Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי קוני לאסטרה GSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור הוא סוכן של החברה הנ"ל http://www.wertheim.co.il והוא עובד בכל חלקי הארץ,ניתן לשלם אך ורק בכרטיסי אשראי והוא יביא לכם את הסט עד הבית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לבחור עם המיצובישי מה קשור המחיר לרכב שלך לרכב של הבחור ששאל ? המחירים משתנים מדגם לדגם.

עומר - קלעת בול לנקודה שלי מבחינת המחיר.

גם ב306/ZX יש ברז כיוונון , ואני מודע לזה יופי , אבל כמו שאמרתי קודם , הנקודה היא לא אם אפשר לכוון בקלות או לא , אלה שהכיוון הוא די חד פעמי , לכן בתור FEATURE זה לא בונוס כזה גדול.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מי החליט שבילשטיין יותר טובים מקוני??

פיג'ו ספורט .

הבולמים שלהם זה בילשטיין , אבל בינינו , מה הם מבינים....

נ.ב.

106 גם עם בילשטיין לא שווה 10 מעל המחירון ( יאללה בלאגןןןן !!!! )

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

היתרון בכיוונון של הבולמים הוא שאפשר לכוון אותם בדיוק לפי צורת הנהיגה שלך, בעת ההתקנה. בד"כ המתקין מכוון מראש, ואחרי נסיעת מבחן שלך, מחליטים אם לשנות קצת לכאן או לשם, וזהו..

אני לא מכיר מישהו שבאמת משחק עם הכיוונון אחרי ההתקנה (והתקנתי כבר די הרבה בולמים מתכווננים ללקוחות), פרט למי שנוסע ברכב באופן יומיומי ומדי פעם גם מתחרה איתו- ואז לפני מירוץ מקשיחים קצת את הבולמים.

מהנסיון שלי גם עם בילשטיין וגם עם קוני, על לא מעט כלי רכב- אני ממליץ על סט של קוני, מכמה סיבות-

- אפשרות כיוונות בזמן ההתקנה

-מחיר מעט יותר זול

-אין הבדל ממשי בביצועים- קשה עד בלתי אפשרי להרגיש הבדל ברכב שלא בנוי מא' ועד ת', ומחליפים לו רק בולמים או אפילו סט של בולמים וקפיצים- ומי שאומר שהוא מרגיש הבדל אמיתי- משכנע את עצמו. גם ברכב שמערכת המתלים שלו נבנתה מחדש, לא תמיד יש יתרון לבילשטיין על פני קוני, או להיפך- זה תלוי מאוד בסט-אפ הכללי של המתלים. חשוב להבין שאתה קופץ מדרגה משמעותית בעצם התקנת בולמים איכותיים במקום המקוריים- ואת זה תרגיש מהמטר הראשון- לא משנה איזה בולמים איכותיים תתקין.

-רמת שירות וזמינות של היבואן

אסף.

פורסם

אמנם יש לי פורסטר, אבל אולי אפשר ללמוד גם מזה משהו.

הותקנו בפורסטר קוני צהובים מלפנים. כרגע הם על הדרגה הרכה ביותר, וזה, להערכתי, קשה ב-20-30% מהמקוריים המותקנים (עדיין) מאחור.

המקוריים רכים מדי. הקוני במצב רך בהחלט אינם קשים והם עדיפים, גם בכביש, למרות שקצת פחות רכים.

איני בטוח שבכביש גלי עדיפים בולמים רכים, הרי הרכב יתנדנד שם. זה רע לרכבי שטח(טוב, זה לא המצב כאן, אם כי גם חצאיות נמוכות עלולות להחבט בכביש).

לא נראה לי שעדיף להרכיב ולשכוח. עדיף, לדעתי, להרכיב, לכוונן למצב הטוב ביותר (וזה לוקח קצת זמן) ואז לשכוח.

ונקודה נוספת: אם הבולם מתרכך במשך הזמן אפשר פשוט להעלות את דרגת הקשיחות...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
עילעלתי מעט באתר ולא הבנתי את ההבדל בין קוני צהוב לאדום.

מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

האדום- תחליפי למקורי

הצהוב- ספורטיבי יותר, אפשרות להנמכה, אפשרות לקוילאובר וכו'.

אסף.

פורסם
הבחור הוא סוכן של החברה הנ"ל http://www.wertheim.co.il והוא עובד בכל חלקי הארץ,ניתן לשלם אך ורק בכרטיסי אשראי והוא יביא לכם את הסט עד הבית.

