Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי, יוסי, מה אני יגיד לך ?

כסף לקנות מיצו' סופר לנאסר יש אבל כסף לאימפרזה אין ?

חשבת על זה פעם ?

כי אני יודע שהם שווים אותו דבר בערך, אולי עם הבדלים של 3 אלף יותר על האימפרזה, אבל כשאתה הולך לקנות אוטו בסכומים של 20-25, עוד 3 לא ישחקו תפקיד.

אההההההההה, מה שחשוב שאל תשכח לעשות ממנה ערבולושן :)

אקיצר, נראה לי שאפילו אני אמכור את הג'אסטי לפניך, ואם זה יקרה, יוצא שאתה בנאדם הכי חרטטן שיש, כי אני מדבר כבר חצי שנה (ולא עושה כלום, אחלה אוטו, לא רוצה למכור).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לכל אחד יש את השריטה שלו . (יש כאן כמה שיש להם יותר ... )

לאסוף שלוש סובארו סטיישן זה בהחלט שריטה עמוקה מאוד.

אני בהחלט מבין אנשים שאוהבים את האוטו הזה כאוטו משפחתי שמשרת אותם , אבל אני מתקשה להבין מישהו שאוסף כמה כאלה.

בכל מקרה , שיהיה לך לבריאות .

פורסם
יוסי, יוסי, מה אני יגיד לך ?

כסף לקנות מיצו' סופר לנאסר יש אבל כסף לאימפרזה אין ?

חשבת על זה פעם ?

כי אני יודע שהם שווים אותו דבר בערך, אולי עם הבדלים של 3 אלף יותר על האימפרזה, אבל כשאתה הולך לקנות אוטו בסכומים של 20-25, עוד 3 לא ישחקו תפקיד.

אההההההההה, מה שחשוב שאל תשכח לעשות ממנה ערבולושן :)

אקיצר, נראה לי שאפילו אני אמכור את הג'אסטי לפניך, ואם זה יקרה, יוצא שאתה בנאדם הכי חרטטן שיש, כי אני מדבר כבר חצי שנה (ולא עושה כלום, אחלה אוטו, לא רוצה למכור).

אור אור מה אני אגיד לך?

אתה לא מעודכן.

המחירים של המיצובישי סופר לנסר הרבה יותר נמוכים מאשר של הסובארו אימפרזה.

לדוגמא, מיצובישי סופר לנסר ידנית מאובזרת (ח"ח נ"מ ה"כ ובטח כבר עם השנים התקינו להן אזעקה\אמבולייזר כמו שראיתי בחלק מהלנסרים הללו) עולה כ17 אלף ש"ח לשנת 93 במחירון.

הסובארו אימפרזה לעומת זאת שומרת טוב טוב על המחיר שלה, המחיר של לא מאובזרת (בתוספות כלול רק מזגן, במקרה הטוב ה"כ וגם אז המחיר שוב עולה בעוד כמה שקלים) עולה כ6 אלף ש"ח (!) יותר, והדגם הכן מאובזר עולה כ27 אלף ש"ח.

10 אלף ש"ח הבדל - זה לא קצת. זה סובארו לאונה אחת שלמה:)

* הייתי אתמול במיצבוישי סופרלנסר משנת 93 אוטומטית. התרשמתי לטובה מהאיכות הפנימית שלה, ממש עליית מדרגה מול הסובארו לאונה שלי. אפילו עשיתי בה סיבוב בחניה. להרגיש משהו מהנהיגה ברור שלא הרגשתי, כי אחרי הכל אני בקושי מכיר את האישה שנתנה לי לנהוג לה באוטו (עובדת איתי) ולא היה לי ממש נעים לתת פול גז ולראות איך האוטו מגיב לזה. אבל משהו אחר כן נגע בי. נזכרתי למה אני לא אוהב לנהוג באוטומט! ובטח לא לקנות אחת.

לעזאזל עם הילוך הP או הN או הD או הR! אני רוצה להכניס הילוך להעלות טורים לתת למנוע להתאמץ לשים קלאץ' (מתי שאני רוצה!) ולהעביר לשני! וכן הלאה וכן הלאה... אני יותר מבטוח שאתחרט על קניית כל רכב אוטומטי בזמן הקרוב. אין ממש הבדל בין לשבת בספסל האחורי של המכונית לבין לנהוג במכונית אוטומטית. פשוט זוועה!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...