Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מברוק" :mm_yeah:

נראית מצויין !

אוטו מיוחד ובהחלט לא נפוץ מידי, תתרגל ליותר - בהחלט מדובר ברכב שהוא כמה ליגות מעל הסטיישנים שכבר יש לך... :-)

בעשור האחרון הסטיישנים של סובארו בהחלט נאים (זו למעשה הגרסה הנמכרת ביותר בחו"ל למיטב ידיעתי)... אישית אני "אסתפק" בלגאסי אאוטבק (AWD סטיישן 2.5 ל') ;-) אך נכון לרגע זה, טוב לי עם הסדאן :-)

Legacy 2.0GL 96' FWD-Auto

60776312.jpg

60776476.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן גל. קודם כל תתחדש!

רציתי רק לדעת איך זה להיות בעלים של יותר מרכב אחד או 2.

תוכל לספר מאיזו בחינה שתרצה, כסף, איכות הרכבים, הגאווה שבלהחזיק אותם, האם המכוניות כל היום בחניה, איך זה עם התשלומים על הטסטים וכו'

שוב מברוק.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• אחראי פורום
פורסם

נראית מצויין! מזל טוב.

בחברה שאבא שלי מנהל , יש דגם דומה (לא בטוח אם 4WD) עם ....800,000 ק"מ !!

והזרוע עוד נטויה...אני רציני לגמרי.

אם צריך עוד הוכחה לעמידות המטורפת של המכוניות האלה.

נראה לי שחיפשו להיפטר ממנו במחיר מצחיק, אם תרצה אני יכול לברר מה עלה בגורלו.

אגב, בעכו ראיתי את דגם הסדאן ביבוא אישי - גרסת טורבו, כמובן 4WD.

מה הנתונים שלו? 2.5 ליטר,לא?

תתחדש!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רררררררררררררררררררררררררררררררררר

איזה אוטו :|

גם אני רוצה כזה :|

איפה מוצאים ?

תתחדש, פצצה של אוטו, הלוואי עלי להשיג סובארו סטיישן חדישה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איך זה להיות הבעלים של יותר מ-3 סובארו? כיף לא נורמאלי! ברצינות! כשאתה אומר לאנשים שיש ברשותך אוסף סטיישנים של סובארו, הם מסתכלים עליך בעיני עגל ולא מבינים מה הקשר בין המילים סובארו ואוסף מכוניות... חבל שהרבה אנשים לא יודעים להעריך את המכוניות הללו. בעוד 20-30 שנה אני מאמין שהיחס לאותן המכוניות בדיוק, יהיה שונה לגמרי.

איכות הרכבים של פעם זו לא איכות הרכבים של היום, אבל לי אין שום בעיה לנסוע בימי הקיץ הלוהטים בסובארו 80 ופשוט להזיע בכמות כזו שכשיוצאים מהאוטו מרזים 3 קילו.

לגבי ביטוחים וטסטים, כולן!!! עם טסטים וביטוחים, ה-92 בשימוש יום יומי, ה-80 בינתיים נחה עד כמה שאפשר (כמובן שאני מוציא אותה לטיולים פעמיים בשבוע) עד שאחליף לה ציריות וקלאץ' שהם לקראת סוף החיים שלהם, ה-97 בינתיים לא בשימוש, עד שאמכור את הליאונה סדאן של אחותי ואז הלגאסי תשמש אותה עד שאשתחרר מהצבא.

מבחינת כסף, מהרגע שנכנסתי לזה ידעתי שזה תחביב יקר, אבל בשביל להינות מהחיים צריך לשלם...

גל.

אהלן גל. קודם כל תתחדש!

רציתי רק לדעת איך זה להיות בעלים של יותר מרכב אחד או 2.

תוכל לספר מאיזו בחינה שתרצה, כסף, איכות הרכבים, הגאווה שבלהחזיק אותם, האם המכוניות כל היום בחניה, איך זה עם התשלומים על הטסטים וכו'

שוב מברוק.

יוסי.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

לגבי הרכב שבחברה של אבא שלך, תברר לי כמה הם רוצים עליו ומה מצבו הכללי, אם זה יראה לי עדיין בגדר השפיות, לא אחשוב פעמיים בנושא.

