Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

חבר בחו"ל שלח לי לינק לחוטי הצתה לטענתו מדובר בחוטים עם הגברה, לכל חוט יש קבל + חיבור נוסף להארכה של הרכב, מתקבל ניצוץ חזק פי כמה מחוטים רגילים.

קישור:

http://www.nology.com/products.html

http://www.nology.com/hot.html

החוטים דיי יקרים אך חבר יכול להשיג לי במחיר מיוחד ולשלוח לי .

לחוטים הנ"ל יש אחריות לטווח רחוק LIMITED LIFETIME WARRANTY

ומובטח שיפור בהתנהגות המנוע.

משהו ניתקל בחוטים הנ"ל ?

אשמח לשמוע המלצות\הערות\הארות בנושא.

תודה.

פורסם

חבל על הכסף שלך.

קודם כל, בהתחשב בעובי הבידוד, הקיבול של ה"קבל גלילי" יהיה זניח ביותר. מכיוון שה"קבל" צריך

לעמוד במתח פריצה של עשרות אלפי וולט, דרוש בידוד עבה - וברגע שזה יתחיל להפרץ, תגרם ירידה

בעוצמת הניצוץ, לא עליה.

שנית, לא נראה לי שלחבר קבל במקביל למצת זה רעיון טוב. אם הקבל היה באמת משמעותי, הוא היה

מפריע, ולא עוזר. בהתחשב בסעיף הקודם - אין חשש...

היתרון היחידי של הכבלים האלה הוא שהם (אולי) יוצרים פחות רעש בגלל הסיכוך. וגם, אם זה נראה

לך מרשים ו"מקצועי" - זה יכול להיות "שיפור" (רק עם מרכאות).

:turn-l:
פורסם

שלום.

דובר רבות בנושא זה בעבר הדבר פסול ואסור לשימוש!!!

ברכב אשר יש מחשב הצתה או מינהל מידע אלקטרוני למער' הצתה האביזר הזה עלול לישרוף את המודול הצתה וליפגוע במחשב.

בברכה בני ל.

1

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני צודק, הפטנט הנל עלול לגרום נזק למערכות ממוחשבות אשר "מודדות" את הזרמים למערכות האלקטרוניות השונות.

פטנט דומה מאוד היה קיים והיה טוב וגם זאת, בחילוקי דעות של מקצוענים דאז, ברכבים של אז שהיו ללא ניהול מנוע , אף ללא הצתות אלקטרוניות, פשוט במה שהיה פעם הצתה רגילה שכללה פלטינות וקבל.

גם אז אורך החיים של הפלטינה והקבל שהוגדרו אז ל10000קמ' התקצר.

מה שכן, הניצוץ היה חזק יותר ולכאורה היו ביצועים טובים יותר באחוזים מסויימים, אך על חשבון נזק, ונזק עתידי.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מדובר על רכב עם מערכת הצתה אלקטרונית אך בלי מחשב ,אין בו מערכות ממוחשבות כלל וכלל,יש בו מגבר הצתה וכוהל של MSD מעבר לכך , שם דבר,אין פלטינה ואין קבל,הרכב מסוג סובארו XT.

חבר אמר לי שבחו"ל החוטים הנ"ל מאוד פופולריים בקרב משפרי מכוניות.

• תוכן חדש...