Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה בשילת:

צמוד למוסך גיל יש את פיני

ובצד השני באזור של צמיגי דרור יש עוד פחח

שניהם לא עושים עבודה מוצלחת (מנסיון כואב) ומה לעשות גם לא זולים.

חבר מהאזור תיקן דפיקה במוסך חרמון ברמלה, יצא יחסית בזול (עשה סקר שוק) והעבודה יפה.

בהצלחה!!

פורסם

גם לי יש ניסיון לא טוב עם פיני ואני מכיר גם את השני שהמלצת עליו. חשבתי שאולי יש באיזור צדיק אחד בסדום... תודה רבה. אני אשמח לעוד תשובות. (רפי איפה אתה? :-P )

פורסם

שהייתי בסדיר ועמדתי כל היום במחסום נעלין (מהשטחים לארץ),

עברו מכוניות שיצאו מפחחות וצבע בדיר-קדיס. עבודת צבע לא רעה.

השאלה הגדולה היא אם מקבלים בונוס, מטען חבלה.

No worries 8)

פורסם

מכיר גם את כל אלו, העבודות שם באמת לא רעות ומאוד זולות אבל בישביל 25% אני לא אסכן את עצמי ובטח שלא ישאיר את הרכב שם כל הלילה... מי יודע מה יעשו לו שם (ואם הוא יהיה שם בכלל למחרת.)

פורסם
רמלה רחוק לי קצת...אין בשילת או משהו באיזור פחח טוב שמישהו מכיר?

פשוט אין... ואם אתה רוצה עבודה באיכות טובה ומחיר הגיוני- תאלץ להרחיק ולנסוע למקום אחר...

פורסם

תאלץ להרחיק ולנסוע - מי ישמע שלכו אותו למטולה אז תנסע 20 דקות במקום עשר דקות אפשר לחשוב....

זה אוטו תפקידו לנסוע אם נסיעה של 20 דקות מפחידה אותך אולי עדיף שלא תתקן את המכה בכלל ותשאיר הרכב בחניה מכוסה

פורסם

עתיד- זה לא שאני מתעצל לנסוע, פשוט בשביל להביא למוסך את הרכב ובשביל להחזיר אותו אני צריך לבקש מאחד החברים שלי טובה וזה לא נעים.

• תוכן חדש...