Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

131 קמ"ש בכביש 4 , נהג חדש ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש נסעתי בכביש 4 עקפתי רכב וקצת נסחפתי היה פלאש ... כעבור חודש בדיוק קיבלתי את הדואר

נזק של 750 ש"ח ... עכשיו העיניין הוא שאני נהג חדש עדיין (עוד 3 חודשים נגמר) מה קורה אם אני משלם את הקנס ומקבל את הנקודות ? יעשו לי בעיות אחרי זה עם הנהג חדש ? ואיזה ?

האם עדיף לחכות שיגמר לי הנהג חדש ואז לשלם את הדוח ?

ועוד משהו קטן ... חבר אמר לי שאפשר לבטל את הדוח דרך כל מיני קומבינות כדרכה של ארץ הקומבינות

מישהו יודע על זה משהו ? מה אתם אומרים על זה ?

תודה מראש

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מספיק גבר לנסוע 131 בכביש של 90 - תשלם את הכנס.

במקרה שלך זה גם כנראה שלילה/רשיון מחודש, תהנה.

חברי הפורום לא יעזור לעבריין צעיר להמלט מעונש.

להמתין לא יעזור לך כי "מתחילים לספור" מיום ביצוע העבירה, מה שאומר שגם אם תשלם אחרי הרשיון הרגיל - יקחו לך אותו לטובת אחד שרשום עליו "נהג חדש".

פורסם

מה הקשר לגבר?

רוב חברי הפורום נוסעים מהר לפעמים, חלק נתפסים. אין טעם לנזוף בילד.

בקשר לדו"ח מניסיוני, כאשר יש עבירה שדינה שלילה, אתה תקבל בדואר הזמנה למשפט. אם שלחו לך קנס אז כנראה שהמהירות המותרת היתה 100ולכן דין העבירה אינו שלילה.

גם לאחר שתשלם, אתה תקבל את הנקודות וזהו. אי אפשר להעניש אותך פעמיים. שלם את הקנס ותזהר שלא להתפס בשנית, כי אז הנקודות מצטברות ואתה יכול להיות מוזמן לקורס/לאבד את הרישיון ...

פורסם

ואתה אומר שאתה לא נוסע מהר?

כלומר אני מנסה לשפוט אחרים כמו שאני שופט את עצמי.

אם אתה מרשה לעשות לעצמך דין במהירות שאתה נוסע אז למה אחרים לא יכולים?

אני מרשה לעצמי, נוסע 120 בכיף. אז גם אם אני רואה אדם שנוסע 160 אני לא אומר כלום, כי ברגע שאני מרשה להגדיר לעצמי מהירות אז אני לא רואה את זה כזכותי להעיר לאחרים כי המהירות שלהם גבוה מזו שלי.

השלילה הראשונה שלי היתה דרך אגב בתור נהג חדש :-)

נסעתי 87 בכביש דו מסלולי לכל כיוון, עם גדר הפרדה בין הנתיבים וקצת דשא, אבל נחשב עירוני ...

קורה...

פורסם
גם אם דין העבירה אינו שלילה - זה עלול לגרור לו את הנהג החדש.

לגבי ה"גבר" - מעצבן אותי לשמוע על נהגים חדשים שנוסעים מהר.

למה?

כי אתה חושב שנהגים וותיקים עוברים איזה הכשרה שמסייעת להם להשתלט על הרכב טוב יותר במהירויות גבוהות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סדר בדברים:

1. אתה לא תקבל שלילה - 750 ש"ח ו 8 נקודות זה מספיק, אם היה לך שלילה היית מקבל הזמנה למשפט.

2. לא תקבל שוב נהג חדש - כיון שאין שלילה

3. אנשים פה אוהבים לזיין בשכל על דברים שהם לא עברו ולא מבינים בהם - אל תתרגש...

4. יש לך את האופציה להעביר על אחד מבני המשפחה, שלו יש כבר ותק נהיגה טוב ואין לו הרבה בלאגן בעבר שלו.. ו 8 נקודות לא ממש יזיזו לו

5. סע יותר רגוע .. בבקשה.. :)

פורסם

אורן, לפני שאתה מעביר ביקורת תבדוק גם את הנתונים שלך ... :

הנקודות על הנסיעה המהירה זה 10 נקודות.

כבר 12 נקודות מזכות בקורס נהיגה נכונה אז אני בספק אם הקרובים הנוהגים ישמחו לקבל 10 נקודות זריזות ורישום בתיק...

פורסם
סדר בדברים:

2. לא תקבל שוב נהג חדש - כיון שאין שלילה

5. סע יותר רגוע .. בבקשה.. :)

אורן,

נראה לי שהתבלבלת פה, אני מכיר לפחות 4 חברה צעירים שחזרו על הנהג החדש שנתיים נוספות בשל עברות תנועה שלא גררו שלילה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אורן, לפני שאתה מעביר ביקורת תבדוק גם את הנתונים שלך ... :

הנקודות על הנסיעה המהירה זה 10 נקודות.