במועדון שלי (סובארו שטח ופנאי) ישנה לגאסי סטיישן טורבו AWD. מדובר על מנוע 2 ל' סביב ה-200 כ"ס, בעל מגדש טורבו שיושב כמו בכל סובארו עם כונס ובנוסף יש לו אינטרקולר קידמי ועוד מגוון דברים נחמדים מתחת למכסה המנוע.

לגבי הטורבו סדאן, האם היא הייתה במקרה בצבע אדום? אם כן, ראיתי מספר פעמים את הרכב אך לא הספקתי לתפוס את הבן אדם ולדבר איתו, מעניין למה...:twisted:

נראית מצויין! מזל טוב.

בחברה שאבא שלי מנהל , יש דגם דומה (לא בטוח אם 4WD) עם ....800,000 ק"מ !!

והזרוע עוד נטויה...אני רציני לגמרי.

אם צריך עוד הוכחה לעמידות המטורפת של המכוניות האלה.

נראה לי שחיפשו להיפטר ממנו במחיר מצחיק, אם תרצה אני יכול לברר מה עלה בגורלו.

אגב, בעכו ראיתי את דגם הסדאן ביבוא אישי - גרסת טורבו, כמובן 4WD.

מה הנתונים שלו? 2.5 ליטר,לא?

תתחדש!

איתי.

פורסם

לאחר שנהגתי מס' פעמים באאוטבק 3 ל' החדשה, לצערי לא אוכל להסתפק בגירסת ה-2.5 ל', מבחינתי היא פשוט ע-ג-ל-ה!!! אני יודע שאני נשמע פסיכי/פסיכוטי/פסיכופט אבל אם כבר אז להנות מהאוטו ומהחיים כמו שצריך.

"מברוק" :mm_yeah:

נראית מצויין !

אוטו מיוחד ובהחלט לא נפוץ מידי, תתרגל ליותר - בהחלט מדובר ברכב שהוא כמה ליגות מעל הסטיישנים שכבר יש לך... :-)

בעשור האחרון הסטיישנים של סובארו בהחלט נאים (זו למעשה הגרסה הנמכרת ביותר בחו"ל למיטב ידיעתי)... אישית אני "אסתפק" בלגאסי אאוטבק (AWD סטיישן 2.5 ל') ;-) אך נכון לרגע זה, טוב לי עם הסדאן :-)

Legacy 2.0GL 96' FWD-Auto

60776312.jpg

60776476.jpg

איציק

• אחראי פורום
פורסם

אני אברר בקרוב, אבא שלי בדיוק בחופש...

הסובארו מעכו היא לבנה עם פס כסוף/אפור מתחת,כולל פגושים נדמה לי.

נראית מאוד סטנדרטית חוץ מהכונס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איכות הרכבים של פעם זו לא איכות הרכבים של היום, אבל לי אין שום בעיה לנסוע בימי הקיץ הלוהטים בסובארו 80 ופשוט להזיע בכמות כזו שכשיוצאים מהאוטו מרזים 3 קילו.

לגבי ביטוחים וטסטים, כולן!!! עם טסטים וביטוחים, ה-92 בשימוש יום יומי, ה-80 בינתיים נחה עד כמה שאפשר (כמובן שאני מוציא אותה לטיולים פעמיים בשבוע) עד שאחליף לה ציריות וקלאץ' שהם לקראת סוף החיים שלהם, ה-97 בינתיים לא בשימוש, עד שאמכור את הליאונה סדאן של אחותי ואז הלגאסי תשמש אותה עד שאשתחרר מהצבא.

מבחינת כסף, מהרגע שנכנסתי לזה ידעתי שזה תחביב יקר, אבל בשביל להינות מהחיים צריך לשלם...

גל.

סובארואיד אמיתי! קונה סובארו ומוכר סובארו. לא שמעתי כאן ממך על שום רכב אחר. כל הכבוד!

-Off Topic-

אני מתכנן למכור את הסובארו שלי בחודשים הקרובים ולקנות רכב אחר, אולי מיצ' סופר לנסר.

חשבתי שאני סובארויד, כנראה שטעיתי ואני רק חובב את המותג סובארו (בייחוד הלאונה).

