Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרשמה לתחרות הפורומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

היכן אתה מעדיף לקיים את מפגש הפורומים  

51 הצבעות

1. 1. היכן אתה מעדיף לקיים את מפגש הפורומים

• נחשונים
    • נתניה
    • מי שיציע מחיר יותר טוב
    • לא משנה לי

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב רן,

יש דברים שאתה, אני וכל מי שבענף כבר יודעים ומבינים, אבל לצערי האנשים פה בפורום צריכים ללמוד בדרך הקשה ...

הם כבר החליטו על נחשונים. איזה בזבוז של מסלול טוב.

דני G.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה זה לא יכול להימשך.

דני ורן, יש לכם משהו נגד דוד שאתם חושבים שקהילת הספורט המוטורית צריכה לדעת ממנו, GO AHEAD , זה המקום והזירה להגיד את זה.

אבל להמשיך עם הרמזים האלה, שאתם יודעים ואנחנו לא ובגלל זה אנחנו צריכים ללכת לנתניה, לא מקובל עלינו, אם יש לכם משהו להגיד, תגידו, אל תחביאו סודות ואחרי תתרצו איתם.

בקשר לארוע, הוא יערך יום ב 14.11 בנחשונים לצערכם\שמחתכם\מחק את המיותר.

פרטים נוספים בקרוב.

פורסם

שלומי מפאת הרצון שלי שלא "להחמיר" את המצב עוד יותר, אני לא מפרט.

להוציא את הדברים החוצה זה הכי קל, אבל לא אעשה את זה בכתב ועל גבי הפורום.

במפגש מועדון ה-5, אשמח לספר הכל.

אבל,

מכאן ועד להיתממות הזו שמוצגת פה, המרחק עוד גדול.

אתה היית יחד איתי בפעם האחרונה שנהגתי בנחשונים ויודע בדיוק על מה מדובר, כך שאין צורך להרחיב.

סעו ותהנו,

ובתקווה שתפלו על "יום טוב" אצל בעל המקום...

אגב, מי שממש סקרן לדעת במה דברים אמורים, מוזמן להתעניין קצת גם בין חברי עמותת הקרטינג הוותיקים.

דני G.

• תוכן חדש...