Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מריאה כדאי לקנות????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי לא שווה בעליל.

לרכב תהיה ירידת ערך מטורפת בשנתיים-שלוש שתחזיק אותו,יותר מחצי מערכו.

כמו"כ נשמעו תלונות על אקזמפלרים בעייתיים,ובעיה כרונית במחשב ניהול מנוע.

אני חשבתי לרכוש אחת לא מזמן,אבל הקשבתי לעצת הדוקטור נמרוד רחמימוב.(נמרוד תודה!:wink: )

המודעה מנוסחת בלשון זכר,אך מופנת לשני המינים,למקרה שמדובר בבחורה.

פורסם

לדעתי כדאי לך לשאול את ROEY B. הוא רכש כזו לא מזמן.

הוא רכש אותה, למיטב ידיעתי, דווקא בגלל ירידת הערך הגדולה שלה. כך אתה יכול להנות מרכב מרווח, גדול ומאובזר, משנתון חדש יחסית ומיד נמוכה, במחיר מצחיק. אתה יודע כמה עולה אימפרזה, לדוגמא, מהשנתונים 2001-2000?

מנסיעה במריאה אני יכול לציין לחיוב שהרכב מאוד מרווח, מאוד מאובזר אפילו בפרטים קטנים (יש תאורה לכל מתג!), יש פתחי מיזוג ליושבים מאחורה. בקיצור, תמורה גבוהה מאוד למחיר.

לגבי נושא של אמינות ועלויות טיפולים - אין לי מושג. בזה תצטרך להתייעץ עם מי שיש לו את הרכב. פיאט היא לא בהכרח לא אמינה! זה לא כלל חד משמעי.

אני מאמין גדול ברכישת מכוניות שסחירותן נמוכה, כגון פיאט. אני רכשתי לעצמי סיטרואן ZX 1.8 ידנית סטיישן. לכאורה, כל "המגרעות" באותו אוטו: גם סיטרואן, גם ידני, גם (אבוי עלינו!) סטיישן, ואפילו עם נפח מנוע לא רצוי. לכן במחירון המחיר הוא בתחתית ומי שרוצה למכור כזה אוטו יורד עד למחצית מחיר המחירון. אבל בשבילי האוטו מתאים כמו כפפה. כך רכשתי לעצמי מכונית מעולה במחיר אפסי. למכור? מי מתכוון? האוטו הזה יישאר אצלי עד שימות. ובאופן שמפתיע את התדמית של סיטרואן, נראה שייקח לו עוד הרבה זמן למות, כי האמינותשלו יחסית גבוהה (בהשוואה לסובארו B4 חדשה בהרבה הרבה שנים וק"מ, ועובדת הרבה פחות).

דבר עם מי שיש לו את האוטו. לא מי שמושפע מתדמיות ודעות קדומות.

• תוכן חדש...