלוא העוצמה..

פורסם
למה אתה צריך?

למה - אחרי ההשחרה של הפנסים לא רואים את אורות הברקס כמו שצריך?

עשיתי תיקונים ... תסתכל כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=715020#post715020

זה כבר לא רלוונטי...

פשוט כולם הפחידו אותי בגלל ההשחרה - לא יראו מלא יראו.. מצאתי פיתרון - נשאר לסדדר רק את החלק של הברקס

פורסם

סמיר - לא יודע מה עשית.

אני מודה - זה נראה יפה.

אבל כפי שהבנת כבר - את הגיל שבו צביעת פנסים או ג'אנטים 19" בצבע אלומיניום מבריק או כל שטות כזו, עברתי ממזמן והמבחן היחיד שעומד בעיני הוא בראש ובראשונה בטיחות ולאחר מכן חוקיות.

לרוב - שניהם הולכים ביחד. אם כי השני, לרוב, מחמיר יותר.

לא מעניין אותי שיצא יפה - מעניין אותי שהילד הקטן של אחיך (אם יש, אני לא מכיר אותך) לא ירוץ לך אל מתחת לגלגלים. וכולנו שומעים כל הזמן על מקרים כאלו. וזה מאוד נפוץ במיגזר הערבי. ואני אומר זאת ללא שמץ של הפלייה על רקע דת, גזע וכו'. פשוט-עובדות נטו!

למה? אולי בגלל חוסר זהירות או אי מודעות לסכנות. ואתה ידידי - מפגין כאן אי מודעות לסכנות ודגש על קישוטים וקישקושים. כך את הכסף והזמן, השקע אותו בקורס נהיגה מתקדמת, שיפור מכלולי בטיחות, איזה טיפול פינוק לאוטו וכו'. חארם על הכסף שייוצר רק סכנות.

נראה שהצלחת להבין את הסכנה בדבר ועל כן - תבורך!

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר - אבל לא נראה לי שילד בן 3 4 שנים ידע בכלל מה זה אור רוורס. (לא בגלל שהוא ערבי ;-)) חחח. אני מבין שאתה חושב שבטיחות זה הכי חשוב - לכן תראה אמרתי לך כבר עשיתי משהו לגבי זה.

ועכשיו רואים אור רוורס פיקס...

פורסם

דוגמא מצויין לחוות דעת ודיון פורה שמניב תוצאות - זה פורום, !!! אלו הרגעים שמשאירים בי תקווה שיש עוד משהו טוב בCF

• תוכן חדש...