כבר 12 נקודות מזכות בקורס נהיגה נכונה אז אני בספק אם הקרובים הנוהגים ישמחו לקבל 10 נקודות זריזות ורישום בתיק...

אני מציע שאתה תברר את המקורות שלך , ותפסיק לצאת חומוס, כי 750 שקל ו המהירות שהוא נתפס בה היא 8 נקודות , איך אני יודע .. אה.. אממ .. יש לי כזה אחד בדיוק .. אממ .. כן .. פה בבית .. ואממ נחש מה ? כן .. יש לי 8 נקודות ... 10 נקודות זה לא 750 שקל, זה משפט, וזה לא 131 בכביש של 90 זה 132 ומעלה.

אז אבקשך לבדוק את עצמך לפני שאתה יוצא פה על אנשים

בגירה - מדובר על עברת מהירות , לא על נהיגה בשוכרה, לא על סמים ולא על משהו בסגנון, העברה הזו , כמה שזה נשמע לך מוזר, היא עברה "קטנה" ואם היא היחידה, אין סיבה שיהיה לו נהג חדש שוב.

אה שוב , מניסיון.

פורסם

אז בדקתי שנית.

מהירות מעל 30 קמ"ש בדרך עירונית או 40 קמ"ש בדרך בין עירונית410הזמנה לדין ופסילה מנהלתית ל-30 יוםהזמנה לדין ופסילה מנהלתית ל-30 יום

אז יש פה שתי אפשרויות.

1. שהמהירות המותרת באזור היתה 100 קמ"ש. ואז זה אכן פחות מ 40 הפרש .

מהירות 40-25 קמ"ש מעל המותר בדרך שאינה עירונית48750 ש"ח750 ש"ח

2. שבשל הקירבה להפרש של ה 40 העדיפו לתת קנס של 750 במקום זימון לבית משפט (אולי גם במולטינובות הם מורידים 5 קמ"ש ?) זימין כזה יהיה בעייתי בגלל הקרבה הנ"ל.

בכל מקרה 40 קמ"ש + שווה כבר זימון למשפט ושלילה אפשרית... גם אם זה 131 או 132 או אפילו 130 ...

בקשר ל 31 קמ"ש זה בהחלט 750 ו 8 נקודות. שזה עדיין מרתיע מאוד בשיטת הניקוד של היום :-)

עזוב שטויות (אכול יותר פרות) :-)

ניב

פורסם

ניב -

אני בד"כ לא נוסע מהר, כשכן נסעתי מהר וקיבלתי מתנה ע"ס 750 ש"ח לא באתי לפורום ע"מ לראות איך אני "מקמבן" את העבירה שעשיתי אלא שילמתי אותה.

פאולו - אני לא חושב ככה, אבל מעצבן אותי לראות יותר מדי נהגים שרק סיימו את המלווה נוהגים בביטחון עצמי של נהגי F1 (ובמהירויות דומות)

פורסם

בוודאי איני צדיק כמו רוב מחזיקי ההגה, אני בכל זאת מצטרף לאלה החושבים כי אין לעבור את המותר והגבולות,

לגבי "נהג חדש"- יש לי 33 שנה רישיון כולל רכבים גדולים ומיוחדים, הפילוסופיה שלי אומרת כי " לנהוג לומדים כל החיים " מפני והכביש תמיד בלתי צפוי , בנוסף - כאשר אדם נוהג ברכב הנמצע על הכביש , הוא באותו רגע עוסק במקצוע הנהיגה ומתוך אחריות כלפי כולם אין לו לעסוק אלא אך ורק בנהיגה עד הרגע בו החנה את מכוניתו ופנה לעיסוקים אחרים.

באשר ל"עונש" המגיע . אולי תפנה למומחה בנושא במקום לקבל את כל ההצעות אשר הובאו פה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

"למה?

כי אתה חושב שנהגים וותיקים עוברים איזה הכשרה שמסייעת להם להשתלט על הרכב טוב יותר במהירויות גבוהות?"

לנהג ותיק יש בד"כ יתרון על נהג חדש בזכות נסיון רב יותר, מה לעשות?

גם אם אין כאן צדיקים וכולנו "מעגלים פינות" רצוי לא להעביר מסר , ובמיוחד לא לנהגים חדשים\ צעירים המושפעים יותר , ש"130 זה בסדר" או ש"160 זה כלל לא מסוכן" . לפחות לא בפומבי.

זו דעתי! , עניין של חינוך.

פורסם
"למה?

כי אתה חושב שנהגים וותיקים עוברים איזה הכשרה שמסייעת להם להשתלט על הרכב טוב יותר במהירויות גבוהות?"

לנהג ותיק יש בד"כ יתרון על נהג חדש בזכות נסיון רב יותר, מה לעשות?

גם אם אין כאן צדיקים וכולנו "מעגלים פינות" רצוי לא להעביר מסר , ובמיוחד לא לנהגים חדשים\ צעירים המושפעים יותר , ש"130 זה בסדר" או ש"160 זה כלל לא מסוכן" . לפחות לא בפומבי.

זו דעתי! , עניין של חינוך.

שלום

אם הגבת להערה שלי, אנא קרא את כל התוכן!!

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...