מתישהו הסובארו שלי תמכר. אבל מי יודע, אולי אני אקנה שוב בעתיד הרחוק איזשהי לאונה, לזכר הימים הטובים. ואני בטוח שבעתיד אם יציעו לי רכב חדש יותר (מהחברה או באופן פרטי) אבחר אך ורק בסובארו (העיצוב של האימפרזה החדשות פשוט מהמם!).

על ג'אסטי אני לא מוכן לשמוע, לגאסי לא ממש ריאלי בשבילי. כנראה שאני יכול להרשות לעצמי רק סובארו לאונה (וזה מה שיש לי), אבל בכל זאת אני צריך ריענון מסוים, ושום סובארו אחרת לא נכנסת לי לתקציב (אני מכיר את הלאונה GL). אני כנראה אערוק לחברה אחרת.

יוסי.

פורסם
לאחר שנהגתי מס' פעמים באאוטבק 3 ל' החדשה, לצערי לא אוכל להסתפק בגירסת ה-2.5 ל', מבחינתי היא פשוט ע-ג-ל-ה!!! אני יודע שאני נשמע פסיכי/פסיכוטי/פסיכופט אבל אם כבר אז להנות מהאוטו ומהחיים כמו שצריך.

אתה באמת פסיכי אם כך :p;-)

ה 2.5 ל' AWD היא בעלת ביצועים טובים יחסית; 0-100 בכ 10-10.5 שניות וזה עוד עם AWD. ה 2 ליטר שלי (FWD אגב) בעלת ביצועים זהים (0-100 בכ- 10.2-10.5 שניות) והאוטו בהחלט מרגיש זריז מאוד (במיוחד בשביל אוטומטית) ולדעתי זו המכונית הראשונה שלי (הפרטית) מזה כמה שנים שאני מרגיש כ"כ בטוח לצאת איתה לעקיפות שרשרת מבלי לפחד לרגע - אוטו שלא מאכזב, במיוחד כשאתה מדביק ת'דוושה.

אפרופו עקיפות... לפני כחודשיים וחצי, שחזרתי מאילת, נסעתי חזרה דרך העליות של סדום - ושם פשוט נהנתי מכל רגע... נתקענו לדקה (ארוכה מאוד אגב) אחרי 2 משאיות פול-טריילר שאחת מהן החליטה שהיא אימפרזה טורבו ויצאה לעקיפה על כ-10 קמ"ש של המשאית השניה.

לאחר "ישיבה" על הצופר (שלי ושל עוד כמה מכוניות מסביבי, כי זה כבר הגיע למצב מגוכח ש-2 אידיוטים נוסעים אחד במקביל לשני עם פול-טריילר על 10 קמ"ש (בלחץ) ולא נותנים לעקוף) הנעקף עצר במקום, נתן למניאק העוקף להכנס ומשם...לחיצה על מתג POWER בתיבה + לחיצה בריאה על הגז - ועפתי משם כל עוד נפשי בי ;-)

הדרך לפני היתה ר-י-ק-ה לחלוטין, פתחתי פער עצום של כמה ק"מ ביני לבין הכרכרות 1.6 שהיו מאחוריי ושייטתי את כל העליות על 110-120 קמ"ש. הקטע של הסיבובים לאחר מכן (לפני הישורת לכיוון דימונה) היה מעולה גם כן (ופנוי מתמיד - נדיר), מה שאיפשר הורדת הילוך ל-3 ואפילו 2 ולקיחת הסיבובים מהר מאוד... היה כיף :-)

איציק

נ.ב.

האוטו הזה נותן לסטיישן 2.0 ל' שלך רכבות לגבות :D

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יום אחד יהיה לך אוטו אמיתי.

ולך כן יש אוטו אמיתי? צר עין שכמותך.

עריכה:

כנראה שקשה לך לראות אנשים שמרוויחים את כספם ביושר ומחפשים רכבים אמינים.

עכשיו מה? תחפש הודעה שלי שאמרתי שאני מחפש קצת הנאה מהנהיגה?

כשתהיה בן אדם רציני תגיב לי.

יוסי.

• תוכן חדש...