Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שבועות שאני נאבק עם פסי הקישוט של האדומה.

על פסי הקישוט השחורים מהפלסטיק מודבק פס גומי אדום מחורץ, ששובר למעשה את השחור של פס הקישוט.

בכל מקרה, כבר ניסיתי שלושה סוגים של דבק, ואף אחד לא מתקרב לדבר האמיתי - דבק שיחזיק מעמד בשמש הישראלית הקופחת! הפסים שחורים, וככל הנראה תופסים הרבה חום. ממש אפשר לראות איך הדבקים קורעים תחת נטל חום השמש.

מישהו מכיר דבק טוב ועמיד בחום לפלסטיק וגומי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אל תשכח שבכדי שתוכל לפרק את הפס קישוט השחור יש צורך לפרק את הפס האדום המדובר. למעשה הפס האדום מכסה את הברגים של הפס קישוט השחור.

אמורים להיות קליפסים על הפס קישוט השחור שעליהם מתלבש הפס האדום.

יש כמה דבקים שיכולים לעזור לך.

למשל דבק ששמו sico met מדביק תוך שניות, מאוד חזק.

כמו כן ישנה אפשרות של שימוש בדבק חם.

רק תשים לב לא למרוח כמות גדולה של הדבק שתבחר, אם יהיה יותר מדי דבק הוא יצא מצידי הפס האדום, וזה יהרוס הכל.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

סיליקון שחור?! וואלה, על זה לא חשבתי. רעיון לא רע, ננסה :idea:

לגבי הקליפסים - ידוע, אבל פסי קישוט של XRi מודבקים בסיליקון לגוף, ולא ולא בברגים. רק בGTI טרחו עם ברגים וכאלו.

דבק חם אני לא אוהב.. תמיד יוצאים לי ממנו חוטים דקים ומעצבנים שקשה להיפתר מהם.

מאיפה אפשר לרכוש את הדבק שתיארת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבק חם אני לא אוהב..

חאפר מסויים השתמש בדבק חם כדי להדביק כנפונים בראלי שלו.

הדבק החם מעולה, הוא מותך כשהוא חם, ונדבק מצויין.

עד שהוא מתחמם שוב, בשמש למשל ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אהלן שמר, ישנם סוגים רבים של "נרות" לדבק חם, כמו שיש סוגים רבים לסיליקון.

אין בעיה להתאים דבק חם שעמיד עד טמפ' של 150-200 מעלות, לא הגיוני שהפס קישוט מתחמם יותר.

אני לא חושב שיהיה חם להשתמש עם סיליקון, הזמן שעובר עד שסיליקון מתייבש לחלוטין הוא שעתיים.

אם תמצא דרך כלשהיא שתפעיל לחץ על הפס האדום למשך שעתיים ההדבקה תצליח (אולי), אל תשכח שעל המשטח להיות נקי מכל חול, אבק ושמן. תשטוף את האזור עם אבקת כביסה, מוריד מצוין את כל המזיקים לתהליך ההדבקה.

אבל למה להיות חאפר, תנסה לחפש תושבות, אולי מרכב אחר. יש המון מכוניות שמשתמשות בפסי קישוט שנתפסים ע"י אותה הצורה.

שמר, הכנפון עדין מחזיק אצל ארני.

לילה טוב

ד"א

בכדי שבזמן השימוש בדבק חם לא יצאו "חוטים" למינהם פשוט מזיזים את האקדח ממיקום ההדבקה כ3 שניות לאחר מריחת הדבק. ככה הדבק שנמצא בתוך ה"קנה" יתייבש.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...