Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה מישהו ניסה לפרוץ אלי לרכב (כנראה איזה נרקומן) - כתוצאה הוא תלש את הצילינדר של המפתח במנעול, ועיקם קצת את תושבת הידית בדלת. הדלת עצמה כרגע לא נפתחת (גם מבפנים), למרות זה מנגנון נעילה מרכזית כן עובד. השאלות הן

איפה באיזור חיפה ניתן לקנות לקנות צילינדר/ידית שלמה ?

כמה המכלול יכול לעלות ?

פורסם

במידה ואתה תוכל לבוא למעלות אני אנסה לסדר לך את כל העסק הזה ממש בזול בגרושים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב אם נסיעה של 40 דקות זה רחוק אז שיהיה לך לבריאות רק ניסיתי לעזור לך כי אני יודע שישחטו אותך במחיר על הידית והצילנדר,בכל מקרה תנסה לקנות אצל אלרון קאר שנמצא בצומת וולקן חוצות המפרץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חלקים למיצובישי כזה אמורים להיות בשפע, ועל כן מחירם אמור להיות נמוך יחסית.

כך בחשבון שהחלפת מנעול בדלת הנהג תגרום לכך שיהיה מפתח נוסף לדלת זו, ויתכן ולא לזה כוונתך.

ניתן לנסות ולעשות מ 2 אחד כדי שהמפתח שלך יפתח גם את דלת זו, לחילופין לבצע התאמה למנעול המשומש שירכש כדי שהמפתח המקורי יפתח אותו.

העניין הנוסף , האם הדלת התעקמה והאם צריך לבצע שם תיקון פחחות וצבע.

אם לא, אז הסיפור לא אמור להיות יקר

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין לי בעיה עם מפתח נוסף במיוחד לדלת של הנהג

בדלת עצמה קצת התעקמו רק ה"שפתיים" שמחזיקות את מכלול הידית (אני מניח שפלייר יכול לעזור)

האם ניתן לקנות את הצילינדר בחנות חלפים רגילה (כמו אחד החנויות ברח' יפו) או אתה יכול להמליץ על חנות ספציפית

פורסם

נראה לי שעדיף לקנות משומש מפרוקיות.

לחילופין לבדוק האם ניתן לתקן את שלך, השאלה מידת הנזק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אני קונה צילינדר מפרוקית - איך אני יכול להתאים לו מפתח ?

כמה הצילינדר יכול לעלות (אין לי מוסג באיזה סכום מדובר) ?

• תוכן חדש...