Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון קטן: היום הייתי אצל הפאנצ'ר-מכר. הוא שם את הצמיג של הגלגל הרזרבי (שהוא גם של ברידג'סטון) בג'נט של הגלגל הפגום. והוא הזמין לי צמיג (לא מקורי של ברידג'סטון) בשביל בגלגל הרזרבי.

ככה יצאתי עם פחות נזק לכיס, מקווה שזה לא יתנקם בי בעתיד.

הוא גם ציין שאין מצב שהיבואן יפצה אותי על הצמיג הפגום כי לפי מה שהוא רואה זה באשמתי.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
הוא גם ציין שאין מצב שהיבואן יפצה אותי על הצמיג הפגום כי לפי מה שהוא רואה זה באשמתי.

תבקש מהמדרכות שיפסיקו לקפוץ לך לכביש...

אחריות מכסה שימוש סביר ופגמי ייצור - לא השתוללות/שימוש בלתי סביר , לא רק לגבי צמיגים. אם תעשה תאונה - תבוא לצ'מפיון בדרישה להחליף מכסה מנוע כי עבר רק חודש ? :?

פורסם

... קראתי, ולי יש שתי שאלות:

1. העיקרית: אז לפי מה שנאמר כאן, צמיגים בחתך נמוך הם אכן דבר מסוכן? (כמו שחשבתי לפני, אבל אמרתי לעצמי: "אין מצב... מה, רק אני צודק וכולם טועים?" ולכן התייחסתי לזה בביטול ודי סמכתי על היצרנים).

2. התעלקות על הת'רד: אצלי ברכב יש רביעיית Dunlop SP10 175/65/R14 חדשים. לפני כשבוע אימי יצאה מהחנייה, ושפשפה את הצמיג על השער (אבן כורכר), ולבסוף קינחה בלדפוק את הג'אנט. האבן כורכר התקלפה בחלקה, ונשאר סימן רציני של גומי "מרוח". יש לציין שעל הצמיג לא רואים כלום (בהתחלה היו שפשופים, אבל עכשיו הם נעלמו לגמרי). האם הייתם ממליצים להחליף? חיצונית הצמיג נראה טוב מאוד.

פורסם

1. תגדיר 'מסוכן'. הם יותר רגישים לבורות/מדרכות/פגעים אחרים מכך שיש להם פחות שיכוך. אפשר להתייחס לזה כיותר מסוכן. בדרך-כלל הפגעים האלה קיימים בכבישים בהם נוסעים במהירויות יחסית נמוכות ופיצוץ צמיג יהיה פחות מסוכן מכביש מהיר.

2. לא נשמע בעייתי. סתם שפשוף של הדופן במהירות נמוכה (ומול אבן כורכר) זה לא רציני. מה שחשוב לחפש זה בליטות שנוצרות בגלל פגיעה בגידים הפנימיים וזה לא קורה משפשוף איטי.

פורסם

אני חוזר ואומר: הצמיג נראה מעולה! הוא לא התקלף ורואים את הכיתוב של ה"דאנלופ" מצויין. אין לו שום בטן, ואם הייתה בטן לא הייתי נוסע - אני לא חוסך כמה שקלים על החיים שלי.

ד"א, גם לדעתי הכל בסדר, כי כשלוקחים סיבובים מהר והצמיג הקדמי בכיוון ההפוך לכיוון הסיבוב "נמרח" תחת כל משקל הרכב - לא קורה כלום (חוץ מבלאי מצטבר), כך שמה שקרה לי נראה לא חמור.

פורסם
תבקש מהמדרכות שיפסיקו לקפוץ לך לכביש...

אחריות מכסה שימוש סביר ופגמי ייצור - לא השתוללות/שימוש בלתי סביר , לא רק לגבי צמיגים. אם תעשה תאונה - תבוא לצ'מפיון בדרישה להחליף מכסה מנוע כי עבר רק חודש ? :?

זה כניראה קרה לי מפגיעה במדרכה במהירות של 10 קמ"ש בערך, לפני כשבועיים. אני זוכר שהאוטו קצת הזדעזע אבל לא חשבתי שזה גרם לכזה נזק רציני.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

קצת הגזמת אתה לא חושב?

ואם אני מופרע שכל היום זורק קלאצ" ועושה צלחות אז מה קורה????

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...