תודה על המאמץ

שלחתי לבחור עם האסטרה ה.פ עם מחירים מדוייקים.

בברכה

קובי

פורסם
לבחור עם המיצובישי מה קשור המחיר לרכב שלך לרכב של הבחור ששאל ? המחירים משתנים מדגם לדגם.

אכן אתה צודק! אני יודע שהמחירים משתנים מדגם לדגם אבל לא נירא לי שיהיה הבדל ממש גדול במחירים לכן היתקשרתי לחברה ומשם הפנו אותי לבחור שמתעסק עם כל הבולמים והקפיצים שקשורים לשיפורי רכב ולכן שאלתי אותו ספציפית על האוטו שלי כי אם אני כבר מדבר איתו אז נשאל על הדרך כמה יעלה לי לשדרג את האוטו שלי,לכן אם מישהו רוצה לדעת ספציפית כמה עולה לאוטו שלו שיתקשר ויברר אצל הבחור.

בישביל זה פרסמתי את המספר שלו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה לכל המגיבים.

באסטרה איכות הפלסטיקים טובה. אין סדקים, הכל שלם ועובד, לא דהה מהשמש והכל רך וארגונומי (יחסית לשנה). דבר אחד רגיש אצלהם זה ריפוד הגג, שכבר החלפתי. ככה שהבולמים לא יעשו הרבה נזק.

בדקתי את הבולמים שעכשיו מותקנים והם כבר לא עושים את עבודתם. מקדימה בכלל יש בולמים שונים (כניראה בזמנו החליפו רק אחד ולא בזוגות).

ה GSI נמוכה ב 2 ס"מ מהאסטרות הרגילות והבולמים המקוריים גם טיפה יותר קשיחים, מה שלא ממש עזר להיתנהגות.

חיפשתי באיביי והמחיר הכי זול שמצאתי היה בסביבות 1000 שקלים יותר זול. אני לא רוצה להזמין לבד מחו"ל כי אני מפחד שיגעו בולמים שלא יתאימו לרכב ואז אני אצתרך לדבר במיילים ופקסים, לשלוח חזרה, לעשות בלאגאנים ואין לי כח לשטויות האלה. דבר חשוב נוסף הוא שהמכס יכול להידלק עליהם ואז הם יעלו מחצית ממחירון הרכב שלי :wink:

האם רק פיט סטופ מיבאים את בילשטיין או שיש עוד חברות?

פורסם
תודה לכל המגיבים.

מקדימה בכלל יש בולמים שונים (כניראה בזמנו החליפו רק אחד ולא בזוגות).

אתה בטוח? :shock: זה מאוד-מאוד חשוד.

ולמי ששאל קודם לכן בשרשור - גם בולמים אדומים של קוני אפשר לכוון, אך ורק לפני התקנה,

בחירה בין 3 דרגות קשיחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעדכן.

לפני כמה ימים קיבלתי את הקוני. עברו כחודשיים מיום ההזמנה כי לא היה כאלה במחסן בארץ ובנוסף לזה נפלתי על תקופת החגים. היום הותקנו הבולמים, הוחלפו צלחות קדמיות וגם הרכב עבר טיפול קטן.נשאר רק למצא זמן לנסוע לב"ש לכיוון פרונט.

ברכב שלי יש נגישות לחלק העליון של הבולמים, לכן אפשר לכוון אותם מתי שאני רוצה בלי בעיה. פותחים מכסה מנוע ומסובבים את הברז הקטן ואותו הדבר גם מאחורה (רק שצריך לפתוח בגאז').

ברמת הקשיחות הכי נמוכה הרכב מרגיש יותר קשיח וקופצני מאשר בבולמים המקוריים, אבל אפשר לסבול. כשכיוונתי לרמת הקשחיות המקסימלית הרגשתי כל שיבוש קטנטן בכביש. הנסיעה ברמה הכי קשיחה מאוד לא נוחה וקופצנית, אבל יש יותר תחושה של שליטה בהגה ומרגישים יותר טוב בסיבובים.

אני עדיין לא מעז לבדוק את גבולות האחיזה, כי צריך כיוון פרונט וגם אחד הצמיגים הקדמיים במצב לא טוב וכל השאר מחברה אחרת :? . מחכה למשלוח של גודיר.

דימה

• תוכן חדש...